No to słuchajcie… Mama uważa mnie za wariatkę i żartowała ze mnie, że skończę w psychiatryku
Bo Mama wiedziała, że robiłam już 3 testy w tym cyklu, które wyszły negatywnie. Ale dziś w pracy byłam tak zmęczona, że głowa sama opadała mi na biurko, a @ ciągle nie ma…hmmm,..coś mi to przypominało…więc po pracy, wstydząc się tego, że kupiłam kolejny test zrobiłam go w ukryciu przed mężem i moja Mama, która nas odwiedziła. Stres był….ale nie chciałam żeby gadali na mnie, że znow te testy robię, że mam wyluzować
(Moja Mama uważa, że powinnam po prostu poczekać 2 tyg i jak nie dostanę @ to znaczy, że ciąża). No ale pojawiła się bardzo bardzo cieniutka druga kreseczkaJ hihi Mąż zareagował…. Z dystansem. Zresztą niestety ja też. To, że jestem w ciąży nie oznacza, że będę Mamą. Chociaż oboje cieszymy się bardzo, że udało się samo zapłodnienie
A co będzie dalej to czas pokaże. Marzę o tym by się udało!!!!
Edyta89 – hej Edyta! Miło, że do nas dołączyłaś. Ciężko jest zacząć wszystko od początku. Jak tylko zaszłam w poprzednią ciążę od razu miałam wyobrażenia o moich najbliższych miesiącach i latach życia, które niestety legły w gruzach. Trzeba było od nowa wszystko sobie poukładać w głowie. Ale czas szybko mija i doczekasz się swojego szczęścia. Ile odczekałaś ze staraniami po Gabrysiu?
Ewikewik – szkoda, że w tym cyklu się nie udało
Ale wiesz co mnie zawsze pociesza jak widzę krew w majtkach?? Że już za 2 tyg znów owulacja i od nowa można próbować! 2 tyg szybko zleci
Minie @, jeszcze kilka dni odczekasz i owulacja
Nanulika – śliczna córeczka, piękna rodzinka
Bakaalia – my też czekamy na jutro i na wieści od lekarza!!!
Elka_30 – o matko tak bym chciała mieć nudną ciążę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciucki!!!!
A jak Twoja sytuacja wygląda?
Ania2611 – ale gafa z tym „jak się dzidziuś miewa”, Super, że obędzie się bez zabiegu. Fajnie, że w końcu się coś ruszyło i będą badania, może się coś wyjaśni.
Kasiuchna86 – Pójdę na betę tylko później, może za 2-3 tyg. Teraz uważam, że jest jeszcze za wcześnie na badania i wizyty u lekarza. Muszę odczekać trochę. Chcę pójść do lekarza w takim czasie by móc jednoznacznie określić czy zarodek jest, czy bije serduszko i czy wszystko ok.
Mika – dziękuję za pamięć
Jak na razie mój jedyny objaw to zmęczenie. Jestem tak senna, że głowa mi opada sama. Mogłabym zasnąć nawet na stojąco. Nie wiem jak ja dam radę pracować 8h dziennie. Dobrze, że mam siedzącą pracę, to będę sobie chyba kimać na biurku po 5 min jak już mnie mocno zmorzy
heheh