reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Eska odrosty modne, jak najbardziej nawet miałam, ale nie wyglądało to na mój naturalny odrost, widać było że specjalnie, a ostatnio mi zrobiła niechcący bo za dużo farby pomocnica włożyła pomiędzy folijki, no i jak poszłam poprawić to mam nowy krzyk mody. Panterkę na czubku głowy. Wysłałam zdjęcie to ma mi poprawiać tym razem już nie ta co spieprzyła tylko ta co zazwyczaj do niej chodziłam. Szkoda mi tylko czasu na siedzenie w salonie,
Pietrucha, Mika i inne ciężaróki oraz przyszłe i obecne staraczki, bo Mamom nie polecam chyba że mają nadmiar czasu, bo ja nie mam Z doświadczenia wiem że właśnie takie zabawki są najciekawsze, a nie te głośne, plastikowe. Jedna z ulubionych zabaw to owoce z filcu z IKEA, ale można zrobić ładniejsze [cud, miód i orzeszki]: Filcowe jedzonko a w sklepie ujęła mnie książeczka z materiału, jak miś szykuje się spać, trzeba posadziś przy stole, dać kolację, wykąpać w wanience, umyć zęby, przebrać w piżamkę, poczytać książeczkę i wlożyć do łóżeczka. Miś i dodatki na każdej stronie, ale książeczka 60 euro kosztowała, dokładnie toGood Night Teddy - Fun 2 LearnFun-2-Learn | Educational cloth books for children, mają też inne, można ściągnąć pomysły i się nam pochwalić. Można zrobić samemu tylko czasu trzeba, szkoda że jak musiałam leżeć 4,5 miesiaca nie wpadło mi to w ręce: dla dziewczynek:
Quiet Book Dollhouse – Kitchen Page
Quiet Book Dollhouse – Backyard Page
Dla chłopcow: City Quiet Book Page
A tu jest dużo i pomysłów i linków To co mi kradnie czas: Quiet book - część pierwsza
Pietrucha, bierz leki i odpoczywaj, na resztę wpływu nie mamy. Tym razem musi być dobrze. Kciuki pomagają bardzo.
Mika od rana myślę o Tobie
Celta każdy ma prawo do gorszego dnia, ale potem wychodzi słonko. A Ty prowadziłaś kiedyś monitoring? Ja tu mam kiepski dostęp do służby zdrowia, nie wiem ile czasu się staracie, ale może warto by było, albo ta akupunktura...
Pietrucha, Mika i inne ciężaróki oraz przyszłe i obecne staraczki, bo Mamom nie polecam chyba że mają nadmiar czasu, bo ja nie mam Z doświadczenia wiem że właśnie takie zabawki są najciekawsze, a nie te głośne, plastikowe. Jedna z ulubionych zabaw to owoce z filcu z IKEA, ale można zrobić ładniejsze [cud, miód i orzeszki]: Filcowe jedzonko a w sklepie ujęła mnie książeczka z materiału, jak miś szykuje się spać, trzeba posadziś przy stole, dać kolację, wykąpać w wanience, umyć zęby, przebrać w piżamkę, poczytać książeczkę i wlożyć do łóżeczka. Miś i dodatki na każdej stronie, ale książeczka 60 euro kosztowała, dokładnie toGood Night Teddy - Fun 2 LearnFun-2-Learn | Educational cloth books for children, mają też inne, można ściągnąć pomysły i się nam pochwalić. Można zrobić samemu tylko czasu trzeba, szkoda że jak musiałam leżeć 4,5 miesiaca nie wpadło mi to w ręce: dla dziewczynek:
Quiet Book Dollhouse – Kitchen Page
Quiet Book Dollhouse – Backyard Page
Dla chłopcow: City Quiet Book Page
A tu jest dużo i pomysłów i linków To co mi kradnie czas: Quiet book - część pierwsza
Pietrucha, bierz leki i odpoczywaj, na resztę wpływu nie mamy. Tym razem musi być dobrze. Kciuki pomagają bardzo.
Mika od rana myślę o Tobie
Celta każdy ma prawo do gorszego dnia, ale potem wychodzi słonko. A Ty prowadziłaś kiedyś monitoring? Ja tu mam kiepski dostęp do służby zdrowia, nie wiem ile czasu się staracie, ale może warto by było, albo ta akupunktura...
myszka2829
Fanka BB :)
my mamy nowe osiagniecie :-) kochane staraczki do roboty nieociagac sie ;-)
[video=youtube_share;WzAZn8MtXmg]http://youtu.be/WzAZn8MtXmg[/video]
najwieksze zmeczenie czlowieka w takiej chwili opuszcza ;-)
[video=youtube_share;WzAZn8MtXmg]http://youtu.be/WzAZn8MtXmg[/video]
najwieksze zmeczenie czlowieka w takiej chwili opuszcza ;-)
michalina_ch
Myszko jaki ten Paul jest już duży.... przecież dopiero co się rodził a on już taki duży i taki gaduła!!!!!!!!!!! Aż łezka kręci w oku..... patrz.... dopiero co przejełam brzuszek od Ciebie, a za 2 miesiące ja już na wylocie będę....... wzruszona jestem po tym filmiku.
Mika! No gratki na całego! Się zadziało, się zadziałoooooooo, że hej
A u mnie w pracy kolejna dziewczyna w ciąży... Wam nie muszę tłumaczyć miksu uczuć: gratuluję ale serce boli, że znów nie ja... :/ No i ona jest dużo, dużo młodsza. Ja mam szanse statystycznie 1: 50, czyli na 50 cykli może mi się udać raz. Czyli jeszcze 4 lata. Do tego czasu dawno będe miała menopauzę
A u mnie w pracy kolejna dziewczyna w ciąży... Wam nie muszę tłumaczyć miksu uczuć: gratuluję ale serce boli, że znów nie ja... :/ No i ona jest dużo, dużo młodsza. Ja mam szanse statystycznie 1: 50, czyli na 50 cykli może mi się udać raz. Czyli jeszcze 4 lata. Do tego czasu dawno będe miała menopauzę
reklama
eska13
No w koncu bo nie moglam zasnac dobre wiesci cudownie Mika widzisz moje tez tydzien mlodsze i z tego co kojarze Pietrusi tez xddddd, no nic leukocytu troche ponad norme jutro zrobie posiew a poki co mam brac fenisept uro wozyta na uszczescievw poniedzialek takze bedziemy myslec po wynikach posiewu. Myszko cudowna keuszynka. Michalunko i Ewik calusy*sory za literowki ale to sa uroki pisania z telefonu Ewik statystyke to se trza w dupe wsadzic i dzialac....ja tam trzymam kciyki mocno i wierze ze zaskoczysz szybciutko
Ostatnia edycja: