reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Michalina – ale już duży brzuszek:)
Kasiuchna - !!!!! super!!! Gratuluje, naprawde cud i szczescie, ze tak się udalo naturalnie!! Trzymam kciuki!! Leć samolotem, nie ma zadnych zagrozen.

Dziś termin mojej @. Denerwuję się, mimo, że nie mam żadnych dolegliwości świadczących o ciąży, więc nie mam prawa się jej spodziewać:( Temp ciała 37 st. zarówno rano po przebudzeniu jak i wieczorem. Czy przed @ temp nie powinna spadać?

reklama
Dzieki!
Maku, chyba przed @ tempka powinna spadac, a wiec mocniej zaciskam kciuki!! Ja tez nic nie czulam, zadnych "ciazowych" dolegliwosci!
Ania, badz stanowcza u lekarza, oby sie udalo. Koniecznie zapytaj czy sa jakies badabia ktore trzeba zrobic bezposrednio po poronieniu do 6 tyg po. Trzymam kciuji!

Kasiuchna! Gratulacje Mamusiu! Myśle, ze możesz spokojnie lecieć samolotem.

Michalina - ale piekny brzuchol!

Maku &&&&&

a ja juz nie mam bolacych cyckow. Nie nakręcam sie wiec, co ma być to bedzie. Ale mam taki nastrój, ze moze nigdy nam sie nie udać. Ale... Zbieram sie na spacer... I złe nastroje wyrzucam z głowy....

Maku, oby nie było @!!!

Kasiuchna jej tak bardzo gratuluje!!! Oby wszystko było super dobrze do porodu ;))

Jutro mam wizytę.. no strach mnie ogarnia jak nie wiem. ale myślę pozytywnie, ;) a za dwa tygodnie lece na usg musze posłuchać serduszka nie wytrzymam do 12tc ;)

macie dziewuchy wielką moc!!!

Bakalia mi lekarka ZABRONIŁA dotykać brzucha. Kazała dać fasolce spokój, lepiej nie stymulować, zwłaszcza na początku. Na bolące gardło czy ciąża czy nie woda z solą co pół godziny najlepsza.
Ani ściskam Cię mocno. Wiem co czujesz jeśli chodzi o służbę zdrowia. Tu też nie ratują wczesnych ciąż, ale wierzę, że po tylu stratach wreszcie porządnie się Tobą zajmą, a jak nie to zmień lekarza!!! Myślę o Tobie często.
Cyntia jak się czujesz? Zostaniesz tu z nami?
Agaawa a ja tak z innej beczki. Odrastają już Ci włoski po laserze? W święta jeszcze przed ciążą, a raczej staraniami chcę sobie taki prezent choinkowy zapodać, boję się strasznie, ale może nie umrę z bólu. Ile trzeba sesji by był dobry efekt? Ja jestem blondynką więc niby słabszy zarost ale wolałabym wcale go nie mieć. A mam nadzieję że II kreski będą. Czarownice pomogą
Eska u mnie też tak było że wieczorem tańce wygibańce Młody wyprawiał. Tatuś nauczył, bo zimą na lodowisku pracował i jak wracał to musiał się z Synkiem przywitać... Fajnie tak, później będzie Ci brakowało tych kopniaków. Macie imiona?

maku,agawa nie traćcie nadziei,zobaczycie,że zaświeci jeszcze słonko:tak:

a ja dziś latałm po "poronienia nawykowe" i jestem przerażona:eek:
ile tych badań różnych,dziwnych nazw,sformułowań...zupełnie nie wiem od czego zacząć..jakaś czarna magia dla mnie.nie sądziłam,że czeka mnie aż taka stroma góra...znalazłam jakieś centrum medyczne w Częstochowie,wysłałam wiadomość żeby bardziej się opisali no i ceny...

galwaygirl to miło,że o mnie myślisz,dzięki:-) jestem już tak wściekła na tą słuzbę zdrowia tutaj,że tym razem nie daruję:angry:

Maqa ja wierzę w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Mimo ciężkiego roku, zobaczysz, że same dobre chwile przed Wami! Z resztą już zaczęło się układać – zmieniłaś prace! A to, że jest na razie różnie, to normalne – nowe miejsce, ludzie, zadania. Glowa do góry :)
sysiq i Ciebie spotka taka radość! Każdą z nas po kolei to dopada, więc miej się na baczności :). W tej ciąży miałam zupełnie inne objawy niż w pierwszej i dla mnie płeć dziecka też była obojętna. Najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe i szczęśliwie przyszło na świat.
joaro, &&&&&&&&&&&&&, żeby @ nie przylazła :)
kasiuchna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :) a jeśli chodzi o podróż, to zapytaj najlepiej lekarza
maku póki nie ma @ jest nadzieja!

A ja wczoraj wylądowałam na IP. Od rana bolał mnie brzuch jak na okres, nospa nie pomagała, czasem ból się nasilał - no i pojechaliśmy. Podłączyli mnie do ktg - trochę się wystraszyłam, bo tętno małego skakało od 120-150 ale powiedzieli, że w zapisie wszystko ok. Tylko okazało się, że szyjka mi się szybko skróciła, lekarka powiedziała, że powinna wytrzymać jeszcze jakieś 2-3 tyg (więc do terminu mogę nie doczekać). Dostałam czopki (bleeeeeeeeeee :() i muszę leżeć. Jutro mam pojechać na ktg i sprawdzenie szyjki. Dobrze, że w czwartek mam jeszcze wizytę u swojego gina - może powie mi co i jak, i dlaczego tak się dzieje.

reklama
Do góry