Ewcik kochana wiem ze bakterie masz w moczu ale podczas podcierania mogą sie trochę przenosić i dlatego polecam ten płyn lactacyd femina plus. No ale masz racje najważniejsze jest by wyleczyć pęcherz i mam nadzieje, że jutro lekarz trafi jakimś antybiotykiem!
Iza kciuki za wizytę!!!!!
Nanulinko ale fajnie zalatwilaś!!! Masz racje na 11 to za wcześnie! Co później z gośćmi zrobić... Ok. 13 bylibyście na sali i do 19, 20 wszyscy byliby "umęczoni"! Ale fajnie, że taki teraz niesamowity okres macie! Narodziny Matyldy, ślub
! Bardzo udany dla Was ten 2013 i oby każdy kolejny taki był! A co do ułożenia Matyldy to chyba nic nie poradzisz, musisz wiecej polegiwać na lewym boku może to pomoże i czekać na poród... A to już coraz bliżej!
Mysia jesteśmy z Tobą całym sercem! Pobyt z Maluchem w szpitalu poza oczywiście narodzinami jest koszmarem! Jest to ogromny stres dla rodziców i dla Maluszka!!!! A co do intuicji matczynej to czasami chcąc być bardziej ostrożnym i rozsądnym słuchamy cudzych głosów, właśnie tych "specjalistów"! Kompletnie nie myśl, że coś źle zrobiłaś, po porodzie, gdzie jest sie oslabionym i bardzo podanym na czyjś wpływ ta kobieta wprowadziła Cię w błąd! Tak z teorią to już niestety jest, że życie ją weryfikuje i musimy pamiętać o tym, że pomimo leku ze możemy popełnić jakiś błąd to to co sie sprawdzali przy naszych starszych dzieciach to sprawdzi sie i u naszych kruszynek! Buziaki
Martoocha a ja gratuluje dobrego samopoczucia i wejścia w II trymestr !!!! Co do ubioru to ja po raz kolejny polecę Ci sklep internetowy 4mums.pl - są tam takie piękne sukienki czy bluzki, które sprawdza sie w każdej sytuacji! A i brzunio na tym etapie ciąży jest taki śliczny, że tylko sie nim chwalić i go pokazywać
!!!!
a oto mój brzuchol:
Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i pierwszy raz w życiu miałam taką sytuacje że myślałam, że wskoczę na Regał z wedlinami i zacznę garściami wkładać sobie coś do ust!!! Gdybym miała ochotę na jakies zakazane produkty lub szyneczki ale ja śliniłam sie do mielonki tyrolskiej :/! Kupiłam 30 dag i pierwsze co zrobiłam jak przyjechałam do domu to nawet butów nie wciągnełam tylko umyłam ręce, rozerwalam torebkę i zrobiłam sobie bułkę z masłem i tyrolską.... Masakra!!!