reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ewik nie trać nadziei &&&&&&&&&&&
madziorek musi się udać &&&&&&&&&

bakalia
co to za babsko wstrętne,dobrze,że zmienisz lekarza,nie denerwuj się tym,doczekasz następnej wizyty już nie długo,kurcze co za babasztyl no nie mogę:crazy:

Pozdrawiam Wszystkie Babeczki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki poproszę o pomoc. Cykl monitorowany. Pęknięcie przewidziane na sobote/ niedziele. Przytulanko było a jakże:tak: w poniedzialek mierze temperature z 36,4 skok na 37:-D Strasznie sie ucieszylam ze tak pieknie trafilismy przed skokiem. Dzisisaj mierze z rana tempa tam znowu 36,4. Ja chyba nie moge miec nic normalnie;( Jutro do lekarza jade i znimm o tym pogadam, ale powiedzcie mialyscie w swoich doswiadczeniach podobnie???

no wiem... ale to nie ten przypadek bo oulacja miala byc w niedziele. Skok temp byl w poniedzialek, teraz jest wtorek i juz spadek;( czyli skok trwal 1 dzien.;(

no owulacja jajeczko i zapłodnienie i zagnieżdżenie które może trwać nawet kilka dni więc wydaje mi się to normalne, i po zagnieżdzeniu które nawet może trwać do 10 dni powinno skoczyć znowu albo nawet i wcześniej

Przepraszm kochane, ale nie rozumiem. Wytlumaczcie mi to jak uposledzonej, mniej doswiadczonej siostrze, albo bardzo malemu dziecku bo nie zadarzam;( ;*

Eska dziękuję za pamięć, ale wciąż czuję się słabo. Dzisiaj cały dzień leżę w łóżku, boli mnie brzuch i nie bardzo mam siłę wstać. Wzięłam tylko leki i leżę. Na szczęście głodna nie jestem. Jeszcze jakiś miesiąc i będzie po wszystkim, Zosia będzie po drugiej stronie :)

Madziorrek wiesz że stres to najgorszy wspomagacz. Kochana, połóż się, weź ciekawą książkę do ręki i wyłącz myślenie. Będzie co ma być a oby było najlepiej :*

Oj Dziewczyny, nie moze być zagniezdzenie 1-2 dni po owu, bo wg rożnych źródeł zagniezdzenie sie odbywa 6-12 dpo i wtedy moze dojść do spadku temperatury , nawet drastycznego. Po owu powinna być podwyższona temperatura, u rożnych osób różnie to moze być, czasem moze stopniowo rosnąć, czasem na stałym poziomie sie utrzymywać. Ale ale... Przecież zdarza sie, ze u niektórych dziewczyn temperatura skacze codziennie. Takze Madziorrek nie martw sie na zapas. Idź do gina, sprawdź czy pecherzyk peknal. I to powinno być dla Ciebie wyrocznią. A ne wahajaca sie temperatura, która moze sie zmieniać np. Ze względu na stres. Trzymam za ciebie gorące kciuki! &&&&

a ja mam ciężki dzień w pracy. Właśnie sie dowiedziałam, ze podczas połączenia naszych dwoch działów dostane dwa razy wiecej produktów do sprzedaży. A to juz jest mega trudne. Na pociechę mamy mieć mniejsze regiony, ale jakoś czuje sie zdegradowana..... Upomne sie tylko o awans ( taki na papierze) ale dobre i to i .... Zmieniam prace niestety.... Czas sie rozglądać nad czymś nowym. Powiem Wam, ze marże o tym, żeby teraz w ciagu max. 3 miesięcy zajsc w ciaze, bo to by mi bardzo pomogło. Mógłby sie los do mnie uśmiechnąć w końcu. Trzymajcie kciuki. Buuuu.... Mam dola....L

reklama
Do góry