reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Aniu bardzo mi przykro :( Dobrze, że masz wsparcie w mężu. Dobrze też, że podjęłaś decyzję o badaniach w Polsce, jak odkryją przyczynę problemu to będzie można wdrożyć jakieś leczenie, jakoś zapobiec powtórce. W dziale poronienia jest wątek o poronieniach nawykowych, możesz popytać dziewczyn jakie badania warto zrobić. Trzymaj się kochana, przytulam Cię mocno.

Aniu trzymaj się mocno, strasznie mi przykro.... bardzooo....

A ja zrobiłam zdjęcia mojego domku, od razu z góry przeoraszam, ale na zdjęciach zobaczyłam jakie mam brudne lustro!!!! Ale to dlatego, że mam remont w trakcie, więc wybaczcie!!!! Następne będzie już z czystym lustrem :D Na dodatek nie umiem go przekręcić, więc musicie same głowy przekręcić :D
33 tyd.jpg33 tydzien.jpg

eska a wieczorne ADHD jest czymś najwspanialszym na świecie :D Potwierdzam :)

Załączniki

• 33 tyd.jpg
    33 tyd.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 96
  • 33 tydzien.jpg
    33 tydzien.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 87
aniu ściskam mocno... trzymaj się dzielnie, super, że mąż jest przy Tobie. Przyjeżdżajcie do PL! Zrobicie badania i wszystko się ułoży.
michalinka super dimek :) ja nie mogę doczekać się już porodu ale będę tęskniła za tym wierceniem :)
poza tym jakoś nienajlepiej się dzisiaj czuję... brzuch mnie boli, ręce mi napuchły jak balony...

Ostatnia edycja:
Aniu - brak słów w takich sytuacjach. Bądź dzielna. Ściskam Cię mocno i bardzo Ci współczuję... Trzymaj się moja droga!

Michalina i Marcela- piękne brzuchatki z WAS! :) Aż się buźka śmieje;)

A mój brzuchol .. no nieco przesadza z wielkością, ale cóż. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze...
Buziakuję ze szpitala :*

Dziewczyny ale macie piękne i pakowne brzuszki :-) aż się sama buzia śmieje.
Celta - dziękuję za wsparcie, we wtorek mam pierwszy z dwóch egzaminów w nowej pracy. Wychodzą na jaw pewne rzeczy o których nie było mowy na rozmowie ale cóż, mam cichą nadzieję że za jakiś czas przyzwyczaję się do nowej pracy, nowych obowiązków i ludzi i będę zadowolona ze zmiany. Ten rok to jakiś koszmar dla mnie i mojego męża, zastanawiam się gdzie jest sens w tym wszystkim co się stało, jak to nas zmieniło i jak patrzymy w przyszłość... :hmm:

Hi dziewczyny!
Tak sobie cały czas podczytuje i podczytuje.
Zazdroszczę Wam tych pięknych brzucholków w którym mieszkają największe
szczęścia na ziemi! :-) Zazdroszczę też tym co się udało i test pokazał dwie wspaniałe kreski.
Ja nadal się staram :-) Mam ogromną nadzieję,że 24 @ do mnie nie przyjdzie, a 9 miesięcy później
urodzę zdrową dzidzie!

Aniu, bardzo Ci współczuje! Przeżyłam to raz i o raz za dużo. Twoja strata, jest stratą nawykową.
Każdy normalny lekarz powinien się w takim przypadku Tobą zająć, prób wszystkie możliwe badania.
Nie macie czasem konfliktu serologicznego? Skoro zachodzisz w ciąże, na etapie 7 tyg - 10 tyg musi ją
coś blokować. Poznałam przypadek w którym okazało się,że była to bakteria w ciele kobiety, Kilka tygodni
kuracji i po roku urodziła zdrową córeczkę. Światełka dla Twoich aniołków! ****

Aniu :( wszystkie wiemy jak Ci źle.. ja jednak wierzę że jesli dobrze lekarze zbadają Ciebie i męża to wszystko będzie łatwiejsze, a dzidziuś w niedalekiej przyszłości zagości w Waszym domu!!! Ściskam mocno!!!

Michalinko
cudowny brzuszek, lustro nie ważne ;D

Miłej niedzieli ;)

Pytanie za sto punktów - kiedy warto zrobić pierwsze usg takie dla siebie, zanim dostane skierowanie na te podstawowe w 12tc

Aniu, miałam nadzieję, że plamienie się wyciszy i nic się nie stanie. Przykro mi. Dziewczyny mają rację. Zrób w Polsce wszelkie możliwe badania - terminy zaklep już teraz. Trzeba znaleźć przyczynę, bo w ciążę zachodzisz tylko potem nie można jej utrzymać. Czas już na trochę szcześcia po tylu nieszcześciach. Pozdrawiam, wypoczywaj, nie trać nadziei. Jak będzie źle to pisz, będziemy pocieszać.

reklama
Do góry