reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki za kciukasy.
Byłam na IP - zrobili KTG i USG. Wszystko w porządku. Mała po prostu odwróciła mi się - główką do góry... miednicowo.... i prawdopodobnie dlatego nie czułam ruchów bo sie schowała... A WIki od początku prawie była główką na dół, więc znałam jej kopy.... a teraz się jak żaba ułożyła, tyłkiem do dołu....
Ale byłam w szoku -wpadła dziewczyna na IP krzycząc... od razu ją położyli i krzyczą, ze rozwarcie 10 cm i już rodzi... myśleliśmy, że na IP urodzi... ale zdążyli ją zabrać na porodówkę... ale w szoku byłam... nie widziałam na żywo rodzącej.....
Mam nadzieję że u Was ok... nie mam siły czytać... muszę z nerwów odpocząć...
Byłam na IP - zrobili KTG i USG. Wszystko w porządku. Mała po prostu odwróciła mi się - główką do góry... miednicowo.... i prawdopodobnie dlatego nie czułam ruchów bo sie schowała... A WIki od początku prawie była główką na dół, więc znałam jej kopy.... a teraz się jak żaba ułożyła, tyłkiem do dołu....
Ale byłam w szoku -wpadła dziewczyna na IP krzycząc... od razu ją położyli i krzyczą, ze rozwarcie 10 cm i już rodzi... myśleliśmy, że na IP urodzi... ale zdążyli ją zabrać na porodówkę... ale w szoku byłam... nie widziałam na żywo rodzącej.....
Mam nadzieję że u Was ok... nie mam siły czytać... muszę z nerwów odpocząć...
Izka87
Michalina uffff czyli jak zwykle nerwy nie potrzebne ale ważne, że sprawdziłaś i będziesz spokojna :-)
Mika spokoooojnie doczekasz się i swojego cuda, i to szybciej niż myślisz :-) ciąża zleci raz dwa, a poźniej szybki poród (oby) i wyleci taki pięknić albo pięknisia :-)
Mika spokoooojnie doczekasz się i swojego cuda, i to szybciej niż myślisz :-) ciąża zleci raz dwa, a poźniej szybki poród (oby) i wyleci taki pięknić albo pięknisia :-)
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Kobietka - termin niechcianej @: 27 październik 2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 27-29 październik 2013
Fuma_Foch -termin niechcianej @ ok.30 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 1 listopada 2013
Maku - termin niechcianej @: 11 listopada 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 11-13 .11 2013
Neta - termin niechcianej @: 15 listopada 2013
celta - termin niechcianej @: 10 grudnia 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 27 październik 2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 27-29 październik 2013
Fuma_Foch -termin niechcianej @ ok.30 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 1 listopada 2013
Maku - termin niechcianej @: 11 listopada 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 11-13 .11 2013
Neta - termin niechcianej @: 15 listopada 2013
celta - termin niechcianej @: 10 grudnia 2013
ewik idź do dobrego lekarza, oni na prawdę się znają ... nie wygląda to jak spychologia. Przynajmniej ja to tak czuję. Ja mam 33 lata i zbywali mnie wszyscy do tej pory, teraz jest akcja i mam nadzieję reakcja ... Szkoda życia. Wolałabym się dowiedzieć teraz czy lewo czy w prawo i wtedy są inne możliwości. Poczekam pół roku, może rok , jeśli nic z tego nie wyjdzie to znaczy, że trzeba uderzyć bardziej.
Na wczorajszej wizycie, lekarz uświadomił mnie bardzo. Porównał dobrą owulację (czyli taką, która się zdarza płodnym kobietom co miesiąc- do dobrego wina) i taką jaką mam ja, czyli taką, która jest (albo nie ma, bo tak naprawdę nie wiem - gdyby była to pewnie już klika razy byłabym w ciąży)- jako tanie wino. I pewnie, że z tego taniego wina coś może być (coś to może złe określenie, może być chory zarodek, albo niedonoszona ciąża, która mi się zdarzyła ...
