reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witam ja znowu tylko na moment ;)

Karo gratuluje, wkoncu doczekalas sie swojego malutkiego szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowka dla was :)

Myszko super ze sobie tak swietnie radzicie :)

Zapominajko 100 lat 100lat!!!!!!!!!! Chyba niczego nie pomylilam? Zazdroszcze ze ju jutro lub we wtorek bedziesz miala malutka :)

No i zapomnialabym... Marcela piekny przyrost!!!!!!!!!!!!!!
Ja chetnie oddam brzuszek na przelomie maja i czerwca chociaz wolalabym w polowie maja ;)

Lopop u mnie dziewuszka! Lilianka! A u Ciebie synuś czy córcia?

Nanu wszystko możliwe! Ja raczej będę mieć cc więc pewnie w 38 tc, więc mam nadzieje na końcówkę czerwca :)! Od 18 tc czas leci jak szalony! Aż sie boje co zrobie jak skończę remont i wyprawka będzie gotowa :/!

witam laseczki, my już po imprezce, ale powiem Wam, że jak wyszłam ze szpitala to raczej w domku jadłam lżej, a tam zjadłam chochoelke zupy grzybowej i dosłownie pół devolay'a na obiad i co? poł h później wszystko było już wc :-p poszło dwiema stronami haha później wypiłam tylko kawe i zjadłam kawałek serniczka ehhh się najadłam :-p

kurde myszka, ale macie aniołka. nie dość, że tak ładnie śpi to jeszcze ładnie je, zazdroszcze :-)

Wikama jak skończysz remont to zawsze się coś znajdzie jeszcze :p

a ja się wam pochwalę, bo kupiliśmy dzisiaj łóżeczko z materacykiem i ochraniaczami iiiiii pani mi dała w gratisie krzesełko do karmienia (ma troszkę pękniętą skórkę na siedzenia, ale da się naprawić) :) i komplet za całe 2 stówy :-) a jak policzyłam to łóżeczko+materac+stołeczek to koszt ok 450 zł, a ona łóżeczka prawie w ogóle nie używała, bo mała im spała w turystycznym, bo w tym się darła :-p
a coś takiego :

a.jpgb.jpg

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 24
  • b.jpg
    b.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 24
Iza to sie nie najadłaś raczej :/! Kiepsko trochę! To jutro w domku sobie odbij z tym jedzeniem! A co do remontu to mam dość na długi czas: zapłaciliśmy gościowi i miał jeszcze przyjść na poprawki i teraz telefonu nie odbiera .... Grrrrrr... Mam dosyć! To już nie na moje nerwy! Teraz to już na spokojnie! A co do lozeczka i krzesełka to super okazja!!! Bardzo ładny komplet! My też już kupiliśmy łóżeczko i przewijak w Ikei z serii Guliver.

Wikama, Myszka nooo aż mnie mąż pochwalił, że niezła ze mnie bizneswoman haha :-)
Wikama jutro to sobie odbije może po południu, bo rano ide na badania i glukoze fuuuuuuuuuuuuuu i 2 h kiblowania pod zabiegowym :-p

reklama
Oj z tą glukozą to współczuje! Jak mogę poradzić, to jedz jak najwcześniej i weź ze sobą ciepłą (taką żebyś mogła wypić) wodę z cytryną w małej buteleczce takiej 0,3 ok pól butelki, weź kubek jednorazowy i łyżeczę. Glukoza w zimnej wodzie sie nierozpuszcza, tylko takie grudki sie robią a cytryn złagodzi trochę słodycz! Po pierwszym pobraniu na czczo, najpierw glukoze wsyp do kubka a poźniej wlej ta ciepła wodę i wymieszaj. Ja wiem, że ten opis wydaje sie śmieszny ale ja wzięłam zimna wodę z cytryną i nie mogłam jej użyć, pani dała mi ciepłej ale już bez cytryny i do szklanki jak wyspałam glukoze to mi sie niezmieściła .... :/!!!! Więc po wypiciu wody z glukozą jeszcze musiałam przegryź glukoze na sucho ...:baffled: Powodzenia !!!!

Zapominajko trzymam za Ciebie i Matyldę kciuki! Jak będziesz tylko mogła to daj znać! :*

Do góry