reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny bylam chyba z dwie godziny a spacerze,potem kollacja i jakos zlecialo.brzuch sie napina ale nic wiecej,nadal lekko plamie.rano o 8 mam ktg i wizyte

Napisał michalina_ch
Hej dziewczyny,
my od wczoraj bierzemy luteinę i acard - zobaczymy, pierwszy miesiąc starań po poronieniu.
Mam nadzieję, że szybko będę mogła dołączyć do Was i cieszyć się, że się udało :)
Gratuluję dziewczyny!
Sorki za pytanie, te leki w czymś pomagają? Bo myslałam, ze luteina to już po zajściu?
Powtarzam pytanie :-)

Cześć Kochane,
odebralam bete - 123,4! W sobotę powtórka, mam nadzieje, ze przyrost bedzie prawidłowy. Ale ciagle boje sie cieszyć.
Karo ​&&&&&&&&&&& za wizytę.

Marcela super!!!zobaczymy w sobote jeszcze ale napewno bedzoe dobrze.Gratuluje kochana.Napewno przejelas brzuszek teraz od Myszki ale w koncu moze i u mnie sie rozkreci to przekaze Fumie bo chyba testuje w przyszlym tyg.Skurcze byly znoeu jakies bo o 3mnie jefen obudzil ale byly nieregularne.Teraz wstaje i do gin,zobaczymy czy na ctg cos pokaze.Jesli moj tel znowu niebedzie swirowal to napisze jeszcze jak bede siedziec na ktg

Marcela gratuluje!

Karo nieustannie Ci kibicuje! Teraz to już kwestia góra kilku dni! Szczerze uważam, że powinnaś leżeć w szpitalu i mieć przebity pęcherz płodowy! Może pogadaj o tym dzisiaj jak będziesz na ktg! Jak mają wolne miejsca na porodówce to powinni sie zgodzić! Powodzenia :*

U Nas nareszcie widzę końcówkę remontu! Ale jestem strasznie padnięta! To przeziębienie przy jednoczesnym remoncie to był dla mnie i Lili duży wysiłek! Postaram sie po południu wrzucić fotki! Teraz czekamy tylko na drzwi wewnętrzne (powinnam być w ciagu 2 tygodni)!

Miłego dnia!!!

Dzień dobry;

Cześć Kochane,
odebralam bete - 123,4! W sobotę powtórka, mam nadzieje, ze przyrost bedzie prawidłowy. Ale ciagle boje sie cieszyć.
Karo ​&&&&&&&&&&& za wizytę.

Łaaaaaa gratuluję!!!!!
I trzymam &&&&&&&

Napisał michalina_ch
Hej dziewczyny,
my od wczoraj bierzemy luteinę i acard - zobaczymy, pierwszy miesiąc starań po poronieniu.
Mam nadzieję, że szybko będę mogła dołączyć do Was i cieszyć się, że się udało :)
Gratuluję dziewczyny!

Powtarzam pytanie :-)

Luteina to progesteron, więc zapewne ( choć ja w tej materii nie specjalistka) pomaga w zagnieżdżeniu fasolinki.

U mnie leje i w ogóle pogoda jakaś niefajna.
Myszko czekam na pierwsze fotki z domu :-)

reklama
marcela no brawoooo!!!! ogromne gratulacje!!!! :-)

Wikama to teraz w końcu sobie odpoczniesz.. kilka dni leniuchowania dobrze Ci zrobi :)

kurde laski w tamtym tyg przestałam brać progesteron i co? zaczyna mnie wysypywac jak nastolatkę :-p

Do góry