reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej, hej!

michalinko
dokladnie , pewnie sie jakos odwrocila- zjedz jeszcze raz cos slodkiego, poruszaj brzuchem lekko na boki- jak cos to jedz sprawdzic- ale nie stresuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze;-)

suana no prosze- super kochana jestes w ciazy!!! Teraz prosze myslec pozytywnie i na spokojnie glupoty wywalic z glowy! Bedzie dobrze:-)

joaro no to do dziela teraz moja panno! :tak:

witam tez nowe aniolkowe mamusie to forum bardzo mi pomoglo i wierze, ze Wam tez doda otuchy i duzo dobrego przyniesie:happy2:

Dobrego humorku zycze( i postaram sie Wam troszke cieplej slonecznej pogody poslac, na razie slyszalam , ze mi wychodzi:nerd:)
zeby jesien byla u Was jeszcze piekniejsza!!!

A ja jak celtusia haha biore meza pod pache jutro i....na wycieczko- piknik gdzies wyruszamy:-)
milego weekendu dla wszystkich dziewuszek;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Suana cudownie tak sie ciesze kurcze trzymam kciuki i wiem ze bedzie dobrze:)*

Michalina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Suana przeeeeogromne gratulacje!!! w koncu doczekałas się i Ty :*

Michalina i jak tam ruchy?? dlatego za to uwielbiam detektorki, niesamowita ulga jak można od razu sprawdzić i nie pędzic na IP z nerwami.

a reszta jak się czuje? bylam kilka dni bez neta więc za cholere Was nie nadrobie, za szybko produkujecie :-p

michalina, pewnie mała ma wczoraj i dziś jakiś spokojniejszy, senny dzień.
Pewnie pojechałaś na IP i dobrze, tam na pewno Cię uspokoją i zobaczysz, że wszystko jest w porządku. Tulę mocno.

karo cześć! No dwa zęby to już nie przelewki :-D, można całkiem dotkliwie dziabnąć mamusię.

Ozila, tak tak, bierzmy facetów i weekend wykorzystajmy na maxa :-D
I ślij nam ślij piękną pogodę, ja tak lubię jesień....

pietrucha pieczesz torty?! Szacun! Ja nie cierpię piec ciast, a upieczenie tortu absolutnie wykracza poza moje zdolności. Tylko się nie przepracowuj w tej kuchni!

Agawa, tak trzymaj, brawo! Nigdy nie wolno się poddawać. Zuch dziewczyna

To ja się powoli zbieram, jeszcze tylko dokończę jedną rzecz pracową. nie wiem kiedy będę miała okazję ponownie do Was zajrzeć, ale zajrzę na pewno :happy:
Trzymajcie się cieplutko.

suana wspaniałe wiadomości :)

Dziewczyny dupek od 16 dnia jest na uregulowanie cyklu, tak, może zaburzać owulację (lub nawet ją zlikwidować w danym miesiącu) na początku, ale powinien ustawić organizm. W tym momencie mam rozjechane cykle (29-40 dni) a owulacja według tempki i śluzu jest bardzo późno i mam bardzo krótką fazę lutealną, leki mają to wyregulować. Bromergon mam w małej dawce (mam gruczolaka przysadki, ale nie podnosi mi prolaktyny w ostatnim czasie).
Dostałam wykład na temat jakości owulacji i chce ją poprawić. Zajście w ciąże przy owulacji kiepskiej jakości często wymaga wspomagania i bardzo często kończy się poronieniem (co możliwe, że właśnie mnie spotkało). Więc postaram się wyregulować organizm i poprawić jakość owulki, bo żołnierzyki czekają w gotowości :D

Ostatnia edycja:
Joaro, to wszystko jasne. Masz piekny plan i sie go trzymaj, a juz za chwile zobaczysz II, a potem to juz dzidzius MYK i bedzie sie do Ciebie tulił. &&&&&

Ozila i Elta - super plan wycieczkowy. Zycze udanej zabawy. Normalnie pewnie tez bym coś zaplanowała, ale na razie jestem bez sił, bo strasznie krwawię. Wiec dzisiaj spagetti i lezakujemy!

Milego weekendu LASKI!

Suana gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baedzie dobrze.

Michalina 3 mam kciuka

Dziewczynki wszystko dobrze mam nadzieje u Was;*

Lece na koncert a pozn iej do Praaaaaaaaagi. Buzka

reklama
Mika a dziekuje, czarnulek ma się dobrze i właśnie najadł się i zasnął, mam wieczór dla siebie, bo mąż dopiero wraca z delegacji :) musze odsapnąć, bo kilka dni sam na sam z tym diabełkiem mnie wykończyły :-p a w niedziele mamy chyrzciny to miłoby było gdybym się zaprezentowała bez podpuchnietych oczu :-)
o zasniadzie to Ty całkowicie zapomnij i ciesz się malutką kruszynką, bo za niedługo nie będziesz miała czasu nawet się po tyłku podrapać :-p
a w ramach rozmyślań, oto mój myśliciel
DSCF7610.jpg

zycze wszystkim udanego weekendu, a ja ide lezeeeec przed TV :-)

Załączniki

• DSCF7610.jpg
    DSCF7610.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 29
Do góry