reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny, a ja się chciałam z Wami pożegnać.
Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia!! Dzieci i w ogóle.
Ja niestety z tym co przeżyłam nie jestem w stanie czytać o Waszych najsłodszych dzidziusiach....

Dlatego z całego serca ślę Wam ciepełko, ale ja znikam. za ciężko mi. buziaki

smerfeta jak ja Cię rozumiem... czekając tyle na dzidziusia takie coś się okazało...
ja mam problem z koleżankami.
aczkolwiek wczoraj spotkałam się z przyjaciłką i jej 3 tyg dzickiem (wcześniej udawałam że jestem chora...) i zachwyciłam się.... nie ryczałam...

ja tak pragnę mieć własnego dzidziusia... dać mu życie... szczęście...

Michalina rozumiem Cie i wiem, ze gdy bedziesz juz gotowa to wrocisz do nas :-), my tu nadal bedziemy.
Mnie bylo rownie ciezko, ale najpierw musisz sie pogodzic z tym co sie stalo a wtedy wiadomosci o nowych fasolkach beda dawaly Ci nadzieje... zamiast ranic jak teraz.
buziaki i nie poddawaj sie, dla Ciebie rowniez zaswieci sloneczko i ujrzysz najslodszy usmiech swiata... potrzeba tylko czasu, a Twoja rana jest wciaz swieza.

Wikama ja juz godzine po porodzie wstalam, gdyby nie hemoroidy to moglabym gory przenosic a na pewno wracac do domu ;-) a tak chodzilam jak z balonem kolczastym miedzy poldoopkami :-D i z doopskiem wypietym jak kaczka :-D. Teraz jest juz ok choc toalete w domu mamy nizsza jak w szpitalu i jeszcze nie usiade bo szwy sie ciagna ;-).
Zgubilam juz 12kg wiec i chodzic o wiele latwiej, brzuch sie ciagnie po dluzszym chodzeniu ale to normalne poki sie nie obkurczy wszystko. Kregoslup troche tez sie odzywa po 3h spacerku, ale to tez wroci do normy ;-)
A cc to sie balam jak diabel swieconej wody... nie pytaj dlaczego bo nie wiem. Nigdy nie mialam operacji i mozliwe, ze stad ten lek.
No i macierzynstwo z moimi chlopcami to jak spacerek w sloneczny dzien po dlugiej zimie... sama przyjemnosc:-). W nocy ja wstaje, ale za to w dzien gdy potrzebuje to klade sie i dosypiam a chlopaki zrobia co potrzeba kolo malego. Dokarmiamy sie mm, bo nie mam az tyle co on potrzebuje...ale nie robie sobie z tego tytulu jakis problemow. Mam najzwyczajniej w swiecie Mlecznego Potworka :-)

Myszko super ze tak świetnie się wszystko układa i że tak szybko wracasz do sil;) waga super spada!!!!
A chłopaków to masz naprawdę wspaniałych:)))))

Ja właśnie wstalam po raz drugi na sikanie ale to jest pikuś. Jak leżę to moje wszelkie stawy odmawiają posłuszeństwa i czuję się jak tetryk! Jak nie kolano to łokieć, jak nie palce stóp to palce rąk. O miednicy która wiedzie prym nawet nie wspominam. Tak więc wstalam i siedzę jak Zombie w moim czerwoniastym fotelu. I przeczytałam już chyba cały internet! Wrr!!!
Może za prasowania cd się wezmę? Zawsze mogę dospac w dzień....
Zacznę od herbaty może. ..

Witam,my akurat po karmieniu i mala spi.Dzisiaj robimy zdjecia i babka przyjdzie mala zarejestrowac.radzimy sobie z mala bardzo dobrze,dzisiaj ma ja zobaczyc lekarz i raczeh jutro pojzoemy do domku i wtedy tez na spokojnie wrzuce fotki
Ja wczoraj zaliczylam nr 2 na toalecie,strasznie sie balan a przez to ze mam tylko mala tykki mala ryse w srodku poszyta nic nie bolalo tylko przy sikaniu troche jeszcze szczypie,ale w sobote pol godz po porodzie tez bylam zaraz pod prysznicem i dziewczyny to jest najlepsze co moze
byc,sprobowac zaraz wstac i pod prysnic

P.S mala juz mi troche sutki poobgryzala bo niemm jeszcze wlasciwego pokarmu ale smaruje je i jest dobrze

Michalina wiedz, że zawsze tu jesteśmy i czekamy.. powodzenia!!

Karo, Myszka super, że tak Wam macierzyństwo służy!! normalnie pięknie się to czyta, żadnych narzekań tylko same plusy :-) buziaki dla dzieciaczkow :)

Wikama dzięki za rady, już mam wszystko w torebce i zaraz jadymy :-p

no to dzisiaj kciuki za Zapo &&&&&

reklama
Karo nie pamiętam czy już wam gratulowałam ale chyba nie, więc.. OGROMNE GRATULACJE!!

Zapo trzymam kciuki za was! &&&&

Magda jeśli dobrze pamiętam to powtarzasz dzisiaj betę? Kciuki zaciśnięte!!

Któraś jeszcze dzisiaj wizytuje? Bo już skleroza mnie dopada chyba ;)

Ja mam popołudniu wizytę u kolejnego lekarza, podobno bardzk dobrego specjalisty. Może on coś jeszcze wymyśli..

Do góry