reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wikama niestety ludziom powiesz raz, dwa, a trzeci raz zrobią dokładnie to samo.. czasem mam wrażenie, ze coś się im mówi a oni w ogóle tego w mózgach nie rejestrują, bo przecież, to że wszyscy się boją to mało istotne, dla nich ważne, żeby piesek się wybiegał, a inni won z podwórka! jedyna rada to kupić chyba jeszcze większego psa :-p:-p i czekać az oni będą swoje dzieci wyprowadzać na podwórko

Myszka suuuper, że już do domciu! Zawsze to całkowicie inaczej niż w szpitalu, mniej stresów, nerwów i jestescie tylko dla siebie :)

a ja się witam z rańca :) śniadanko zjedzone, robie kawke i szuram na huśtawkę, bo mamy piękne słoneczko i już prawie 15 stopni :-)

Ewcik &&&&

reklama
Dzień doby :)

Ewcik
&&&& za wizytę :)

Iza ja już się wygrzewałam na słoneczku, ale zamierzam posiedzieć w ogródku jeszcze kilka godzin dzisiaj :)

Jakoś nie mam ochoty na jedzenie, od 2h staram się coś w siebie wcisnąć i nic.

magda też tak miałąm w pierwszy trymestrze, jadłam, ale jakoś nic mi nie podchodziło.. stałam 10 minut przed lodówką i nie wiedziałam, na co mam ochotę :-D plusem tego okresu było to, ze schudłam 2 kg, teraz waga leci w górę jak szalona :wściekła/y: bo mam mega ochotę na słodycze

Cześć dziewczyny :)
Ja też mam ochotę posiedzieć na powietrzu..ciekawe czy pyłki mi pozwolą:-p.
Idę zrobić sobie śniadanie, bo dopiero po kąpieli jestem..
kurcze zauważyłam dziwne zjawisko..strasznie mam suchą skórę na brzuchu..a smaruję oliwką 1 x 2 dni.. czy to od oliwki tak przyzwyczaiłam skórę, czy to normalne? Nigdy nie miałam suchego brzucha..nogi owszem..ale brzuch:szok:.

Myszko- super że już w domciu jesteście! :)

Magda- ja na początku ciąży schudłam 3,5 kg;-)

Ewcik- kciuki za wizytę

Ewcik ale szczuplutkich jesteś a brzunio: cudo!!!!

Magda uroki I trymestru! Ale jednak staraj sie coś jeść! Jak nie dla siebie to dla fasolinki :)!

Nanu dziękuje za info od Zapo!!! Jak sie czujesz? Jak Ci minęła nocka?

Martoocha i w co sie ubierzesz na urodziny swojego mężczyzny?! Wybrałaś coś z szafy czy jednak coś zakupisz? Pisałam ostatnio do Ciebie dwa posty i nic nie odpisalaś. Wszystko ok?

Iza no dzisiaj pies mi do domu nie wleciał! Myśle, że sąsiadka ma na mnie focha i jest mi przykro ale nie okaże jej tego i postaram sie mieć jej głupie zachowania w zadzie! Sama ma czterolatka w domu i napewno nie chciałaby być terroryzowana przez jakiegoś przerośnietego psa! Ja uważam ze jak chce sie mieć zwierze to sie za nie odpowiada i nie można nikogo obcego zmuszać do zobowiązań wobec zwierzęcia!

Myszko mój mąż mówi tak samo jak Ty! Jeszcze raz będzie pies biegał o zadzwoni po straż miejską! Ja nielubie chwytają sie takich metod, mam nadzieje, że rozmowa pomoże jak nie to wezwanie straży to ostateczność, ale może być konieczna! Mam nadzieje, że wy już w domku! :*

reklama
Wikama, nocka w miarę....
dziś też - szczególnie w porównaniu do wczorajszego to luxus!
wczoraj Wam nawet tu nie pisałam ale koszmarnie się czułam.... latałam do kibelka robiąc na zielono, zgaga, temp 35,6 więc nie miałam siły palcem kiwnąć, brzuch twardy i zero reakcji na nospę i magnez.... cały dzień leżałam pół godziny zbierając siły przy chęci zmiany na drugi bok....

dziś na szczęście ok....

już naprawdę nie mogę doczekać się końca...

Do góry