reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko caly czas patrze czy jest zywa krew ale niema,tylko to plamienie takim chocby zwarzonym maslem z odcieniem takiego dziewnego rozu.No nic czekamy

reklama
Ewik jestem poza domem, ale potem coś wstawię. Ale może ty wrzuć te fotki to ocenimy ;p

będę czekać :-) a to mój dzidziol 22 t 2 d /zastanawiam mnie ten "dzyndzelek"/

fbhpnt.jpg

nooo, tu ewidentnie dziewczynkę widać

Karo chyba, ze poczujesz siusiu, ktorego nie mozesz zatrzymac to tez na ip.
Rozkreci sie&&&&&&&&&&&&&&.

Ewcik moj eM chcial dziewczynke, oj marzyl o tym, mowil ze jak chlopak to do poprawki...i co??? I lata, skacze, nad maly ...normalnie oszalal na jego punkcie;-)
Wazne aby bylo zdrowe:-) reszta....sie zupelnie nie liczy;-)

myszko ja wiem, jest to dla mnie oczywiste :tak: ważne, by dzidziuś się cały i zdrowy urodził i to najważniejsze.. ale jak już lekarz dał jakąś nadzieję, to pewno lekki ukłucie bym poczuła.. poza tym chcę już powoli kupować co nieco, a jakos boję się :-D planowałam zakupić w tym miesiącu ręczniki z kapturem i prześcieradła z gumką

a tak w ogóle, to trafiłam dziś w TKmaxx na świetną promocję-kupiłam 4 butelki Tommee Tippee za 40zł :tak:

Ewcik oto moje maleństwo z 20 tc

CAM00009.jpg

Tam gdzie jest ta strzałka - brak jajec. Miałam jeszcze dwie podobne fotki, ale gdzieś je wsadziłam, żeby nie zgubić nooooo iiiii sama rozumiesz.

Karo co u ciebie?

Załączniki

• CAM00009.jpg
    CAM00009.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
No widać. Zdziwię się bardzo jeśli jajka się pojawią.
Ale nawet gdyby to imię mam.
Psica i kot po 7 latach zycia w zgodzie wlasnie się poróznili...

Do góry