[*]), ale ja dążę do tego, żeby mieć jak najbardziej zdrowe dziecko, żeby tak uregulować organizm, żeby było dobrze. Gdyby to miało być naturalnie to już by było, a nie jest. Walczmy o zdrowe dzieci, walczmy o nie bo czekają na nas
Na wczorajszej wizycie, lekarz uświadomił mnie bardzo. Porównał dobrą owulację (czyli taką, która się zdarza płodnym kobietom co miesiąc- do dobrego wina) i taką jaką mam ja, czyli taką, która jest (albo nie ma, bo tak naprawdę nie wiem - gdyby była to pewnie już klika razy byłabym w ciąży)- jako tanie wino. I pewnie, że z tego taniego wina coś może być (coś to może złe określenie, może być chory zarodek, albo niedonoszona ciąża, która mi się zdarzyła ...
[*]), ale ja dążę do tego, żeby mieć jak najbardziej zdrowe dziecko, żeby tak uregulować organizm, żeby było dobrze. Gdyby to miało być naturalnie to już by było, a nie jest. Walczmy o zdrowe dzieci, walczmy o nie bo czekają na nas
malgonia1
Joaro, dobrze, że ten lekarz taki optymistycznie na Ciebie zadziałał, pozwolił uwierzyć, że będzie dobrze, bo będzie.
A co to znaczy dobra i zła owulacja? Pierwsze słyszę.
Michalina, uffff . No jeszcze troszkę dzidzia powinna być w brzuszku.
Suana, po raz kolejny - ale bomba! Jejku jak się cieszę! Hi hi hi!
W ogóle zobaczcie - udaje się! Mika, Pietrucha, Suana i tak po kolei
A co to znaczy dobra i zła owulacja? Pierwsze słyszę.
Michalina, uffff . No jeszcze troszkę dzidzia powinna być w brzuszku.
Suana, po raz kolejny - ale bomba! Jejku jak się cieszę! Hi hi hi!
W ogóle zobaczcie - udaje się! Mika, Pietrucha, Suana i tak po kolei
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Ja wszystkie koleżanki dookoła uświadamiam, kolegę też, by nie czekali w nieskończoność na starania, bo to nie zawsze jest tak że zaczynamy i jest. Zwłaszcza im mocniej się chce tym ciężej. Kolega ma 34 lata, żona 32, Ona już chce ale zadecydowali że najpierw dom kupią bo później kredytu im nie dadzą bo i tak na mały się łapią. Mówię że co Ci będzie z tylu pokoi jak czekając możecie przegapić moment. Wy dziewczyny macie chociaż dobrą opiekę medyczną która często jest niedoceniana. Jak poszłam w 11tc z plamieniem to usłyszałam "w Bogu nadzieja..." Gdyby nie gin w Pl która kazała mi zbadać hormony poronilabym jeszcze 2x zanim zaczęli by sprawdzac. A tak leki i po 5 miesiącach od leczenia były 2 kreski. Tu tak na prawdę zaczynają coś robić po 20tc a tak to 0 wspomagaczy. Silniejszy przetrwa...
Udanych wyjazdów wyjeżdżającym, odpoczynku odpoczywajacym i stosunkowo udanego weekendu tym co mogą a innym erotycznych snów :-*
Udanych wyjazdów wyjeżdżającym, odpoczynku odpoczywajacym i stosunkowo udanego weekendu tym co mogą a innym erotycznych snów :-*
reklama
malgonia w moim odczuciu zła czy dobra owulacja to jakość komórki jajowej. U mnie np trzeba ją "zaopiekować". Tak przynajmniej to zrozumiałam i myślę, że człowiek, który się tym zajmuje od lat (niepłodnością) wie co mówi. Tak jak wspomniałam mam 33 lata i przyjaciółkę, która nigdy nie była na poważnie w związku. Ja jestem z moim Ł od 10 lat, od 7 nie stosujemy antykoncepcji, od 3 lat się "staramy", od kilku miesięcy bardziej. Moja przyjaciółka, z którą spędzam bardzo wiele czasu, prowadzimy bardzo podobny tryb życia (w tygodniu praca ) weekendy wspólne, zaszła w ciąże w 2 miesiącu starań - bez żadnych problemów. Ma taki organizm i koniec. Są różni ludzie, a z moich spostrzeżeń wynika, że 70 % kobiet, które zachodzą w ciąże nie zagląda na jakiekolwiek fora. Ciąża jest, rodzi się dziecko i koniec. Fizjologia.