reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
no ja już swoje wymęczyłam:) Dałam jej czas do 15go:p zobaczymy jak zda pierwszy test na bycie grzeczną córunią:p

rany, padam na pysk... właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy w sprzątaniu szafy.. masakra jakaś.. aż mi ciemno przed oczami, tak się urobiłam... jak wywaliłam zawartość, to cały pokój zawalony ciuchami Marcelkowymi... a tyle jeszcze sprzątania przede mną..

Ewcik to moze nie wyrzucaj rzeczy do nastepnego usg :D

tak też myślałam, ale gdzie to trzymać w moim malutkim mieszkanku?jak już się za to wzięłam..

Nanu dobrze,że jesteś gotowa, przynajmniej Młoda Cię nie zaskoczy :)

Ja byłam dzisiaj na wizycie - bąbelek ma już 2,2cm :):):) Wg OM termin na 16-18.12, wg USG 10-13.12, czyli dzidzia ok tygodnia starsza.

gratki udanej wizyty!! i słodka fotka brzdąca :tak:

Madzia gratulacje!!! :)
Tak bardzo bym chciała, żeby za tydz na usg okazalo się, że moja kruszynka też jest taka duża :)

Magda to wcale nie chodzi o żadne zabobony, bo ja też nie wierzę w te bzdury :) Chcę po prostu poczekac do tego usg, bo rozwój poprzedniej ciąży zatrzymał się na 7+1 a dowiedziałam się o tym dopiero w 12 tyg. Dlatego na razoe podchodze do wszystkiego ostrożnie. Ale mimo wszystko mam ogromną nadzieje, że będzie ok :)
A co do zabobonów, to ostatnio czytałam jakis artykuł na ten temat - masakra :) Generalnie wg tego nakleżałoby siedzieć zamkniętym w domu przez całą ciążę :) Najlepsze co znalazłam było to, że nie należy nosić szalików, bo dziecko owinięte będzie pępowiną... czyli co? w zimę się nie ubieramy ;)

reklama
Marcela jak chcesz, ja Cię nie namawiam. Po prostu ja wstawiłam od razu,bo co ma być to będzie i suwak tego nie zmieni. Ja tam żadnych zabobonów nie będę się chwytać, mam chyba taką naturę :)

Do góry