reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki;) oj pamiętam to cholerne swędzenie - żebym ja wiedziała wcześniej że nie można drapać to moze bym rozstępów uniknęła, a tak mam com wydrapała...;) mnie zaczęło dokuczać dopiero w 8 msc, a na początku 9 mnie "wysypało":angry::rofl2: eh to chyba też geny a smarowałąm sie od 4 msc;)
myszko dzięki za podpowiedz z ryżem na mleku że ja sama nie wpadłam jutro na 2 śniadanie zrobię Małemu, super pomysł;) wiem że 9,5 msc to sporo karmienia ale wiesz ja tak sobie zaplanowałam że do roku a tu d...a chociaż z planowania to zazwyczaj nici wychodzą, kurde zawsze miałąm z tym problem;) no i moja "ukochana" szwagierka będzie miałą satysfakcję:wściekła/y::crazy: ciągle sie dopytywała czy jeszcze karmię, bo wiedziała że chce jak najdłuzej, a tu taki zonk - chyba jej nic nie powiem a co niech spada :-p
dziewczynki gratki za wszystkie wizyty:) nanu, kochająca mamo, myszka Wasze Maleństwa są przesłodkie:-D:-D oby więcej takich Maluchów na tym forum się pojawiało:tak::tak:
pozdrawiam milego popołudnia:-)

reklama
Ewelka jakby sam ryz z mlekiem mu niewchodzil to moze dodaj prazone jabluszko;-) ja uwielbiam takie jedzonko.
Ja tam bym jej nie mowila, a co ja to obchodzi tak na dobra sprawe?? ;-) niech sie buja na kwasne gofry i tyle:-D a 9,5 miecha :-)

endo powiedział, że FT4 ma prawo troszkę się obniżyć w II trymestrze i nic niepokojącego się nie dzieje.. Mam zbadac hormony za 4 tyg..

Więc to tyle z wizyty:-p
A teraz lecę na spotkanie z liceum z okazji 10-lecia matury..trochę mi się nie chce-ale z chęcią zobacze swoje stare 'psiapsiółki'.
Miłego wieczorka dziewczyny! i dzięki ponownie za kciuki!

Mamuska pewnie, ze owsianka ma wiecej skladnikow ale jak jej nie chce na mleku to moze polubi w rosolku;-), same platki sa mdle i moze dlatego dziec nie chce a watpie ze dosladzacie dzieciakom mleko;-) chociaz do owsianki mozna tez dodawac owoce :-)

Cześć babeczki.
Martoocha miłej zabawy!

U nas powoli leci. Ptysia po szczepieniu. Waga 4600, a ja dziś do gina idę mam nadzieję, że nic mi nie wynajdzie.

Miłego dnia

hej dziewczynki :-)

miłego dnia Wam życzę!
ja póki co sobie odpoczywam, ale już myślę, co by tu dzisiaj robić, muszę posprzątać, może jak starczy sił, to a prasowanie wypranych ciuszków się wezmę..

wikama ja przez tą nerkę właśnie w 20 tyg poszłam na l4, bo miałam atak kolki nerkowej. Mam poszerzony układ miedniczkowy.. nie wiem, z czego to się bierze

martoocha baw się dobrze

zapo ile ważyła Matylda, jak się urodziła?

nanu?

czesc dziewczyny :-)

Zapo to ladnie juz Matylda wazy :-) jest co nosic :-D u nas U4 w poniedzialek wiec zobaczymy ile Maly Rozbojnik ma na wadze teraz ale pewnie ponad 5kg i to dobrze ;-) ostatnio mi lewa reka siada w lokciu od ciezaru trzymania do odbicia i karmienia, probuje go przestawic na prawa reke ale on wybitnie nie chce i juz ustawia sie pod lewa i koniec ;-) i tak sie barujemy z flaszka bo nie widze co robie :-D

U nas piekna pogoda znow po wielu tygodniach zimnicy i deszczu wiec znow wybywamy na caly dzien:-)

Milego dnia dziewczyny :-)

reklama
Do góry