Iza super, że szyjka wporządku!!!! No i fajowo, że za dwa-trzy tygodnie zobaczysz Dzidziula
!
Neta nienawidzę pakowania
!!!! A mnie tez czeka bo jedziemy do spa pod Warszawą i rownież muszę spakować Wiki na wszystkie możliwe pogodowe ewentualności! Tylko tu mamy krótki wyjazd i raczej będziemy w budynku, chyba, że będzie ładnie to wtedy jakiś spacerek
! Ale pod koniec maja moja Wiki jedzie na zieloną szkole na 5 dni a 4 noce i tutaj mam dopiero rozkmine co mam jej spakować i jak aby wiedziała co i kiedy założyć :/! Już pomijam fakt ze będę musiała niezle psychicznie nad sobą popracować, żeby po pierwsze swojego lęku nie przelać na nią a po drugie żeby sie tak nie stresować aby nie dzwonić co chwilkę do wychowawczyni :/! Oj ciężki okres przede mną!
Martoocha dziewczyny maja racje co do nose fridy (polecam i najlepiej zacząć stosować już u Malutkiej dzidzi to sie przyzwyczai) i sól fizjologiczna ( jest sprzedawana s takich malutkich buteleczkach po 5 ml i jest świetna do przemywania oczek jak łzawią, przetarcia nią oczek), jak sól to i waciki lub kompresy( jakiś mały rozwiar, łatwo później przemyć oczko czy przetrzeć pępuszek czy też nosek oczyścić zwiniętym i namoczonym), oczywiście octanisept do pępuszka! A z takich niezbędnych sprzętów to leżaczek/bujaczek dla mnie przy Wiki był niezbędny i ułatwiał życie a dla mnie do karmienia poduszka bo cholernie plecy mnie bolały a tak Wiki była wyżej i ja sie nie pochylałam i spokojnie mogłam ją karmić!
Nanu nie martw sie knedlami! Kupne też pycha
!
A dziewczynki na zaparcia polecam: jabłko na kolacje lub jedzenie suszonych owoców, jabłek, żurawiny, rodzynek, moreli, wiśni itd. Po nich cholernie suszy wiec wypija sie litr wody i następnego dnia następuje łagodne i przyjemne
oczyszczenie!
Neta nienawidzę pakowania
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Martoocha dziewczyny maja racje co do nose fridy (polecam i najlepiej zacząć stosować już u Malutkiej dzidzi to sie przyzwyczai) i sól fizjologiczna ( jest sprzedawana s takich malutkich buteleczkach po 5 ml i jest świetna do przemywania oczek jak łzawią, przetarcia nią oczek), jak sól to i waciki lub kompresy( jakiś mały rozwiar, łatwo później przemyć oczko czy przetrzeć pępuszek czy też nosek oczyścić zwiniętym i namoczonym), oczywiście octanisept do pępuszka! A z takich niezbędnych sprzętów to leżaczek/bujaczek dla mnie przy Wiki był niezbędny i ułatwiał życie a dla mnie do karmienia poduszka bo cholernie plecy mnie bolały a tak Wiki była wyżej i ja sie nie pochylałam i spokojnie mogłam ją karmić!
Nanu nie martw sie knedlami! Kupne też pycha
A dziewczynki na zaparcia polecam: jabłko na kolacje lub jedzenie suszonych owoców, jabłek, żurawiny, rodzynek, moreli, wiśni itd. Po nich cholernie suszy wiec wypija sie litr wody i następnego dnia następuje łagodne i przyjemne