reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

sysiq- kochana co Ty, ja dupa jestem i nie wytrzymam:)))) 30 dnia cyklu czyli w ptk jade na bete;p Jak jestem w ciazy to juz bedzie wiadomo:))))

Celta- kocham Cię;* ;-) A co do dlugiego cyklu, to już ktoś kiedyś napisał, że Twój cykl jest niezwykły, bo i Ty jesteś niewykła;)))

Joaro- a u Ciebie juz woadomo co i jak z tym meeeega długim cyklem. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Madziorek to w takim razie wielkie kciuki trzymam :)))) I czuję że napiszesz bardzo dobrą wiadomość a ja w poniedziałek do Ciebie dołączę jak wszystko pójdzie dobrze :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mika jak skończę 37tc to mogę oddawać :) Odpukać, ostatnio czuję się nieźle. Oczywiście jest ciężko nawet skarpetki założyć, bo brzuch jest spory, ale większość dolegliwości mi ostatnio nie dokucza, no i skurcze sporadyczne. Luteina je przytrzymała, więc dotrwam do terminu pewnie.

Mika, myślę, że dziś zakończył się pierwszy etap Twojego macierzyństwa i na szczeście już trwa ten drugi. W sumie optymistyczne wieści, więc teraz odpoczywaj i obserwuj powiekszający się hotelik dla fasolki ;-):-D Dziękuje za ciepłe słowa. Paradoksalnie, od obcych ludzi zaznaję więcej ciepła i zrozumienia niż od swoich... "bliskich".
Za testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wypisywać mi się tu z listy oczekujacych, ale już! :yes::-)

Mika wszystkie doczekamy się pięknych,zdrowych dzieciaczków. I wszystkim życzę w takim razie problemu z zakładaniem skarpetek, butów i niemożnością spania na brzuchu :) Niech wysyp II się rozkręca!!! Więcej dzieci trzeba!!!!

Hej kobietki, ja przepraszam, że znów o sobię będę ale znow sie zdenerwowałam...
byłam dziś na usg, bo teraz mój lekarz każe mi w kółko pzychodzić... najpierw się zdenerwowałam tym, ze powiedzial, że dziecko jest dużeeeeee .... potem powiedzial mi ,ze zaczyna mi sie lożysko starzec..... a na koncu jak mu powiedzialam o tym moim cisnieniu to zlecil komplet badan, zwiekszyl dawke lekarstwa i na koncu powiedzial ze jak za tydzien nie bedzie dobrze to niestety ale skieruje mnie do szpitala na patologie..... wiec za tydzien mam znow wizyte.

a ja nie moge sie do szpitala polozyc - nie mam torby spakowanej, nic nie popralam, nie mam jeszcze wszystkiego....

i tak sie tym wszystkim zdenerwowalam, ze wrocily po 8 miesiacach objawy mojej nerwicy (bo ja przed ciaza leczylam sie na nerwice - ktora mialam przez prace, przez to ze zajsc w ciaze nie moge a na koncu przez to ze poronilam....). Dzis mialam dusznosci, kolatanie serca, czulam jak cala dretwieje.... nienawidze tych nerwow

Mam nadzieje ze Mala urodzi sie zdrowa i bedzie wszystko ok...

A dodatkowo ostatnio zaczelam miec jjakies glupie mysli na temat tego czy mozna umrzec w czasie porodu...

Przepraszam, ze Was tak mecze i dzis czasu nie poswiecilam na Was....

No witam kochane tak sobie teraz na obchodzie pogawędziłam z panią doktor i mało magnezu mi wyszło w jonogramie bo mi robili z krwi i stąd zapewne te skurcze także magneziku nie zaszkodzi jedyny skutek przedawkowania to ponoć sraczka, ja go musze mieć mało bo u.mnie to na odwrót.....pozs t ym opieka dobra fachoa i jedzenie dobre także w szoku jestem i co najważniejsze mają tu od razu rewelacyjny oddział dla wcześniaków także w razie w się cieszę, powiedziała mi że jak nocka minie spokojnie to jutro wyjdę na 90 procent także żyję nadzieją:) pisze z tekefonu i jutro was dokładnie doczytam, tymczasem Izka no szkoda ale myślę że bedziesz mialszanse

reklama
Michalina nie denerwuj się.. To przecież dobrze, że lekarz chce wszystko posprawdzać, oby każda z nas miała takie lekarza! Masz teraz tydzień to spokojnie spakuj torbę i zrób ile możesz a resztę jak będzie trzeba zlecisz Mowi z dokładną instrukcją ;) Lepiej przecież żeby nawet na oddział Cię położyli i dokładnie posprawdzali i mieli wszystko pod kontrolą. Zdrowie dzidzi ważniejsze niż pranie kochana :) Ty już prawie na mecie, wiadomo, że się denerwujesz ale będzie dobrze!

Do góry