reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko fajnie, że dałaś znak ze wszystko ok u Was bo już chyba każda z nas sie o Was niepokoila... Paul rośnie jak na drożdżach! Teraz obyś przetrwała te pierwsze 3 miesiące, a poźniej dziecko sie zmienia jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki! Dawaj znak chociaż wpisem:" Żyje :)!!! ", żebyśmy sie tak nie martwily, plizzzzz !

Magda śliczny malutki człowieczek! Wielkie gratulacje w związku z udana wizytą!!! Pewnie miałaś mega stresa przed usg a nic nam tu nie pisałaś....

Marcela to czekamy z Tobą na usg a poźniej podziwiamy fotki Twojego Maluszka i suwaczek!!! Będzie dobrze!!! Krzycz głośno kiedy będzie już termin usg to będę trzymała kciuki zacisnięte cały czas!!!!!

Nanu a jak Twoje stopy? Dalej tak puchną? Jak patrzę na to ile masz planów na jutro to sie zastanawiam czy u Ciebie jest tez tak gorąco jak u mnie, bo ja nie mogę wyjść ani na chwilkę bo jest tak mi duszno... :/

Ewcik Ty pracusiu! Ale nie dziwie sie, że sie za to zabralas, bo im poźniej tym ciężej jest coś zrobic!

Izus a u mnie z dnia lenia nie wyszło nic:/! Zrobiłam pranie, prasowanie, podlewanie kwiatków, obiadek i dopiero poległam, a za godzinkę wraca Wiki i tez raczej nie da poleżeć! A jak u Ciebie?

reklama
Witam
Myszko akurat chcialam dzisiaj pisac smaa do ciebie.Ja narazie na sasiplexnie narzekam.Emily mocno pruka tylko kupki robi tak co drugi dzien ale zaczelam jej podawac herbatki koperkowej i zobaczymy a jak nir to tak jak piszésu wyprobuje wode
Wikama kciuki za wizyte w piatek&&&
Magda gratuluje wizyty.Groszek rosnie jak na drozdzach:-)
Marcela tak jak pisalam bedzie super.zobaczysz na wizycie lekarka lub lekarz utwierdzi cie tykko w tym przekonaniu
Nanu tak ty pomalu sie przygotowuj.chociaz widzisz ja tez myslalam ze urodze przed terminem a tu d..pa.Ale truymsm mocno kciuki aby Matylda zechciala wyjsc.
Izka dzien lenia tez musi byc i korzystaj jak najdluzej bo potem juz tak niebedzie chociaz ja naprawde narzekac niemoge

Mysmy z Emily wybraly sie dzisiaj do rzedow pozalatwiac kindergeld i ltetngeld.Kindergeld zalatwiony a to Elterngeltu musze doniesc zaseiadczenieod racodawcy i bedzie git.polazilysmy sobie prty okazji troche po sklepach dla odluzowania.Mala przespala caly czas.Teraz nyla polozna zwazyla ja i spi dalej.Bilans mamy w ponieduialek.Teraz wybieram sie zaraz do fryzjera bo moje wlosy okropne a jutro u nas swieto wiec znowi troche odpoczynku i gril ze znajomymi.Milego dnia zycze

Wikama
stopy puchną ale już nie tak strasznie.... dziś zwalczyłam balkon, łazienkę i podłogi a teraz siedzę na balkonie i szydełkuję - popijając hektolitry wody z miętą i cytrynką:)
wieczorkiem prasowanie:)

Na jutro zostawiłam szuflady i zakupy:) ale zakupy późnym popołudniem/wieczór - tak żeby S. po pracy (po 18stej) do mnie dołączył, podźwigał za mnie:p no i coś zjeść pewnie pójdziemy gdzies:)

Izus a u mnie z dnia lenia nie wyszło nic:/! Zrobiłam pranie, prasowanie, podlewanie kwiatków, obiadek i dopiero poległam, a za godzinkę wraca Wiki i tez raczej nie da poleżeć! A jak u Ciebie?

hehehe robiłam dokładnie to samo tylko, że bez Wiki :-p:-p ale i tak miałam sporo czasu na leżakowanie, poczytałam troche książkę, a teraz do wieczora nie robie już kompletnie NIC :-)

Myszka no w koooońcu się odnalazłaś, hehe to teraz jak wampir musisz wyglądać :-p ojj Paul daje popalić, musi pokazać trochę pazurków :-)

Karo super, że tak czas sobie zorganizowałyście :)

Iza raczej jak wiedzma ;-) nie mam jak umyc wlosow od 3 dni, bo jak maly pada wreszcie to lece zrobic cos do jedzenia, wstawic pranie... a zanim oblece pobieznie chalpke to 3h juz zlecialy i maly sie budzi no i znow flacha, cyc i latanie zeby odbil porzadnie (bo jak nie to mu sie ulewa...nawet nosem) no i w miedzyczasie kolka sie przyplacze i z 3h pauzy robi sie godzinka:-(. Po takiej jezdzie padam na pysia wiec zlegam kolo malego i dosypiam, a raczej probuje bo kazde kwekniecie i juz mam oczy jak 2€ lub 5zl :-D

Wikama wiem, ze to mija pomiedzy 3mz a 6... mam tylko nadzieje ze mu minie po 3-cim a nie 6-tym miesiacu. Choc z moim szczesciem nalezy nastawic sie na 6;-)
Powodzenia na wizycie :-)

Magda fajna/y Zelek/ka mnie sie Paul na tym etapie kojarzyl z miskiem harribo ;-)

Karo to u nas odwrotnie elterngeld zalatwiony, a kindergeld musi poczekac do piatku/poniedzialku... nie wiem kiedy oni tu beda pracowac czy w piatek czy dopiero poniedzialek.

Myszko ja Tobie nie gratulowałam jeszcze wybacz ,ale ja tak do tyłu jestem ze wszystkimi wątkami na forum ,że nie wiem już czy pisałam gratulacje czy nie więc gratuluję!!!!!! tutaj i trzymaj się dzielnie kobieto :)
Nie wiem czy mnie pamiętacie ja się nie odzywam puki co bo wciąż w zawieszeniu jestem czekam na staranka do lata chyba jak nie do jesieni bo jeszcze jestem na lekach ,ale już na mniejszej dawce, pozdrawiam Was wszystkie Nanulika -Ty to już coraz bliżej rozwiązania ,a pamiętam jak testowałaś :)

Cześć

Martoocha i Magda -gratuluje wizyt.

Wikama-tak biorę już nowe lekarstwo ale wykres mam gorszy niż wtedy kiedy nie brałam.

No mi ten wykres tez nie wygląda owulacyjnie a do tego, nie wiem czy to wina tej wysokiej prolaktyny czy nowych tabletek ale coś nie mam ostatnio humoru.Już sama ze sobą nie mogę wytrzymać.

Suana- chyba się będziemy mogły starać razem. Ja muszę nieco prolaktynę zbić i do dzieła.

Fuma, Suana trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
same wiecie :rolleyes2:
Fluidy niech prześlą zaciążone ;-)

To przesyłam, takie zaawansowane; )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~

:-D

reklama
Ja rownież przesyłam fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fuma a kiedy idziesz do lekarza lub na kontrolne badania! Kurcze, żeby te leki tylko dobrze działały. Kciukasy &&&&&

Do góry