cuba, aniu tule mocno, wyobrażam sobie co czujecie. Pocieszające jest to, ze z biegiem czasu człowiek uczy się z żyć z ta stratą.
aniu i cieszę się bardzo że Wam się udało! Oby teraz wszystko było dobrze, nie martw się na zapas, spróbuj dużo odpoczywać jeśli masz taką możliwość. Trzymam kciuki za Ciebie i za Ciebie
cuba, wszystko będzie dobrze.
Joaro ale się cieszę, że z takimi pozytywnymi wiadomościami po wizycie przyszłaś
No to teraz tylko zacieram ręce kiedy będziesz to zdjęcie z dwoma kreskami do pana doktora wysyłać ;-). Dostałaś widzę solidną dawkę leków, teraz będzie oki, zobaczysz! No i fajnie, że z tą cukrzycą to jednak nie to.
I trzymam kciuki za Teściową, żeby wszystko było dobrze i prędko wyszła ze szpitala cała i zdrowa.
Moja teściowa też jest spoko. Po tylu latach mogę z ręka na sercu powiedzieć, że bardzo ją lubię.
Agawa i jak z tą @ ? Ja teraz dobre 3 dni plamiłam zanim przyszło właściwe krwawienie, nigdy w życiu tak nie miałam. Ciekawa jestem jak u Ciebie. A mierzysz temperaturę, jak wygląda? Robiłaś test??? W mojej starej książce o planowaniu rodziny jest napisane, że jeśli jest 18dpo, temperatura utrzymuje się na wysokim poziomie i nie ma @ to jest spore prawdopodobieństwo ciąży. Tak czy siak powodzenia Ci życzę.
No a ja, jestem naładowana pozytywnie od rana na maxa
Weekend drogie Panie! Weekend! I to taki ładny, ciepły ma być. Oczywiście nie odpocznę za bardzo, bo będę mieć sporo zajęć, zaczynam dzisiejszym koncertem, i tak kończę atrakcje koło południa w niedzielę, ale i tak się cieszę, bo wolne, bo do roboty iść nie trzeba, bo sobie chłopa pod pachę wezmę i będę się cieszyć, że go mam.
I Wam udanego weekendu życzę. Zwłaszcza naszym kochanym ciężaróweczkom
Ozilka, michalina, marcela, Magda, eska, pietrucha, mika, ania - niech ten weekend będzie dla Was spokojny.
A staraczkom i tym, które lada moment zaczną się starać życzę szalonych nocy! I za dnia dużo, dużo pozytywnych wrażeń! :-)