reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

u nas wielkimi krokami zbliza sie druga smutna rocznica...

a to moje oba chlopaki :-)
1382852_611458185559177_2025467720_a.jpg

reklama
Hej, dlugo mnie nie bylo, ale jestem z wiadomosciami na biezaco. Urlop w Polsce fajna sprawa :)
Mika Gratulacje!! trzymalam mocno kciuki :)
No ja odwiedzilam dzis ginekologa, wszystko pieknie sie samo oczyscilo ale mimo wszytsko ginekolog kazal mi czekac 3 mies, czy to jest normalne ? czuje sie juz dobrze, nic nie boli , jedynie to ze lekko plamie. Zadnych badan nie zrobil, powiedzial ze poronic pierwsza ciaze to calkiem normalne, poprostu plod byl wadliwy. W dodatku z moim tetnem cos nie halo, bylam u rodzinnego i dostalam tabletki uspokajajace na "depresje". Podczas badania spytal nie czy mialam cos stresujacego i na sama mysl tetno mi podskoczylo, jak widac to to bylo przyczyna. Ja naprawde chce juz nosic pod serduszkiem fasolke :( Tym bardziej ze czas goni, we wrzesniu bierzemy slub, a chcialabym przed wrzesniem urodzic, jesli sie nie uda musimy poczekac z dzidzia az do wrzesnia :(

Gosiak zawsze każą 3 miechy czekać no ale skoro nie miałaś zabiegu chyba możesz skrócić :)*
Oni tak zawsze mówią 1 strata jest normalna i nie każą robić badań - szkoda ale taki kraj.

pietrucha dobrze Cię rozumiem. Mój Julianek urodziłby się 8 listopada, im bliżej tego terminu, tym ciężej. Zaczynam myśleć, jak by wyglądał, czy byłby podobny do mnie, do męża, czy do Antosia... że fajnie nam by było tak w czwórkę...Takie smutki...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny;-)
Sama nie wiem od czego zacząc. Razem z mężem staramy sie o dzidzie od ponad 3 lat. Niestety ale nie możemy miec dziecka naturalnie:-( Od ponad 2 lat leczymy sie w klinice niepłodności. Niestety nie ma dla nas ratunku i jedyne wyjście to in vitro. Byłam po 2 pełnych procedurach ivf a teraz we wrześniu miałam transwer moich zamrożonych zarodków. i stał sie cud . Po pobraniu krwi na bete wynik pozytywny wykazujacy ciąze:tak: Nawet nie wiecie jakie to było dla Nas szczescie . Wszyscy płakaliśmy Ja z meżem , moi rodzice tescie, ze po takiej walce wkońcu sie udało. Niestety w dniu kontrolnego usg 9.10.13 usłyszałam wyrok:-( ciąza przestała sie rozwijac, mam odstawic leki i czekac na samoistne poronienie:-:)-:)-(
Był to mój 7 tc. i koniec. Najgorszy był ten czas oczekiwania.:wściekła/y: Chodziłam po domu i czekałam na plamienia , okres wiedzac ze ono jest dalej we mnie. :-( Teraz jest to moj 7 dzien @ staram sie jakos z tym pogodzic
Najgorsze dla mnie sa mysli ze nie mamy szans na naturalna ciaze ze za 2, 3 miesiace bede mogla sie starac.
Razem z mezem zastanawiamy sie nad kolejną próba po nowym roku. Jak narazie mam strasznego doła.
Gdziekolwiek widze dzieci to płacze
Ale się rozpisałam , sorry. Mam jednak nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-):-)
A sa tu moze dziewczyny ktore tez staraja sie o dzidzie jak ja??

