reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

helol babolki

Nanu ale masz super okno, taaakie kolorowe!! i masz takie czysciutkie mieszkanie!! ciekawe jak to bedzie jak sie Matylda urodzi, bo moje leglo odlogiem :baffled:

Myszka swieta racja, po sn mozna smigac jak ta lala i jesc, a po cc to chodzenie i jedzenie odpada przez 2 dni. Jakbym miala wybor to bym wolala sn.
Nasza mloda tez czasem spi z nami. Dzis konczy 2 mechy i chce ja z kolyski u nas w sypialni przeniesc do jej pokoju do lozeczka. Ciekawe jak pojdzie.

Zapominajka &&&&&&&&&&&&&& . To dzis ten sadny dzien!

reklama
Nanu dzięki za info! A wyglądasz oczywiście przepięknie!!! I cieszę sie ze noc minęła Ci spokojnie! Udanego wypadu!!!

Zapominajko kciuki za Ciebie i Matylde zacisnięte!!!!

Gatto powodzenia w przenosinach :)!!!

Miłego dnia kobitki!!!

A ja jestem taka senna dzisiaj, ze chyba przesunie cały dzień....

Cześć Dziewczyny,
u mnie wczorajsza beta - 578, niby nie dużo jak na 4tc+3 ale przyrost jest, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać do 25.04 na wizytę.

Nanu pięknekwiatki i przesliczny brzunio! :)
Gaga &&&&&&&& za wyniki, to całkowicie normalne, że chcesz wszystko sprawdzić
Zapo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - to już dziś!!!!
Myszko ucałuj swoje szczęćie od cioć z BB :*

Marcela dobry wynik bhcg jak na 4 tc, ważniejszy jest zawsze przyrost. Tak jak pisały dziewczyny : 66% po 48 h lub 114 po 72h. Niepamiętam Twojej poprzedniej bety, ale jeżeli w piątek robiłaś i była ok 250 lub mniej to jest super!

Ja wizyte i usg mam w piątek! Już nie mogę sie doczekać widoku Lili! Jestem bardzo ciekawa ile waży... Ach!

Ciekawe co u Zapominajki :)!

ajajajajjj jakies wieści od Zapo są juz??:-)

ja cały czas na hustawce, a tam zasięg troche ciulowy, więc przyleciałam na kompa zobaczyć czy już coś wiadomo, ale widze cisza narazie :)

Wikama, a ja dzisiaj Twoje przeciwieństwo, mam straszną wene do robienia czekogolwiek, szkoda tylko, że brzuch ze mna nie współpracuje i po sprzątnięciu kurzy i wstawieniu prania musiałam iść zalegnąć na huśtawce.. jakby się tak nie stawiał to bym chyba przemeblowanie całego domu zrobiła :-p
ja mam wizytę jutro, idę sprawdzać moją szyjkę.. oby się tylko nie skracała przez te skurcze!! więc kciuki mile widziane :)

Iza kciuki zaciśnięte!

Ja też co chwilkę zaglądam bo kibicuje Zapo ogromnie! A tutaj cisza.. No ale trudno, żeby SMS-owała podczas operacji! Ach czekam na tą Matyldę!

Doszłam do siebie! Musiałam po wyprawieniu Wiki i M. poleżeć troszkę a teraz jak patrzę na słoneczko za oknem też mam ochotę góry przenosić! I właśnie idę na spacerek :)!

Zapo trzymam kciuki !!!!!

Ja wróciłam z wizyty :) TSH trochę za wysokie jednak, więc mam brać 50 Euthyroxu zamiast 25. Mam jakieś mini zapalenie w środku i dostałam globulki, cytologia bolała jak nigdy! Masakra!

Zrobili mi też USG:
Zobacz załącznik 552488

Szczerze mówiąc, to ja się na tym nie znam, znaczy się na odczytaniu co gdzie jest :p Dr napisał: w jamie macicy widoczny pęcherzyk ciązowy z echem pęcherzyka żółtkowego 3mm :) Ciałko żółte 37x34 mm (drugie zdjęcie)

Kochane, czyli ta maleńka kropka to pęcherzyk, w którym siedzi bobas, czy pęcherzyk żółtkowy? Ja się totalnie nie znam :p

reklama
Magda gratuluje! To jest pęcherzyk ciążowy, w którym za 2tygodnie będzie widać zarodek z bijącym serduszkiem! Ciałko żółte zazwyczaj znajduje sie w jajniku i dzięki niemu ciąża zostaje utrzymana! Wszystko jest pięknie! Teraz czekamy na serdunio :)!

Do góry