reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja to mam wrazenie, ze nacisk na piers to wymysl feministek... a potem te same feministki wyrzucaja matkom ze sa leniwe bo nie chce im sie isc do pracy i dlatego z dziecmi siedza w domu latami... a jak nie karmia to sa wyrodne i egoistyczne mamuski:-D:szok:tak
czy siak w koncowym rozrachunku i tak wypadamy nienajlepiej :-D
osobiscie w nosie mam gleboko co kto powie, wazne ze sama sobie nie mam nic do zarzucenia i ze spokojem moge stac i patrzec w lustro godzinami ;-) ale szkoda mi czasu... wole wpatrywac sie w malego jak sroka w gnat :-D

Ewik ano juz w brzuchu mnie boksowal, a potem mu jeszcze sterydy dali no i sie dopiero zaczelo :-D

reklama
Wikama dzięki, że pytasz. U nas ok. Jesteśmy zdrowi. Rana też ładnie się zagoiła, czasem mnie ciągnie jeszcze. No ale ćwiczyć nie mogę. Muszę odczekać. Matylda rośnie i przybiera. Jedyny minus to to, że bardzo dużo na cycku wisi są dni, że bez przerwy.

A ja też jestem dziecko po mm i jak widać żyję :-D

Ewik to łapaj chłopa :):):)!!!!

Zapominajko cieszę sie ze wszystko ładnie sie zagoiło! Moja Wiki tez non stop na cycu była, ale przy pierwszym dziecku to nie problem ale gdy drugie gdzieś obok to już sie robi pod górkę!

A oto karoca Lilianki :
image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 27
hej dziewczynki

u nas szaro buro, leje od rana.. Marcepan właśnie Madagaskar ogląda, M poszedł do pracy.. a ja siedzę i nic mi się nie chce, nawet nie mam weny na pisanie..

wikama super wózio, co to za jeden? :-D

myszka ale słodziak z Paula!!!

martuś kurcze, ale ten czas leci!!! dopiero co testowałaś, a tu już 17 tyg za Tobą!!!macie już imię dla córci?

Ewcik to jest teutonia be you. Zdecydowaliśmy sie na nią przede wszystkim ze względu na łatwość prowadzenia i rączkę przekładaną, duży kosz, fajna pojemna torbs...Wózek nie zawiera za wielu bajerów ale ja takich nie potrzebuje, dokupilismy moskitierę a folia przeciwdeszczowa była w komplecie :)! Mam nadzieje, że będzie sie dobrze sprawdzał...

Wiki- fajny wózek :)
Ewcik- mi to Wasze suwaczki szybciej zapierdzielają..ale i u mnie ostatnio czas szybciej leci.. chyba martwię się już troszkę mniej-to dlatego.
Wstępnie imię wybrane: Gaja. oboje z M. jesteśmy przekonani tak na 80%, więc jeszcze może się zmienić..

Nanu wielkie gratulacje!!!!!!!!Bedziesz miala chwilke czasu to napisz jak tam z Matylda pierwszy dzien i jaka duza byla
Wikama super wozek.Tez mi sie z Teutoni bardzo podobal i Emaljunga
Myszka Paul naprawde juz duzy chlopak.Moja perelka miala w srode 4220g wiec musi jeszcze troche gonic twojego Paula.W poniedzialek mamy U3 to zobaczymy czy cos przytyla,bo dostala biedna lekkich plesniawek.Tez bym sie naprawde nieprzejmowala ze dziecko karmione MM,ja narazie tylko piersia ale niemam problemu z tym ze jak cos bedzie nietak przejsc na MM bo dlaczego mamy sie katowac.Moje mlodsze siostry blizniaczki wykarmione w 88roku tylko i wylacznie na Bebiku i dziewczyny takie porosly i juz maja swoje dzieci.

Nasza kruszyna dzisiaj 4tygodnie powiedzcie mi kiedy to minelo,jeszcze wiem jak testowalam,jak musialam grudzien lezec bo szyjka mi sie skracala i jak czekalam bo malej sie niespieszylo,no masakra a tu juz pannica mi rosnie

reklama
hej dziewczynki,

właśnie zjadłam z synkiem śniadanko /chleb z dżemem i kawka/, M śpi po nocce.. za oknem leje nieustannie :/ a mieliśmy dzisiaj grilla z sąsiadami robić wrrr trzeba coś wymyśleć, żeby z nudów nie paść.. no i jakiś obiad skombinować
baffled5wh.gif
po południu do kościoła i może do jakiejś sali zabaw z synkiem...

wikamuś fajny wózio, wygląda nawet na lekki!

Wiki- fajny wózek :)
Ewcik- mi to Wasze suwaczki szybciej zapierdzielają..ale i u mnie ostatnio czas szybciej leci.. chyba martwię się już troszkę mniej-to dlatego.
Wstępnie imię wybrane: Gaja. oboje z M. jesteśmy przekonani tak na 80%, więc jeszcze może się zmienić..

Gaję też braliśmy pod uwagę, jednak nadal na niczym konkretnym nie stanęło :no: M podoba się też Pola, ale mam wrażenie, że ostatnio to imię mega popularne się zrobiło..

miłego dzionka

Do góry