reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
rany, padam na pysk... właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy w sprzątaniu szafy.. masakra jakaś.. aż mi ciemno przed oczami, tak się urobiłam... jak wywaliłam zawartość, to cały pokój zawalony ciuchami Marcelkowymi... a tyle jeszcze sprzątania przede mną..
tak też myślałam, ale gdzie to trzymać w moim malutkim mieszkanku?jak już się za to wzięłam..
gratki udanej wizyty!! i słodka fotka brzdąca
Ewcik to moze nie wyrzucaj rzeczy do nastepnego usg
tak też myślałam, ale gdzie to trzymać w moim malutkim mieszkanku?jak już się za to wzięłam..
Nanu dobrze,że jesteś gotowa, przynajmniej Młoda Cię nie zaskoczy
Ja byłam dzisiaj na wizycie - bąbelek ma już 2,2cm Wg OM termin na 16-18.12, wg USG 10-13.12, czyli dzidzia ok tygodnia starsza.
gratki udanej wizyty!! i słodka fotka brzdąca
Magda to wcale nie chodzi o żadne zabobony, bo ja też nie wierzę w te bzdury Chcę po prostu poczekac do tego usg, bo rozwój poprzedniej ciąży zatrzymał się na 7+1 a dowiedziałam się o tym dopiero w 12 tyg. Dlatego na razoe podchodze do wszystkiego ostrożnie. Ale mimo wszystko mam ogromną nadzieje, że będzie ok
A co do zabobonów, to ostatnio czytałam jakis artykuł na ten temat - masakra Generalnie wg tego nakleżałoby siedzieć zamkniętym w domu przez całą ciążę Najlepsze co znalazłam było to, że nie należy nosić szalików, bo dziecko owinięte będzie pępowiną... czyli co? w zimę się nie ubieramy
A co do zabobonów, to ostatnio czytałam jakis artykuł na ten temat - masakra Generalnie wg tego nakleżałoby siedzieć zamkniętym w domu przez całą ciążę Najlepsze co znalazłam było to, że nie należy nosić szalików, bo dziecko owinięte będzie pępowiną... czyli co? w zimę się nie ubieramy
reklama