reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Michalinko, spokojnie tylko, bedzie dobrze, musi być. Ale dla spokojności jedz na IP. &&&&&&

Celta - no nastawienie dobre, ciekawe jak długo? Bo u mnie to sinusoida z tymi nastrojami. Hehehehhhhheeeee..... Ale sie nie poddaje i walczę sama ze sobą. Ha!

reklama
Michalinaja tez bym pojechała sprawdzic. Piotrus tez był aktywny, jak był spokojny to sie kladlam na boku którego nie lubił i zawsze działało. Jakby nie pomogło to miałam detektor a bez detektora bym od razu na IP jechała

Hej dziewczyny!!!

Joaro
– super, że wyniki dobre,a mąż to pewnie dumny jak paw ze swojej gwardii ;) Ruszajcie pełną parą, mocno zaciskam kciuki za Was :* &&&
maddalena – ja jestem na bieżąco z moimi październikówkami, dzieciaki rodzą się każdego dnia, ale jestem szczęśliwa po mimo to – bo wiem,że u nich wszystko dobrze… Wiem, że modlą się za mojego syneczka i że na mnie też niebawem przyjdzie pora i w czerwcu będę tulić moje zdrowe dziecko:)
celta – a więc udanegooo wekendziku:)) Zapowiada się wspaniale ;-)
Ania witaj wśród nas.
[*] dla Twoich Aniołków. Tym razem się uda. Nie ma wyjścia ;-)
Suana – aaalleee wspaniałe wieści ;-)))))))) Mocno zaciskam kciuki &&&&&
Michalinka – pewnie mała o 14:45 przed Twoim odjazdem sprzeda Ci porządne kopniaki:*

Ja dzisiaj byłam na badaniach, chociaż ciekawe jak wyjdzie mi mocz, bo biorę luteinę dopochwową i nie wiem czy nie znalazło się jej nieco w pojemniczku z moczem :) pffff;p
Właśnie skończyłam robić tort, bo moja przyjaciółka ma dzisiaj urodzinki:)

Buziaczki staraczki i udanego weekendu!

Dzieki dziewczyny! Wasze ciepłe słowa bardzo dużo dla mnie znaczą! Dobrze, że tutaj mogę się wygadać i "wylać" swój strach..
Ciągle sobie powtarzam, że i tak nie mam żadnego wpływu na te pierwsze tygodnie i nie mogę zakładać najgorszego bo pozytywne myślenie jest tutaj bardzo ważne! Ale gdyby mnie podbrzusze nie pobolewało (leciutko) to byłabym spokojniejsza.. Biorę lutkę 2 razy dziennie. Na szczęście weekend zapowiada się zajęty wię nie będę miała za dużo czasu na myślenie.

Michalina ja bym pojechała na ip, dla świętego spokoju..

Pietrucha juz napewno wiesz ze Malwina urodzila wczoraj w nocy ukochanego Groszka
Suana no super ciesze sie razem z toba.teraz na spokojnie i wdzystko befzie super
Witam nowe mamusie Aniolkow.Swiatelko dla nich [*].zostanvie z nami , tu jest super.
U nas tez taka pogoda do d...py.
I tak po staremu czas okropnie ucieka.mala ma dwa zabki i taki maly smieszek.musue w koncu jakies zdjecia wrzucic
Oczywiscie kciuki za staraczki&&&&&&&&&&

Michalina jedź na IP - zawsze będziesz spokojniejsza. Pewnie malutka się jakoś odwróciła :) ale zawsze lepiej sprawdzić. Pamiętasz jak ja się denerwowałam jak mały się n ie ruszał? też stawałam praktycznie na głowie, a on zaczynał kopać jak już czekałam na przyjęcie na IP :) złośliwe te nasze maluchy :) ale na pewno warto jechać i sprawdzić - masz do tego przecież święte prawo. No i koniecznie daj znać

reklama
michalino wszystko będzie dobrze innej myśli nie dopuszczaj:-)
Słyszałam o takim przypadku kobiety,która bała się o maleństwo do tego stopnia,że przestała czuć ruchy i nawet jak poszła do lekarza i widziała na ekranie,że się rusza to wciąż nie czuła jeszcze przez jakiś czas.jakaś totalna blokada,siłą umysłu wszystko sobie można wmówić...tylko szkoda,że te negatywne sprawy łatwiej:crazy:

Do góry