reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej hej
sauna gratulation!!!!!!!!!!!
martoocha jak dobrze Cię widzieć, moze jakieś zdjecia Stelci wrzuć :) Zazdroszczę Ci tego cc..... moja mała nie chce się odwrócić, położenie miednicowe - mam nadzieję, że tak zostanie i będę mieć cc i już na Wigilie Mała bedzie z nami :)))))
sauna ja się powoli wyprawkuję :) w sobotę zamówiłam wózek, teraz składamy szafę i zacznę patrzeć co mam za ubranka (bo dostałam kilka toreb ubranek od siostry).... nie mam nic dla siebie - muszę jakieś piżdzamy kupić :)

Genralnie dziewczynki to powiem Wam, że już chciałabym żeby był grudzień :) Nie jestem stworzona do bycia w ciąży :)

Maddziorek ja brałam CLO przed pierwszą ciążą i po 3 cyklach zaszłam w ciążę, nie wiem czy dzięki CLO czy nie, ale za każdym razem robiły mi się 2 piękne pęcherzyki :)

marcelka a Ty jak się czujesz?
Magda88 - Ty na siebie uważaj bo jeszcze wcześniej urodzisz :)

eska piękne te Twoje cudo!!!!!!! A jak krzyżuje nóżki to mi na dziewuchę wygląda :D ha ha

A ja ostatnio mam mały problem - przed ciążą cierpiałam na nerwicę lękową (przez to, że nie mogłam w ciążę zajść, że stresującą pracę miałam, że poroniłam....), ale jak zaszłam w ciążę to wszystko mi minęło i nie musiałam już brać tabletek... a teraz znów zaczyna mi wszystko wracać... dziś miałam 2 razy tzw "nerwa", dodatkowo się denerwuje tym, że nie powinnam się denerwować i tak kółko mi się zamyka....... dlatego chciałabym już Wiktorię na świecie mieć i się tylko na niej skupić........

Magda jak masz już wszystko spakowane to proszę, zebyś napisała mi na priv co powinno być w takiej torbie :D bo ja nie mam ZIELONEGO pojecia. W ogóle jakaś niezorganizowana jestem.... łojezuuuuu

Michalina w takim razie już zabieram się do przepisania mojej listy :) Oczywiście nie ma idealnego przepisu na to co wziąć, żeby niczego nie zabrakło, bo każda jest inna, ale przy drugiej ciąży już będziemy znać się lepiej :)

reklama
Dziewczyny, co do rzeczy do szpitala to poza oczywistymi rzeczami to mi bardzo się przydał : laktator (niezbędny podczas nawału- bardzo niefajna część połogu-) oraz nakładki na sutki (bo mam płaskie i duże) oraz (chyba najważniejsze) wkładki pochłaniające na sutki.. bo będzie ciekło..DUŻO!;-).
Gdyby nie te nakładk na sutkii na pewno bym nie karmiła piersią..więc jak macie takie sutki jak ja to POLECAM!
Koszule do karmienia z odchylanym bokiem- DO DUPY! mi najbardziej odpowiadały te zupełnie rozpinane.
Oczywiście pamiętajcie o suszarce- ja się cudnie poczułam po wykąpaniu i umyciu włosów..:)

Ostatnia edycja:
Do góry