reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochane od wczoraj wieczorem co kilka godzin łapie mnie mocny skurcz po prawej stronie, trwa jakąś minutę. Biorę Dupka, Nospę i Magnez, ale mam takie skurcze. Czy to normalne?

reklama
Dziewczyny dzieki za kciukasy.Ja juz od mojego doktorka wrocilam.Ktg oczywiscie skurczy niepokazalo maksymalnie do 30 dochodzily i spowrotem.Ale pocieszajace u gin odszedl mi napeqbo juz czop,taka krwista galaretka.Gin dahe mi maksymalnie 24 godziny i urodze.powiem wam ze zle sie czuje i taka niepewnosc w srodku.Fuma szykuj sie!!!

Zapo właśnie coś takiego mam. Biegunka męczy mnie od 2-3 dni i zastanawiam się,czy to nie ma wpływu na te bóle. Byłam we wtorek u lekarza, ale usg po 25.04, leki mam brać i odpoczywać, ale zwolnienia nie dostałam.

Magda kciuki żeby bóle ustały - oszczędzaj się!
marcela - gratulacje i kciuki za ładny przyrost!

reszta staraczek szykować się - w najbliższym czasie będzie od kogo przejąć brzuszek!!!

Zapo - u mnie też leje, ale ciepło i wisennie, jednak wolę ten deszcz za oknem niż śnieg:)))

wikama - dobrze,że już widać końcówkę remontu, nareszcie sobie odpoczniesz.... zdrówka!

Myszko - czekamy na foty z domu!!!! kurcze jak to się wszystko ekspresowo potoczyło! dopiero nam zdjęcie brzucha wstawiałaś a tu już z Paulem do domu:) Jak tata i brat się sprawują?:)

karo - to 3mam kciuki za te 24h! oby przepowiednia gin się spełniła!

My z S. pojechaliśmy z rana do usc w t-cy (tam się urodziłam) po mój odpis aktu urodzenia bo w końcu musimy ten ślub umówić (jedziemy w przyszłym tyg). W ndz spotykamy się z jakimś djem - oby jakiś znośny! byłby jeden temat mniej do ogarniania...
dziś brzuch lepiej, ale wczoraj wieczorem znów mnie dorwały skurcze! Nic no - nie mogę się schylać i jadę na nospie 3x1 i na magnezie.....
Dziś o 20 mam dzwonić do położnej - jak nie będzie cyrku na porodówce to jedziemy na zaznajomienie się z otoczeniem:p

Madziula chyba nie pomoge, bo ja na początku tylko kłucia miałam i to okrooooopne!! myślałam, że mi jajnik chce wyrwać..

Karo godzina zero nadchodzi :-) &&&&&&&&

Nanu kurcze Tobie też już nie dużo zostało!! masakra jak wam wszystkim te suwaczki zapieprzają!! jak ja chciałabym już mieć choć 30 tc... ajjj

Iza ja mam właśnie takie kłucia ostre, jakby skurcz czy coś. Serce mi wali, ale staram się myśleć pozytywnie :) Bolą mnie piersi i ciągle mi się odbija, więc to chyba dobry znak :)

Nanu
trzymam kciuki za dobre zaznajomienie się z terenem :) Na kiedy termin ślubu chcecie ustalić? Po porodzie, prawda? :)

termin mamy już ustalony i salę zarezerwowaną tylko ponieważ to nie we Wrocławiu (tam gdzie robimy mamy 2 dni imprezy z większym wyposażeniem niż w tej samej cenie samo wesele we wro) to musimy do USC tam jechać pozałatwiać, do tego akty urodzenia - moje i S , ot papierologia....
a datę mamy ustaloną na 7 września - równo w rocznicę zaręczyn:)

S się do dziś smieje że z zaręczynami zdążył na ostatnią chwilę bo II krechy zobaczyliśmy 10 września:) tyle że to nasze śmichy chichy bo w końcu to nasza trzecia ciąża....
W każdym razie ja nie chciałam wesela w ciąży więc rocznica zaręczyn wydała nam się fajną opcją:)

reklama
Ja mam urodziny 17 września i chyba dlatego uwielbiam ten miesiąc. Mam nadzieję, że będzie piękna pogoda, chociaż ostatnio zdarza się ona częściej na jesieni niż w lecie. My ślub mieliśmy 26 maja i było przepięknie, a w niedzielę zaczął padać deszcz :) Musisz Matyldzie jakąś cudną kreację zakupić, chyba,że już masz!

Do góry