reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No za Zapo 3mamy mocno kciuki!

Magda nam już nie wymyśla tylko się cieszy szczęściem no!

Myszka - to jakaś mutantowa mama:D ależ ja Ci zazdroszczę! poród szybki, wracasz do siebie jak petarda! wow!

Gaga kciukam żeby badania sprawnie poszły!

a wy kciukajcie żebym pospała a nie prasowała dzisiaj w nocy!

właśnie wróciliśmy z SR, zajęcia z działu poród - pozycje itp.... trochę pooddychaliśmy, trochę parcia i do domu:) fajnie było:)

jutro jedziemy po akt urodzenia S do nysy, a potem głuchołazy i USC, w końcu godzinę ślubu ustalić i się zapisać:) potem obiad u siostry S i powrót do Wro....

wypadało by się wyspać trochę....

a na deser moje brzucho z dzisiaj 34t3d, +10kg,118cm:

Zobacz załącznik 552335Zobacz załącznik 552336

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie:-) synuś o 5,50 się obudził:sorry2:

zapo wielkie kciuki za dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy na wieści

nanu ale piękne kwiaty-uwielbiam taki mix!!!!!!! kochana, brzunio masz słodki, taka piłeczka:tak:p.s jaki masz telefon?

izuś będę teraz te zęby robić-wczoraj mi nerwa zatruła, w poniedziałek czyszczenie i usuwanie tego nerwa :/1,5 godzinna wizyta

miłego dzionka for all:-)

Hurraaa żelazko spalo i ja też! Tylko raz na sikanie wstalam:)
Jedyny minus że budzik kazał wstać a jeszcze bym pospala:)
No ale trzeba się szykować i jechać; )
Miłego dnia kochane!

Ps ewcik to samsung Galaxy S III:)

Jak zapo da mi znać że Matylda już na świecie to się podzielę informacją; )

dzien dobry lalunie:-)

dziewczyny porod sn moze do najprzyjemniejszych odczuc nie nalezy, ale ma ta zalete ze poza ograniczeniami przy siadaniu i poczatkowo wc funkcjonujemy normalnie. Po cc trzeba sie pilnowac, zeby nie dzwigac, nie wyciagac sie itp, itd... no i blizna goi sie chyba dluzej... z reszta juz za chwile same zobaczycie, ze nie tak strasznie to wyglada jakby sie wydawalo;-).

Magdus nigdy nie robilam, bo i po co? test pozytywny, potem 5-6tc usg powtorka 7-8tc a potem to kluc sie dla samego klucia?? bzdura i ja tam nie lubie tego za bardzo;-)

Nanu sliczne kwiatuszki:-) moje prymulki szlag trafil :-(
no i sliczny brzunio :-)

Martoos bardzo sie ciesze, ze u Ciebie wszystko ok no i czekam na nowe sprawozdania od naszego Bejbika :-)

a u nas polozna ogladnela pepuszek jeszcze ze 3-4 dni i powinien odpasc kikut...a wtedy huuuuuurrrrraaaaaa mozemy sie kapac:-). Maly na lecaca wode reaguje jak na hipnoze, sila sie jego wzroku od niej nieodciagnie.
Spimy we troje, bo Paul jest jednym z tych dzieciaczkow, ktore wymagaja bliskosci...i tu obojetne mu czy mama, tata czy starszy brat;-) bylebym nie byl sam.
Kot niesmialo zaglada do malego, ale jak ten sie ruszy to odskakuje jak opazony:-D
M mnie wyrecza z ostatniego karmienia, wiec w wieczorem i w nocy spie od 5-7h i w ciagu dnia z godzinke. Nie mam potem problemu zeby wstac np o 4-5 rano na karmienie, ktorego M juz by nie dal rady... bo on musi sie dobudzic kawusia najpierw;-) za to z powodzeniem ogarnia temat do tej 1 w nocy z dostawieniem na koniec ssaka do cycka... inaczej nie usnie;-)

reklama
Nanu ale pięknie wyglądasz!! i tylko 10 kg? no super waga :-)

Myszka jejuuuuuuuu jak tak o tym wszystkim opowiadasz to normalnie chce mi się żyć!! niesamowicie WARTO tego wszystkiego doświadczyć, nawet jak trochę poboli.. ale masz taki piękny cud przy sobie!!

aaaa zaraz mi prąd wyłącza, bo jakieś kable zmieniają, ale tak piękne słońce, że kolejny dzień zamierzam spędzić na huśtawce :-)

Do góry