reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Izunia juz wrzucam wieksza fotke ;-)

DSC_0460[1].jpg

Załączniki

• DSC_0460[1].jpg
    DSC_0460[1].jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Myszka aaaale super chłopaki, starszy dalej taki zachwycony braciszkiem? :-) laski juz na niego wyrywa? :-p

Madziorek moze to i racja, a nuz sie udalo to trzeba od poczatku na siebie chuchac :-)

a ja tez Wam pokaze mojego tluscioszka :)
1393719_651045208273544_1326835989_n.jpg

Załączniki

• 1393719_651045208273544_1326835989_n.jpg
    1393719_651045208273544_1326835989_n.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 39
Iza no lwasnie jedna go rzucila, a na miesiecznice jeszcze z kwiatuszkiem poszedl ;-) i wrocil i mowi... "moglem sobie je w d...pe wsadzic" ;-) a z malym caly czas fascynacja i chyba teraz nawet wieksza bo coraz bardziej kontaktowy

Madzia a co masz sie nie doczekac, na kazda przychodzi pora i ten odpowiedni czas, na ktory my wplywu nie mamy

Ostatnia edycja:
Kiki ja tez sie tak lecze jak ty, w lutym stracilam w 23 tc synka Tymka, wczesniej okolo 19tc zmarl Piotrus (byl chory). Ciaza byla po ivf.
Madziorrek - trzymam kciuki, mysle ze jak do pn @nie przyjdzie to smigaj na bete.

Ja chyba mam owu (choc nigdy tego nie jestem pewna) popijam winko na lepsze endometrium i zabieram sie za meza :-D

Wam tez zycze "stosunkowo" udanego weekendu :-D

Kochane wrociłam wlasnie z ogniska. Boze jaki uroczy to byl dzionek;))) Oby wiecej takich. Oszczedzalam sie i wypilam tylko pol lampki wina na wszelki wypadek... i spadla taka pieeekna gwiaza, az pol nieba rozświetliła. Spojrzelismy z J na siebie i mysle ze zyczenie bylo wspolne.:-D Ehh Juz bylam pogodzona ze w tym cyklu nici, a tu znowu ta nadzieja. Temperaturka 37, po przeziebieniu ani sladu, nawet ta cholerna opryszka znikęła:) Byle do poniedzialku, wtedy pojade na betkę, do tego czasu nie będę się stresowała żadnymi teściorami;) A jutro te odłożone góry mnie czekają.... Moc energiiiii Wam przesyłam. Ohh jak miło mieć w sobie duże pokłady radości... znowu:) Buuziaki;*

reklama
Do góry