reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

helol babolki

Nanu ale masz super okno, taaakie kolorowe!! i masz takie czysciutkie mieszkanie!! ciekawe jak to bedzie jak sie Matylda urodzi, bo moje leglo odlogiem :baffled:

Myszka swieta racja, po sn mozna smigac jak ta lala i jesc, a po cc to chodzenie i jedzenie odpada przez 2 dni. Jakbym miala wybor to bym wolala sn.
Nasza mloda tez czasem spi z nami. Dzis konczy 2 mechy i chce ja z kolyski u nas w sypialni przeniesc do jej pokoju do lozeczka. Ciekawe jak pojdzie.

Zapominajka &&&&&&&&&&&&&& . To dzis ten sadny dzien!

reklama
Nanu dzięki za info! A wyglądasz oczywiście przepięknie!!! I cieszę sie ze noc minęła Ci spokojnie! Udanego wypadu!!!

Zapominajko kciuki za Ciebie i Matylde zacisnięte!!!!

Gatto powodzenia w przenosinach :)!!!

Miłego dnia kobitki!!!

A ja jestem taka senna dzisiaj, ze chyba przesunie cały dzień....

Cześć Dziewczyny,
u mnie wczorajsza beta - 578, niby nie dużo jak na 4tc+3 ale przyrost jest, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać do 25.04 na wizytę.

Nanu pięknekwiatki i przesliczny brzunio! :)
Gaga &&&&&&&& za wyniki, to całkowicie normalne, że chcesz wszystko sprawdzić
Zapo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - to już dziś!!!!
Myszko ucałuj swoje szczęćie od cioć z BB :*

Marcela dobry wynik bhcg jak na 4 tc, ważniejszy jest zawsze przyrost. Tak jak pisały dziewczyny : 66% po 48 h lub 114 po 72h. Niepamiętam Twojej poprzedniej bety, ale jeżeli w piątek robiłaś i była ok 250 lub mniej to jest super!

Ja wizyte i usg mam w piątek! Już nie mogę sie doczekać widoku Lili! Jestem bardzo ciekawa ile waży... Ach!

Ciekawe co u Zapominajki :)!

ajajajajjj jakies wieści od Zapo są juz??:-)

ja cały czas na hustawce, a tam zasięg troche ciulowy, więc przyleciałam na kompa zobaczyć czy już coś wiadomo, ale widze cisza narazie :)

Wikama, a ja dzisiaj Twoje przeciwieństwo, mam straszną wene do robienia czekogolwiek, szkoda tylko, że brzuch ze mna nie współpracuje i po sprzątnięciu kurzy i wstawieniu prania musiałam iść zalegnąć na huśtawce.. jakby się tak nie stawiał to bym chyba przemeblowanie całego domu zrobiła :-p
ja mam wizytę jutro, idę sprawdzać moją szyjkę.. oby się tylko nie skracała przez te skurcze!! więc kciuki mile widziane :)

Iza kciuki zaciśnięte!

Ja też co chwilkę zaglądam bo kibicuje Zapo ogromnie! A tutaj cisza.. No ale trudno, żeby SMS-owała podczas operacji! Ach czekam na tą Matyldę!

Doszłam do siebie! Musiałam po wyprawieniu Wiki i M. poleżeć troszkę a teraz jak patrzę na słoneczko za oknem też mam ochotę góry przenosić! I właśnie idę na spacerek :)!

Zapo trzymam kciuki !!!!!

Ja wróciłam z wizyty :) TSH trochę za wysokie jednak, więc mam brać 50 Euthyroxu zamiast 25. Mam jakieś mini zapalenie w środku i dostałam globulki, cytologia bolała jak nigdy! Masakra!

Zrobili mi też USG:
Zobacz załącznik 552488

Szczerze mówiąc, to ja się na tym nie znam, znaczy się na odczytaniu co gdzie jest :p Dr napisał: w jamie macicy widoczny pęcherzyk ciązowy z echem pęcherzyka żółtkowego 3mm :) Ciałko żółte 37x34 mm (drugie zdjęcie)

Kochane, czyli ta maleńka kropka to pęcherzyk, w którym siedzi bobas, czy pęcherzyk żółtkowy? Ja się totalnie nie znam :p

reklama
Magda gratuluje! To jest pęcherzyk ciążowy, w którym za 2tygodnie będzie widać zarodek z bijącym serduszkiem! Ciałko żółte zazwyczaj znajduje sie w jajniku i dzięki niemu ciąża zostaje utrzymana! Wszystko jest pięknie! Teraz czekamy na serdunio :)!

Do góry