reklama
Magda też uważam, że nie powinnaś sie martwić! Bardzo ładny przyrost wręcz książkowy!
Zapominajko kciuki!!!!
Ewcik no niestety tacy są Ci niektórzy specjaliści! Mój mąż też na takiego trafił i okazało sie po miesiacu że nie ma sporego fragmentu kości w dolnej szczęce! Leczył zęby przez cały rok a wszystko zaczęło sie od źle wyczyszczonego kanału :/!
Karo to kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyście jutro wyszły do domku!
Myszko Ty to agentka jesteś! Sześć dni temu rodziłaś a dzisiaj okna myjesz !!!! Cieszę się, że wszystko tak super u Was sie toczy!
Martoocha co u Ciebie?
Zapominajko kciuki!!!!
Ewcik no niestety tacy są Ci niektórzy specjaliści! Mój mąż też na takiego trafił i okazało sie po miesiacu że nie ma sporego fragmentu kości w dolnej szczęce! Leczył zęby przez cały rok a wszystko zaczęło sie od źle wyczyszczonego kanału :/!
Karo to kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyście jutro wyszły do domku!
Myszko Ty to agentka jesteś! Sześć dni temu rodziłaś a dzisiaj okna myjesz !!!! Cieszę się, że wszystko tak super u Was sie toczy!
Martoocha co u Ciebie?
No to Matylda już też ma wiosnę w oknie.... reszta doniczek next week
Zobacz załącznik 552304Zobacz załącznik 552305
Zobacz załącznik 552304Zobacz załącznik 552305
myszka2829
Fanka BB :)
Magdus nie denerwuj sie, spojrz jak duza jest rozpietosc pomiedzy dolna granica normy, a gorna ;-)
Wszystko jest ok i nie martw sie. Wazny jest przyrost a nie dana wartosc ( prawidlowo powinno byc 66% w 48h, i 114% w 72h ) twoja doktorowa pewnie poszla na latwizne i zamiast usg kazala sie kluc ;-). Nie denerwuj sie, bo to jeszcze nikomu nie pomoglo w niczym... a na pewno nie w tworzeniu cudu :-)
Ja nigdy nie robilam bety tylko test ciazowy;-)
Wszystko jest ok i nie martw sie. Wazny jest przyrost a nie dana wartosc ( prawidlowo powinno byc 66% w 48h, i 114% w 72h ) twoja doktorowa pewnie poszla na latwizne i zamiast usg kazala sie kluc ;-). Nie denerwuj sie, bo to jeszcze nikomu nie pomoglo w niczym... a na pewno nie w tworzeniu cudu :-)
Ja nigdy nie robilam bety tylko test ciazowy;-)
Izka87
Fanka BB :)
Madziula Ty tu nie podskakuj, tylko się ciesz, że beta tak pięknie rośnie!!!! :-)
Zapoooo kciukasy w takim razie za jutro!! &&&
Myszka kuuuurde, nie dość, że szybki porób, to i dochodzenie do siebie widze idzie Ci w zastraszajacym tempie, suuuuuuuuuuuuuuper :-)
Nanu ale piekny parapecik, tak kolorowo, od razu czuć wiosnę :-)
Ewcik ojjj współczuję, i coo będziesz ząbki robić teraz czy czekasz do rozwiązania?
a ja glukoze przeżyłam i powiem Wam, że nie było takiej tragedii, ani razu mnie nie zemdliło ani nic a jak wyszłam to prosto na kaweee bo tak mi się chciało, dopiero w domu zjadłam kiełbaske, bo mężowi zachciało się sezon grillowy rozpocząć i pierwszy raz w tym roku rozpaliliśmy grilla :-) ale kurde nawet cytrynki nie wolno było wcisnąć, myślałam, że będzie gorsze.. szału nie ma, ale dało się wypić, najgorsze siedzenie 2 h
morfologia widze w miare ok, tylko lekka anemia ale ciul z nia mocz w porządeczku, więc czekam jeszcze na wynik tego cukru bo jeszcze się nie pokazał
ale za to mały chyba strasznie lubi słodkie, bo tak kopał, że już nie wiedziałam jak mam siedzieć
tylko dzisiaj coś tak jakby w pochwie ciągle mnie kłuje.. dziwne uczucie i to co chwilkę :/
Edit:
oł jeeeeee glukoza wygląda na ok, norma jest do 7,80, a mam 5,31 :-)
a w morfologii zawsze mam za dużo Neutrofili, a za mało Leukocytów.. ale gin jakoś nigdy na to uwagi nie zwracał..
