reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ależ zazdroszczę wam tego spa dziewczyny!
Ja dziś z rana pogadalam z Matylda że ma jeszcze 2tyg laby w brzuchu a potem out! :)
Czuje ją coraz niżej. Na wysokości spojenia lonowego to aż mało przyjemne.
Wczoraj mnie trochę wystraszyla bo najpierw przestawila mi chyba wszystkie wnętrzności w brzuchu a potem się postanowiła przespać. Po 5h ciszy zaczęłam ją budzić i łaskawie się udało po 40min. Chyba najdłuższych w życiu!

reklama
ja też ZAZDROSZCZĘ!!! jakie zabiegi można mieć w ciąży?
Bardzo chętnie bym gdzieś wyjechała..

a oto..mój brzunio dzisiaj :) przez ostatnie 4 dni mocno urósł, więc nie jestem pewna czy to nie gazy czy coś.. no ale zdjęcie robione na czczo :) tak czy inaczej..ja jestem zakochana:cool2: i najszczęśliwsza na świecie i wdzięczna ogromnie za te 16 tygodni..
IMG_2771.jpg

Z maluszkiem życzymy Wam wspaniałej majówki. Spędźcie 'some quality time' z rodzinką, wyciszcie się, wypoczywajcie i podziwiajcie wiosnę!:tak:

Załączniki

• IMG_2771.jpg
    IMG_2771.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Myszko to Paul bedzie mial wtedy co Cristy teraz :tak: Zdam relacje po powrocie jak poszlo:tak:

Martos jaki slodki ten brzusio! Na chlopczyka mi wyglada ;-)

Milej majowki!!!!!!!!!!!!!

Kitus my najprawdopodobniej polecimy lamolotem ;-) cena prawie ta sama co autobus, a w godzine i bedziemy na miejscu. Do Dortmundu mamy pociag, a potem bezposrednio do Lodzi lot 55 min... mniejszy stres dla malego i dla nas ;-).

Martoos slodki brzunio, jeszcze ze 3 tyg i poczujesz ruchy... to dopiero fajne uczucie, a potem to juz poleci szybko :-) do 35-36tc, bo pozniej jakby czas zwalnial ;-).

Martoocha piękny brzuszek :)! Taki zgrabniutki!!! Absolutne cudo!!!
A co do zabiegów to jutro sie dowiem jakie mogę mieć zrobione! Napewno żadne stymulujace i tak właśnie odpadł mi masaż stóp :(! Ale nic zrobie sobie śliczne pedicure, na ciało nie robię nic bo tutaj nie ma specjalistycznych dla ciężarnych a poza tym jestem przesadna i nie chce żeby ktoś mną targal teraz chociaż, na masaż pleców taki na siedzaco to bym sie dała namówić. Jutro mam konsultacje i pani ma mi polecić jakies zabiegi na twarz!

Nanu to Cię Matyldzia nastraszyła! Ja tez mam chwile grozy i lęki mam nawet wtedy kiedy rusza sie ale żadko i łagodnie... Bo Lilka to kobitka z charakterem i lubi porządnie przywalić ;)!

Milego weekendu dziewczynki!

Jak będą robić Ci zabiegi na paznokcie sprawdź skąd biorą narzędzia.. ja jestem mocno na to wyczulona (kiedyś złapałam grzyba u pedicurzystki). Zawsze powinny wyjmować je z zamkniętych opakowań przy Tobie..

Co do brzuszka-to dzięki kochane- miło posłuchać takich komplementów..szczególnie że bardzo długo nie było nic widać:-p. Nawet w ciągu dnia brzuszek się znacznie zmienia..
Co do płci, to nasz ginek od USG genetycznego obstawiał dziewczynkę-ale zobaczymy.. ;-).

U mnie koniec staranek. Tak się znowu pochorowałam, że mamy zakaz przez co najmniej miesiąc. Psychicznie nie wyrabiam, w pracy co dzień ciężarne kobiety oglądam... Wszystkim zaciążonym kibicuję ale oglądanie z bliska czyichś brzuszków... przerasta mnie...

reklama
martuś, ale piękny brzusio!!! i widać, że ciążowo zaokrąglony, bo Ty baaardzo szczuplutka jesteś i tylko brzunio delikatnie odstaje :tak:

Do góry