reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mi niestety nie jest dane - po raz kolejny - zostać ziemską mamą...:-(
Miałam usg rano, serce naszego dzieciątka przestało bić... Dostałam tabletki, żeby nie mieć zabiegu.. oczyszczam się sama.
Powtórzyli Usg niedawno, praktycznie już nic nie ma....

Kurde;(( Pietrucha. Strasznie mi przykro. Zycie wydajae się być niesprawiedliwe;( Ale mam nadzieje, ze i Tobie i Ani odplaci sie w koncu z nawiazką. Tule jak najmocniej i obejmuje Was modlitwą. Ehh;(

pietrucha, miałam dziś pisać o sobie, że mam już dość tego czekania itd, ale to teraz tak mało ważne ... tak strasznie mi przykro.. przytulam całym sercem. Trzymaj się dziewczyno. Jakie to wszystko niesprawiedliwe.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. [Paulo Coelho]
???

Ostatnia edycja:
eska - jakoś się zaaklimatyzowałam, gorzej z osobami nade mną :confused2:
piertucha - a myślałam ostatnio często o Tobie, że jesteś dzielna, że znosisz ten szpital z planami do stycznia, tak mi przykro :-( trzymaj się kochana

Ja dzisiaj też mam smutny dzień - musiałam uśpić małego zwierzaka, małe bo małe ale życie w nim było i tak mi smutno :-(

Mi niestety nie jest dane - po raz kolejny - zostać ziemską mamą...:-(
Miałam usg rano, serce naszego dzieciątka przestało bić... Dostałam tabletki, żeby nie mieć zabiegu.. oczyszczam się sama.
Powtórzyli Usg niedawno, praktycznie już nic nie ma....
totalnie mnie zatkało.. kochana- wiem że absolutnie nic teraz nie jest w stanie ukoić bólu..wiec tylko że 'jestem' i jak tylko masz ochotę pogadać pisz na priv. Nie jestem w stanie pojąć czemu takie rzeczy zdarzają się tak wspaniałym ludziom..takim którzy chcą się podzielić swoją miłością bo mają jej tak ogromnie dużo.. Pietruszko, ocieram na odległość Twoje łzy i tulę do serca..

pietruszko :-( tak mi przykro...tulę Cię... dopiero co mnie pocieszałaś a tu takie coś Cię spotyka...trzymaj się Kochana

madziorek u mnie już lepiej,staram się patrzeć do przodu,ale wiadomo jest różnie. dziękuję,że pytasz

Dziś byłam odebrać u lekarza zaświadczenie potrzebne do wypłaty chorobowego,dostałam takie gdzie pisało,że jestem nadal w ciąży łącznie z datą porodu bo "oficjalnie jestem w ciąży"..póki mnie nie zbadają...i strasznie przykro mi się zrobiło...ale cóż...wszystko trzeba przeżyć

Ostatnia edycja:
Pietrucha Ty wiesz.....przytulam Cię najmocniej jak ino potrafię......i wiesz, że możesz na nas liczyć zawsze.....

reklama
Pietrucha, nie wiem co napisać, płakać mi się chce razem z Tobą. Takie to życie okrutne. I pytanie dlaczego? Dlaczego nam, które tak pragniemy dziecka nie jest ono dane? Dlaczego inne kobiety, które zachodzą w bezproblemową entą ciążę i nie chcą więcej dzieci rodzą jedno po drugim, alkoholicy mają wielodzietne rodziny, gdzie dzieci nie mają tego co powinny mieć- miłość, spokojne dzieciństwo, rodziców i prawdziwy dom. Dlaczego? Dlaczego te malenstwa nie mogą nas uszczęśliwić a my ich? Okrutne to życie.
Trzymaj się kochana, wracaj szybko do domu i nim się obejrzysz będziesz próbować dalej. Bo nie możemy się poddawać. Widać musimy walczyć i będziemy! Wszystkie staraczki!

Aniu Ciebie też mocno przytulam. Nie poddany się, żadna z nas. Będziemy mamami!

Do góry