Zapoooo kciukasy w takim razie za jutro!! &&&
Myszka kuuuurde, nie dość, że szybki porób, to i dochodzenie do siebie widze idzie Ci w zastraszajacym tempie, suuuuuuuuuuuuuuper :-)
Nanu ale piekny parapecik, tak kolorowo, od razu czuć wiosnę :-)
Ewcik ojjj współczuję, i coo będziesz ząbki robić teraz czy czekasz do rozwiązania?
a ja glukoze przeżyłam i powiem Wam, że nie było takiej tragedii, ani razu mnie nie zemdliło ani nic a jak wyszłam to prosto na kaweee bo tak mi się chciało, dopiero w domu zjadłam kiełbaske, bo mężowi zachciało się sezon grillowy rozpocząć i pierwszy raz w tym roku rozpaliliśmy grilla :-) ale kurde nawet cytrynki nie wolno było wcisnąć, myślałam, że będzie gorsze.. szału nie ma, ale dało się wypić, najgorsze siedzenie 2 h
morfologia widze w miare ok, tylko lekka anemia ale ciul z nia mocz w porządeczku, więc czekam jeszcze na wynik tego cukru bo jeszcze się nie pokazał
ale za to mały chyba strasznie lubi słodkie, bo tak kopał, że już nie wiedziałam jak mam siedzieć
tylko dzisiaj coś tak jakby w pochwie ciągle mnie kłuje.. dziwne uczucie i to co chwilkę :/
Edit:
oł jeeeeee glukoza wygląda na ok, norma jest do 7,80, a mam 5,31 :-)
a w morfologii zawsze mam za dużo Neutrofili, a za mało Leukocytów.. ale gin jakoś nigdy na to uwagi nie zwracał..
Ostatnia edycja:
Marcela to kciukaski za betkę!
Nanu parapet śliczny!!!! Uwielbiam kwiaty doniczkowe a szczególnie te sezonowe! Niestety w tym roku muszę odpuścić bo sadzenie na dworze odpada bo osiedlowe koty zrobiły sobie kuwetę w wielu miejscach a ja nie chce toxo ryzykować! Może po porodzie na jakies kwiatuszki na dworze sie skuszę!
Iza super, że wyniki dobre! No i cieszę sie ze po glukozie nie było tragedii !
Nanu parapet śliczny!!!! Uwielbiam kwiaty doniczkowe a szczególnie te sezonowe! Niestety w tym roku muszę odpuścić bo sadzenie na dworze odpada bo osiedlowe koty zrobiły sobie kuwetę w wielu miejscach a ja nie chce toxo ryzykować! Może po porodzie na jakies kwiatuszki na dworze sie skuszę!
Iza super, że wyniki dobre! No i cieszę sie ze po glukozie nie było tragedii !
Mam wyniki bety i chyba zaczynam się bać.Ginka mówiła,że powinno być ok 9 000 - 10 000 , a u mnie jest 7 417 :/ Przez tydzień wzrosło więc o 6 469 (w zeszły poniedziałek było 948). Średnio co dwa dni wzrasta 80%. Myślicie, że jest ok, czy mam się martwić?
TSH mi wzrosło mimo Euthyroxu z 2,63 na 3,02, ale ft4 w normie - 1,1
Wzrost bety jest szybki na początku a po 1000 zaczyna zwalniać troszkę..to naturalne. A po 6000 bardzo zwalnia.
Dodatkowo, te 2 tysiące pewnie byś miała gdybyś 4 godziny później poszła na badania- więc pierdu fierdu
Ile dokładnie godzin minęło od jednego do drugiego badania? I który dzień cyklu był dzień 'po owulacji' (w przyblizeniu). Tu masz fajny wykres: http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
U mnie wszystko super Pojechałam do mamy do domu bo M. dzisiaj w delegację wyjechał (wraca jutro).
Zapo- kciukaski!
Marcela- ściskam na szczęście!
Ostatnia edycja:
Martula znam już ten wykres i wg niego jest normalnie Masz rację, potem zwalnia i może dlatego jest taka zmiana, minęło 168h, więc długo, w sumie nie wiem co ta ginka chciała zobaczyć.
Myszko nie robiłaś nigdy?! Wow
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane :*
Myszko nie robiłaś nigdy?! Wow
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane :*
reklama
Zapo trzymaj się!
Nanu pieknye kwiatki; mi zawsze zdychają.
Magda ta beta jest naprawdę ok. Lekarka może tak rzuciła bez dokładnego liczenia, zresztą to nie matamatyka, a biologia gdzie nigdy nic nie jest "od linijki".
Ewcik szlak może trafić!
Byłam dziś u hematologa, mam zlecone badania, ale oddam krew dopiero jutro bo była taka kolejka, że nie zdążyłabym do pracy. Jutro jadę tam "dudkać" od 6.45. Laboratorium otwierają o 7,10, do pracy na 9tą- może zdążę.... Czy to nie jest chore??? Na szczęście lekarz bardzo w porządku.
Nanu pieknye kwiatki; mi zawsze zdychają.
Magda ta beta jest naprawdę ok. Lekarka może tak rzuciła bez dokładnego liczenia, zresztą to nie matamatyka, a biologia gdzie nigdy nic nie jest "od linijki".
Ewcik szlak może trafić!
Byłam dziś u hematologa, mam zlecone badania, ale oddam krew dopiero jutro bo była taka kolejka, że nie zdążyłabym do pracy. Jutro jadę tam "dudkać" od 6.45. Laboratorium otwierają o 7,10, do pracy na 9tą- może zdążę.... Czy to nie jest chore??? Na szczęście lekarz bardzo w porządku.