Dzien doberek dziewczynki!

mika wiedzialam, ze tak bedzie- super wiesci, to teraz spokojniutko "do przodu";-)

madziorek oczywiscie 3mam&&&&&&&&!

no le fajnie sie zaczyna, zaciazaja dzewuszki hihi:-D

no jeszcze zobaczymy z czym tam nasza celtus wroci;-)

Zdjecia i filmiki dzieciaczkow cudne i pieknie rosna Wam:tak:

eska Ty tez widzisz niepotrzebnie sie balas a wszystko dobrze! I teraz to Ci powiem, ze dobrze, ze zrobilas, bo bedziesz spokojniejsza, (mimo wszystko on daje jaks obraz wraz z przeiernoscia i rokowania na dobra ciaze wzrastaja drastycznie) ciesze sie z Toba;-)

u mnie wszysko fajnie ,
tez placze i wzruszam sie zawsze....ale ja to mam od dziecka pdobno, dosc wrazliwa jestem w srodku:-)....i normalnie juz jestem pewna, ze to dzidzie czuje, wczoraj pare razy i wieczorkiem -no tak mnie fajnie posmyrala pod pepkem, ze Wam mowie!!!:-)
Polowkowe mam zabukowane 29.10 trzymajcie dziewuszki prosze&&&&&&

Witam nowe aniolkowe mamusie:-)

Sciskam Was i calusy wszystkim posylam xxxx
czytam i czekam na dobre wiesci!;-)

Ostatnia edycja:
Ozila dokładnie żebyś wiedziała wiesz że ja moją rybkę też już czuję delikatnie:))) kciuki zaciśnięte na maxa ja też idę 28:) na wizytkę:)
Witaj Kiki
[*] zapraszamy do nas to jest naprawdę szczęśliwe forum:) Witaj
Myszko tak mi przykro ściskam CIę ogromnie
Madlena tak samo przytulam
Pietrucha Ciebie też mocniutko :)*
A ja nie spię czekam na męża w końcu dziś wraca praktycznie już dojeżdża:)

Każdą po kolei z osobno ściskam i pozdrawiam

Ostatnia edycja:
pietrucha- myslami jestem z Toba, odpoczywaj i n iech nowe zycie dzaje Ci jak najwiecej radosci, a Twoj Aniolek niech sie Wami opiekuje jak tyylko moze najlepiej;*

Myszka- swietny kontrast!!!

Ozila, Eska- hah fajnie, ja jeszcze nigdy nieczulam takiego motylaśka ruwajacego w brzuszku;( Oby Wasze dziieciatka rozwijaly sie zdrowo ii nudni;* I zeby ruchy byly juz coraz bardziej znaczace;)

Gosia- podobno 3 mce to zadna magiczna liczba, mysle ze mozna wczesniej:))

Kikifish- bardzo mi przykro. Ja inv nidgy nie mialam, ale jak sie nie uda do grudnia to mam termin iui.

Dziewczynki - dzieki za kciuki, ale niestety... @ niet, ale 2 kreseczki tez niet. Za to wszystko boli na wstretna @;(
Gory wzywaja:))) Buziaki;* Pierwszy raz sie nie podalamalam wiec jest dobrze;)

Madziorek miłego wyjazdu, zabaw się tam porządnie :-)

Myszka kurdeee ja powiększyć zdjęcia nie moge, a z moja wada wzroku niewiele widze :-p:-p

Ozila, Eska ehhh smyranko co za piękne uczucie :-)

Kikifish witamy i zapalam swiatelko dla aniolka (*).. przykre to, że tyle lat się staraliście, nagle ogromna nadzieja i taki cios :/ trzymam kciuki za pozytywny początek roku, musi się udać!! a teraz główka do góry :*

a propo smutnych rocznic.. dzisiaj 5 lat jak nie ma mojego taty :( ale pocieszam się, ze za 3 dni mam akurat miłą datę, bo mamy 2 rocznice ślubu :)

reklama
no to się pochwalilam a nigdzie nie jade. Tesciowa mnie przekonala, a raczej moge meza, ze puki @ nie ma jest nadzieja. Wiec zebym chora nie jechala w zimne góry.... Moze i racja...;) Pojade najwzej za tydzien. Milego dnia dziewczynkki tak czy siak';* Ja biore sie za Anne Kareninę;)

Do góry