reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mika tak popuscilo po herbatce z kopru wloskiego, ja przy becie. Cos 7 tys nawet zarodka nie widzialam takze spokojnie a po 2 widzisz tez mioje mlodsze o tydzien takze spokojnie musi byc dobrze i ciaza ciazy nierowna:)*

Ciąża ciąży nie równa. Zobacz jaki jest zakres bety na dany moment, gigantyczny rozstrzał a przecież każdy wynik z zakresu jest w normie! Mało miałaś stresów? Zmykaj do łóżka, słodkich snów, pogłaszcz dzidzię i przestań się już martwić. Przyda Wam sie trochę spokoju, dla odmiany :-) Śpijcie spokojnie :-)

Mika jak nie przestaniesz czarnowidziec to na prawde w wariatkowie skonczysz...
co ma byc to bedzie, czy sie bedziesz cieszyc czy nie... i nie masz na to wplywu!!!
masz wplyw za to, na Twoje samopoczucie, a Twoje samopoczucie przeklada sie na malucha... wiec bierz sie zbieraj do kupy i skoncz z wymaslaniem. Mowisz jak sama siedzisz w domu wymyslasz... znakiem tego nie masz nic do roboty?? naucz sie dziergac na szydelku... poczytaj ksiazke, zacznij sie czegos uczyc... i czas zleci i glupie mysli odejda ;-)

z tym szydelkowaniem czy nauka to ja calkiem powaznie, bo te glupie mysli beda wracaly jak bumerang czy chcesz czy nie,,, taki juz nasz urok ;-)
i tu wcale nie chodzi zebysnie pisala... bo to akurat dobrze, ze wyrzucasz z siebie obawy

Mika! Huraaaaa! Tak myślałam, ze wszystko bedzie dobrze. My tutaj czarujemy! Nie zamartwiaj sie, bo to nic nie pomoże, a za to zaszkodzić moze.

Maqa - gratuluje pracy! Wszystko sie super ułoży.

Witam nowe Staraczki. &&&&&&

ale piękne sa fotki Mamuskowych dzieciaczkow. Cudo, napatrzec sie nie mogłam.

Ja wczoraj z konferencji wróciłam, padlam praktycznie o 18-tej, dzisiaj pobudka ok. 12:)) ja jz czekam na @. Dziś 14 dpo. Cycki przestały całkowicie boleć, mam bóle brzucha jak przed @. No wiec oby do następnego cyklu.

Witam dziewczyny w niedzielne, leniwe popołudnie.
Mika.k gratuluję pierwszych objawów. Wiem, że mogą one być czasem męczące, ale dla kogoś, kto czeka na upragnione maleństwo, to sama radość (przynajmniej na początku.
Agaawa to sobie pospałaś. My też dzisiaj długo spaliśmy, Antek obudził się o wpól dziesiątej, jak nigdy.
Parę dni temu zastanawiałam się, czy jestem gotowa na kolejną ciążę. Dziś jestem pewna, że tak. Właśnie mam dni płodne, "zmarnowane", jakoś tak wyszło, może dzisiaj ZADZIAŁAMY. No i ta moja pewność stąd, że czuję żal, że zmarnowaliśmy szansę w tym miesiącu i trzeba czekać CAŁY miesiąc. :wściekła/y::-(. Ale z drugiej strony, dopiero zaczęłam brać kwas foliowy, uzupełnię ewentualne niedobory, żeby maluszek znów nie był chory:-(.

dziewczyny mam pytanie. Tak jak pisałam ostatnio moja ciaza zakonczyla sie w 7 tc i teraz jestem w 8 dniu okresu a nie wyglada zeby sie mialo dzis czy jutro skonczyc. Choc tylko 1 dnia mialam obfity okres a tak od 2 do 8 to przypominalo plamienia z skrzepami( przepraszam za wyrażenia i dosłownosc ale inaczej nie umialam opisac) ze skurczami macicy. Troche mnie to martwi co o tym myślicie?
wizyte u dr mam w srode to tez sie dowiem ale martwie sie i boje ze bede musiala isc do szpitala na łyżeczkowanie czy jednak to moze tyle trwac??? Dr mówił ze okres powinien trwac do tygodnia a tu dalej...
Jak to u Was wygladalo?

reklama
Kiki jak dluuugo plamiłam. Długo dłużej niż tydzień.

mik.a gratuluje;*** I jesli sie da, niezadręczaj się już;*

Dziewczynki jadę na betę teraz przed pracą w ptk powinnam dostać okres,a tu nic...;) Testy- jeden o czułości 10 -nic nie pokazał tylko się rozmzał, jeden o czułości 25 z wieczornego moczu po godzinie załapał dosyć mocną krechę. Temp z 4 w nocy .36,9. Dostałam zastępstwa za koleżankę ii czeka m nie tyrka po 12 h, więc wolę sprawdzić na zaś, no i nie chcę się już dalej nakręcać... Buziaki

Do góry