reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa :) Co do szpitala to ciagle sie zastanawiam. To jest szpital kliniczny i najlepszy jesli cos by bylo z malutka, ale mam tu jeszcze pare i zobaczymy :)

Neta alez bardzo prosze, chetnie brzuszek przekaze :-) i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka i poki jeszcze moge to i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich naszych staraczek :)

Nanu na plaskie brodawki dobrze jest je masowac (bierzec ja miedzy kciuk i wskazujacy palec i ja turlasz lekko naciagajac) mozesz tez zastosowac kapturki do karmienia ;-) nie ma sie co lamac kochana dasz rade, bo kto inny jak nie Ty?? :*
Zamiast polewac mm cycuchy lepiej jest samemu wycisnac troszke mleka jak posmakuje to i zassie ;-) i nie zapominaj pic duzo wody ;-)

cześć Dziewczynki..

ja tylko chciałam złożyć serdeczne gratulacje dla Nanu..
Kochana - zdrówka dla Matyldzi i oby karmienie cyckowe się rozkręciło!!!! :tak:

Cześć Kobitki!

Za oknem dzisiaj widzę tylko chmurki, nawet boje sie okno otworzyć bo pewnie zimno! A ja wczoraj miałam ochotę na sok z natki pietruszki i cytryny.... No i dzisiaj czuje ze nie jest to najlepsze rozwiazanie w okresie ciąży! Toaleta jest moja :/! Tak jak postanowiłam siedzę grzecznie w domku! Może jakies prasowanie zrobie, obiadek mam wiec generalnie leniuchowanie przede mną :)!

Miłego dnia kochanie!

Cześć baby;
u mnie dziś już ok, ale mężowego dopadło. Więc to chyba nie zatrucie tylko jakaś jelitówka. No i boję się, że Ptysię dopadnie też. Koszmar.

Myszko a na co te kąpiele rumiankowe, bo coś przegapiłam?

Wikama mnie też mój wkurza czasem...

Ona to ma jak tam dzisiaj? zbiera Cię coś w końcu? :-p

Wikama kurde smaka mi narobiłaś, straaaasznie lubię ten sok z pietruchy :-) ale jak mnie będą męczyć zaparcia to skorzystam skoro tak dobrze organizm na to reaguje :-) i na anemię dobry, a ja dzisiaj barszcz gotuje, żeby te pieprzoną anemię troche może zmniejszyć :-p buraki, buraki, buraaaaaakiiiiiiiiiiiiii

Zapo to macie piękne atrakcje jelitowe :-p byleby tylko malutką oszczędziło!

Neta to życzę przejęcia brzuszka od ona to ma &&&&&&&

Ani@k a Ty jak się czujesz? widze, że Ty następna wkolejce po mnie jesteś do rozpakowania :)

Izka87 nic mnie nie zbiera :no::-( dzisiaj ide do lekarza moze mi to jakos przyspieszy wkoncu za cos jej place :-D a tak na powaznie to brzuch coraz czesciej twardnieje i mam delikatny bol podbrzusza szczegolnie w nocy, ale skurcze raczej bola inaczej wiec narazie sie nie nastawiam ;-) Do tego maz nie chce mi pomoc, stwierdzil ze oszalalam skoro mysle ze mala sie jeszcze nie narodzila a on ma ja juz po glowie bic :-D

reklama
hej dziewczynki,

ja od rana latam, dopiero co usiadłam na chwilę... byłam sobie tętna posłuchać, bo cały weekend dzidziolina prawie się nie ruszała
no.gif
byłam mega zestresowana tym, do tego miałam taki okropny sen, że jestem w szpitalu, nie umieją mi ktg podłączyć, są zaburzenia w tętnie płodu itd itp-coś okropnego... potem pojechałam do endokrynologa, bo miałam dziś wizytę, potem kupić sobie majtki jakieś, żey mnie nie uciskały, potem do pasmanterii ... po powrocie do domu pranie powiesiłam, zmywarkę wstawiłam, kwiaty na balkonie podlałam, teraz się chilli con carne robi, a ja dopiero na doopie usiadłam..

A ja wczoraj miałam ochotę na sok z natki pietruszki i cytryny.... No i dzisiaj czuje ze nie jest to najlepsze rozwiazanie w okresie ciąży! Toaleta jest moja :/!

cóż to za sok?? bo zaparcia to moja specjalność:-D

Cześć baby;
u mnie dziś już ok, ale mężowego dopadło. Więc to chyba nie zatrucie tylko jakaś jelitówka. No i boję się, że Ptysię dopadnie też. Koszmar.

kochana, ja wierzę, że mała nie załapie, bo chroni ją twój pokarm :tak:

Do góry