reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny :-) na wstępie wielkie dzięki za dobre słowa związane z moją nową pracą. Sama nie mogę w to uwierzyć bo to tak szybko się stało (odpowiedź z dnia na dzień)
U mnie też dziwne krwawienia bo na 24 dc, ale to chyba efekt tabl anty, których mój organizm nie otrzymywał prawie wcale więc zmiany muszą być.

celta tak miło mnie zaskoczyłaś tymi dialogami - byliśmy z mężem od Orzecha - na naukach przedmałżeńskich - bardzo miło je wspominam, sporo można się o sobie dowiedzieć i mam bardzo dobre wspomnienia

madziorek nie poddawaj się, kurcze już sama nie wiem co wam pisać w ramach pocieszenia, ciekawe co będzie ze mną jak już wystartujemy

Buźka dla WAS kochane ;-)

reklama
Madziarrek! Tak mi przykro. Ale coś tutaj nie gra, hm.... Ostatnio często sie te laboratoria mylą. Moze jednak coś jest na rzeczy? &&&&&

michalina, Marcela, ale ten czas zasuwa. Juz macie ostatnią prosta. Cudownie.

Celta, dziekuje! Jesteś takim dobrym duchem.

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki '
Agawa witaj biedaku wymaltretowany musisz trochę odpocząć i szlag by z tą @ bleeee dała by se już d.... siana

Madziorek no ciekawe a co do laboratoriów to fakt chyba wszyscy ćpają w nich bo non stop słyszę o jakiś pomyłkach,

Marcela, Magda, Michalina ale Wam zazdroszczę ostatnia górka i będą bejbunie małe :)

Celta ty to masz z tym cyklem i tak dobra jesteś bo ja to bym chyba pól chałupy rozniosła, cieszę się, że sobie powłajażaowałaś troszeczkę :)

Maga fajnie sobie tak zmienić wszystko i dobrze, że się udało

Galway ja mam na głowie 4 miesięczny odrost na ale teraz moda na jaśniejsze końcówki ponoć :p

Kiki jedź niech Cię sprawdzą co i jak bedziesz spokojniejsza

Malgonia trzymam kciuki za Twój wirujący cykl

Mika jak tam przeszły myślenice????

dzieki za rady:-) to dla spokojnego ducha pojade na wizyte w srode;-)
dziewczyny ale wam z calego serca gratuluje brzuszkow i ciazy.
reszcie zycze powodzenia w starankach:-) uda nam sie. bedziemy miec swoje kruszynki:-)

Dziewczyny dzieki za slowa otuchy, ale tlumacze sobie ze mam 2 zdrowe jajniki wiec szansa jest w nastepnym cyklu i juz mi nie jest, az tak zle;)

A to wina raczej wadliego testu, ktory po wyschnieciu wyrzuca 2 kreskę, bo drugi wyszzedl bez kreski. W prawdzie @ jeszcze nie ma, ale za to juz temp apadla do 36,4. No to dzialamy od poczatku. w tym miesiacu monitoring.

Dziewczynki do rozpakowania &&&&, niech końcóweczka przebiega jak najspokojniej;)

Ciężarówki &&& Oby szkraby zdrowo rosły.:)

Staraczki - do działe, oby były staranka owocne.

Celcia;* Nie smutaj, bezie dobrze;*

Heloł jesiennie z rana!
U nas na Dolnym Śląsku zapowiada się cieplutkie 21`C i słonko! Oby wszędzie tak dziś było miło i optymistycznie.

