reklama
myszka2829
Fanka BB :)
dzien dobry :-)
Magda trzymamy kciuki mocno, ale bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zapo trzym sie kochana :* i dawaj nam zaraz znac jak bedziesz mogla :-)
Nanu juz blizej niz dalej, dasz rade :-) a te udogodnienia to pewnie w bonusie za te glupawe mysli wczesniej ;-)
Karo ciesze sie, ze i Wy szybciutko wracacie do domku. W domu z maluchem jest zupelnie inaczej - latwiej. Nie ma stukow pukow, nikt nie trzaska szafkami to i dzieci sa spokojniejsze.
a u nas, maly znow przespal 5h bez przerwy wiec wyspalam sie i ja :-)
Teraz tatus z synciem poszli do lekarza zarejestrowac sie, a mama sprzata wreszcie po miesiecznych zaniedbaniach
Dzis mamy pierwsza wizyte naszej poloznej.
No nic kciuki za testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i lecimy myc okna, milego dnia kochane :*
Magda trzymamy kciuki mocno, ale bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zapo trzym sie kochana :* i dawaj nam zaraz znac jak bedziesz mogla :-)
Nanu juz blizej niz dalej, dasz rade :-) a te udogodnienia to pewnie w bonusie za te glupawe mysli wczesniej ;-)
Karo ciesze sie, ze i Wy szybciutko wracacie do domku. W domu z maluchem jest zupelnie inaczej - latwiej. Nie ma stukow pukow, nikt nie trzaska szafkami to i dzieci sa spokojniejsze.
a u nas, maly znow przespal 5h bez przerwy wiec wyspalam sie i ja :-)
Teraz tatus z synciem poszli do lekarza zarejestrowac sie, a mama sprzata wreszcie po miesiecznych zaniedbaniach
Dzis mamy pierwsza wizyte naszej poloznej.
No nic kciuki za testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i lecimy myc okna, milego dnia kochane :*
_Ewcik_
Fanka BB :)
hej kochane :-)
zaraz do mnie koleżanka przychodzi, wiec tak na szybko...
jestem mega wkur................. . Zawsze dbałam o zęby, chodziłam do lekarza na NFZ, tak średnio co pół roku. ostatnim razem byłąm w lutym, bo bolał mnie ząb-on mi go zrobił i przy okazji poprosiłam o przegląd, on mówi, ze wszystko ok. Ale ząb nadal mnie bolał, więc dostałam namiar na fajną dent prywatnie-zrobiła mi ząbka /okazało się co innego, niż mówi lek na NFZ/. Dziś byłam u niej na kolejnej wizycie, bo mówiła poprzednio, że jej się 5 górna nie podoba-jak ją rozwierciła, okazało sie, że ząb jest w takim stanie, ze pozostaje leczenie kanałowe dzisiaj mi go wyczyściła i zatruła, ja z tych nerwów się porczałam.. bo chodziłąm do tamtego kretyna i on zawsze mówił, że wszystko ok, a tu jeszcze ze 2 zęby do robienia będą plus ta kanałówka!!! potwornie się zdenerwowałam... ehhh
zapo kochana, myślami jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki!!
zaraz do mnie koleżanka przychodzi, wiec tak na szybko...
jestem mega wkur................. . Zawsze dbałam o zęby, chodziłam do lekarza na NFZ, tak średnio co pół roku. ostatnim razem byłąm w lutym, bo bolał mnie ząb-on mi go zrobił i przy okazji poprosiłam o przegląd, on mówi, ze wszystko ok. Ale ząb nadal mnie bolał, więc dostałam namiar na fajną dent prywatnie-zrobiła mi ząbka /okazało się co innego, niż mówi lek na NFZ/. Dziś byłam u niej na kolejnej wizycie, bo mówiła poprzednio, że jej się 5 górna nie podoba-jak ją rozwierciła, okazało sie, że ząb jest w takim stanie, ze pozostaje leczenie kanałowe dzisiaj mi go wyczyściła i zatruła, ja z tych nerwów się porczałam.. bo chodziłąm do tamtego kretyna i on zawsze mówił, że wszystko ok, a tu jeszcze ze 2 zęby do robienia będą plus ta kanałówka!!! potwornie się zdenerwowałam... ehhh
zapo kochana, myślami jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki!!
Mam wyniki bety i chyba zaczynam się bać.Ginka mówiła,że powinno być ok 9 000 - 10 000 , a u mnie jest 7 417 :/ Przez tydzień wzrosło więc o 6 469 (w zeszły poniedziałek było 948). Średnio co dwa dni wzrasta 80%. Myślicie, że jest ok, czy mam się martwić?
TSH mi wzrosło mimo Euthyroxu z 2,63 na 3,02, ale ft4 w normie - 1,1
TSH mi wzrosło mimo Euthyroxu z 2,63 na 3,02, ale ft4 w normie - 1,1
Magda nie masz sie czym stresowac, co 48h przyrost powinnien wynosic conajmniej 66% u ciebie jest 80% wiec swietnie
Wlasnie przez takie sytuacje bete powinno sie robic tylko dwa razy bo przez to jest wiecej nerwow niz pozytku :|
Wlasnie przez takie sytuacje bete powinno sie robic tylko dwa razy bo przez to jest wiecej nerwow niz pozytku :|
reklama
Magda z betą jest ok - 80% to bardzo dobry przyrost. Poza tym u każdej kobiety jest to indywidalne, normy są przecież różne.
A co do TSH to pewnie zwiększą Ci dawkę leku. Ja przyjmowałam 37,5 i miałam 1,76. W 20 dniu cyklu, robiłam TSH i wyszło 2,76 - okazało się, że tak opdskoczyło przez zajście w ciążę i teraz Euthyrox przyjmuję 5x 50 i 2x 75, więc spora różnica w dawce. Endo na pewno wszystko odpowiednio dobierze.
A co do TSH to pewnie zwiększą Ci dawkę leku. Ja przyjmowałam 37,5 i miałam 1,76. W 20 dniu cyklu, robiłam TSH i wyszło 2,76 - okazało się, że tak opdskoczyło przez zajście w ciążę i teraz Euthyrox przyjmuję 5x 50 i 2x 75, więc spora różnica w dawce. Endo na pewno wszystko odpowiednio dobierze.