reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

o co widzę ze nadchodzą dobre wiadomosci na forum
&&&&& zaciskam
wiem dziewczyny że cięzko wyluzowac teraz uczę tej umiejetności młodszą siostrę :(
no ale od czego kobiety maja mocną psychikę

karo01 w=kiedy maleństwo ci tak urosło wiem że ci gratulowałam na początku ciąży a potem zniknęłam i ja byłam w ciaży:) czekam na zdjecia z niecierpliwością

Ostatnia edycja:
reklama
No to zatestuje rano... zwlszcza ze wybierami sie na impreze w gory. Termin miesiaczki dzis albo jutro. W ogole bylam pewna, ze niemialam w tym miesiecu owulacji bo strasznie skakaly mi temp. i naprawde pierwszy raz nie wiem i nie mam cienia podejrzen kiedy mogla byc. Jajniki bolaly mnie caly cykl... ale doktorek powiedzial, ze owulacja byla, wyglada na to, że w terminie bo bylo baaaardzo duze cos z prawego jajnika (chyba cialko zolte- niepamietam) jak bylam na wizycie, no a temp do dzisisaj kazdego dnia inna.

No to fajnie by bylo odpuscic sobie tez impreze ze wzgledu na 2 kreski:))), a jak nie to robie bibe na calego w gorach, tak zeby mi zabawy na caly miesiac starczylo. Moze spotkam Celte i nawet nie bede wiedziala, ona tez z Wrocka a gory jedne mamy niedaleko siebie;p

Mam plan- wejde do sali kominkowej na schronisku i wrzasne- Czy jest na sali Celta?:)

mikus-- A Ty w koncu zrobilas tam w labolatorium pogrom?? Za ten nerwy to oni Ci powinni buty lizac.

Ehh tak a propos Celty to fajnie by bylo Was kiedys na zywo zobaczyc.:-)

Mika taki stres wykańcza bardziej niż przewalanie węgla. Współczuję Ci emocji, teraz 8 miesięcy bez stresu. Ja ciągle nie mogę uwierzyć że oni w szpitalu tak szybko decyzje podejmują, przecież już chyba papiery dali Ci do podpisania:angry:
Dzięki BOGU fasolek (jak to mówi mój Synek) jest w brzuszku i teraz dbaj o Was :*
Maqa Gratulacje, odważna decyzja i pozytywny finał. Powodzenia w nowej pracy. A jaka branża?
Karo​ Piotruś ma już 18 miesięcy. Średniak wysokościowo i poniżej średniego wagowo, ale apetyt ma masakra, no i WSZYSTKO kocha jeść.

oo;) ejj idę spać;* dobranoc;* Małego kciuka proszę tzrymać jutro... wiecie jak to jest... niby na nic się nie liczy ale nadzieja umiera ostatnia...;*

Dobranoc jeszcze raz kochane dziewczyny;*

mika wspaniale!!!! Gratuluje!!! Tak sie ciesze - mize choc troche nasze modly pomogly ;) nuech kruszynka zdrowo rosnie, a mama sie nue denerwuje ;)
maqa u Ciebie tez super wiesci, gratulacje !!! ;)

widzicie dziewczynki - znowu dobre wiesci sie pojawiaja!
madziorek oczywiscie &&&&&&&!!!!

Madziorek - :))))))) && Zaciśnięte mocno!!!
mika - i jak się czujesz moja czerwcóweczko ?:) Jeszcze tekla do nas dołączyła:)) Ale nasze Aniołeczki są kochane!!!:))

Dzisiaj za mną bardzo ciężki dzień...
Dziś miał urodzić się Staś.
Dziś gdyby mój Synuś żył, miałby 4 miesiące...

A więc smutno nieco, na dodatek nieco nerwowo, bo Pan na parkingu postanowił wjechać w moje auto.. a żeby było śmieszniej, Pan z Ukrainy, auta z Rosji i w ogóle nie wiedziałam co ma w dokumentach, a Panowie z Policji zamiast pomóc... eh.. ;)

Dobrej nocki kochane:*

mika:)
a wiesz że ja też teraz w ciaży byłam chora na grypę przed tym jak się dowiedziałam ze się udało
&&&& spokojnych 8 miesięcy życzę

pietrucha tulam ja mam w listopadzie termin porodu tej ciąży co straciłam najlepiej bym ten dzien wykreśliła z kalendarza

reklama
Dziewczynki dobrze, że na naszym forum ostatnio same dobre wieści, a ja mam nadzieję że każdego dnia będzie ich co raz więcej:)*

Do góry