Wiecie co, Wy mnie chyba trochę przeceniacie kobietki... Ja zwykła baba jestem. Ze smutkami i radościami jak każda z Was :tak: raz jest lepiej, raz jest gorzej, ot życie. Żaden ze mnie promyczek... ale jeśli mogę za takiego "robić" to będę - czemu nie :-)

maqa no te dialogi są naprawdę bardzo fajne. Już chyba nawet doszłam do siebie, w sensie zmęczenia. A to co nam zostało z tych chwil - bezcenne. Naprawdę polecam każdemu małżeństwu. I super, że z ta pracą tak Ci się fajnie poukładało. Męska decyzja, podjęte konkretne kroki i na owoce długo nie trzeba było czekać. Trzymam kciuki, żeby atmosfera była o niebo lepsza!

mika spij sobie ile wlezie, tyle Twojego. Ja z tego co pamiętam, bo to zamierzchłe czasy, ale początek pierwszej ciąży przespałam. Jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, to moja mama pierwsza się kapnęła, bo wtedy mieszkaliśmy z nimi i co ona do mnie nie zaszła, to ja w łóżku ;-). Trzymam kciuki za wizytę! I za ukazanie się pikselka :-)

Madziorrek, widzisz, dużo w Tobie optymizmu, będzie dobrze - przed Tobą jeszcze listopad!! Jak fajnie urodzić dziecko w lipcu i od razu wysiadywać z nim na powietrzu... Wszędzie słonko, ciepło, radośnie. Fajnie tak!

No dobra, nie ma się co łamać!
Staraczki mam Was na oku!
Nie marudzić, nie myśleć za dużo. Tulić się do męża i cieszyć każdym dniem.

Niech Wam się dziś wszystko fajnie układa!

Heloł!

U mnie jeszcze plamienia, ciagle wredota nie przyszła całkowicie. Juz czas, a ona nie chce!

my postanowiliśmy po wczorajszej burzliwej dyskusji, ze ten miesiąc odpuszczamy. Nie biorę CLO, bo mi owu przesunęło na 12 dc, a w tym cyklu wychodziloby na 2-3 listopada, gdy ja będę u mamy w Kielcach bez męża. Wiec zostaje na swojej owulacji, jak wrócę, to będziemy celowac, ale bez spinki. Kolejny miesiąc będziemy znowu próbować ze stymulacja. Moze to i dobrze, bo odpoczynek nam sie przyda.

caluje Was wszystkich.

Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Kobietka - termin niechcianej @: 27 październik 2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 27-29 październik 2013
Fuma_Foch -termin niechcianej @ ok.30 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 1 listopada 2013
Maku - termin niechcianej @: 11 listopada 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 11-13 .11 2013

Neta - termin niechcianej @: 15 listopada 2013

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Kto może niech się wygrzewa w słonku!

Hej dziewczynki!

Przepraszam, że chwilowo się nie odzywałam... Jestem z Wami na bieżąco, ale brak chwilowo weny...

Madziorek - następny cykl będzie szczęśliwy! &&&!
galwaygirl - i ja i ja poproszę o linki do robótek ręcznych:) I filcu! Kto wie, może coś mi się kiedyś uda;)
Michalina i Marcela - macie jeszcze czas, na pewno zdążycie wszystko ładnie skompletować. Prać można zacząć, bo kto lubi prasować?:) Pewnie nieco czasu na to potrzeba!
Staraczki moje - nie ma @ jest nadzieja!! Mocno zaciskam kciuki za WAS!:*

Byłam na wizycie, dzieciątko rośnie... Wszystko było by dobrze..no ale.. Mam nieregularny kształt pęcherzyka ciążowego :( no i to jest powód do zmartwień, mam luteinę dopochwową i oby wszystko było dobrze. Dzieciątko o tydzień młodsze niż z terminu ostatniej miesiączki, co by się zgadzało z późną owulką... Więc dzisiaj 6 tydz, a wczoraj widziałam bijące serduszko!

Buziaki kochane:*

reklama
Pietrucha, tu forumowiczki też pisały o nieregularnym kształcie pęcherzyka i zawartość już im po domu biega albo zaraz zacznie :-D Ciesz się każdym dniem na maksa, za niecałe 8 miesięcy Ty będziesz nas pocieszać... albo gratulować! :-)

Do góry