reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
I ja też :)

Marcela gratuluję!

A czy rodzi któraś na przełomie kwietnia i maja? Bo ja bym wtedy chętnie brzuchol przygarnęła :) A nie sądzę, żeby Karo aż tyle wytrzymała :p

I ja też :)

Marcela gratuluję!

A czy rodzi któraś na przełomie kwietnia i maja? Bo ja bym wtedy chętnie brzuchol przygarnęła :) A nie sądzę, żeby Karo aż tyle wytrzymała :p

no może być trudno bo karo tak myślę,że lada chwila, Zapominajka w poniedziałek do szpitala idzie.... a potem chyba ja:) tylko ja to bardziej druga połowa maja:) przynajmniej w teorii:)

Ja wam jeszcze fluidków ciazowych podrzucę, może nałapcie zapas :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SSuana ja chetnie bym ci oddala ale tak dgo niewytrzymam
Zapominajko a ty w pobiedzialek juz do szpitala?przegapilam cos?befa ci juz wywolywac?poczekaj bo jeszcze razem urodzimy:-)

hello :-)

byłam dzisiaj w pracy, bo musiałąm pomóc koleżance.. potem byłam w lidlu i w sklepie dla dzieciaczków-kupiłam 2 prześcierdała z gumką do łóżeczka, a co :-D moja mama była ze mną i kupiła 2 pary bodziaków i getry z takimi słodkimi kokardkami, bo nie mogła się powstrzymać hehe :-D

Cześć Kochane,
odebralam bete - 123,4! W sobotę powtórka, mam nadzieje, ze przyrost bedzie prawidłowy. Ale ciagle boje sie cieszyć.
Karo ​&&&&&&&&&&& za wizytę.

wow wow, gratuluję i trzymam kciuki!!!

U Nas nareszcie widzę końcówkę remontu! Ale jestem strasznie padnięta! To przeziębienie przy jednoczesnym remoncie to był dla mnie i Lili duży wysiłek! Postaram sie po południu wrzucić fotki! Teraz czekamy tylko na drzwi wewnętrzne (powinnam być w ciagu 2 tygodni)!

Miłego dnia!!!

kochana, to czekam z niecierpliwością na fotki!!! może podrzucisz mi jakiś pomysł hihi bo mój M w końcu zgodził się przemalować mieszkanko i zaczyna mnie popędzać, a ja nie wiem jakie kolory bym chciała :confused:

My z S. pojechaliśmy z rana do usc w t-cy (tam się urodziłam) po mój odpis aktu urodzenia bo w końcu musimy ten ślub umówić (jedziemy w przyszłym tyg). W ndz spotykamy się z jakimś djem - oby jakiś znośny! byłby jeden temat mniej do ogarniania...
dziś brzuch lepiej, ale wczoraj wieczorem znów mnie dorwały skurcze! Nic no - nie mogę się schylać i jadę na nospie 3x1 i na magnezie.....
Dziś o 20 mam dzwonić do położnej - jak nie będzie cyrku na porodówce to jedziemy na zaznajomienie się z otoczeniem:p

kochana, to będziesz miała cudowny ten rok-narodziny córci, ślub... nagroda za te wszystkie nieszczęścia :*

u mnie ból (.)(.) to był główny objaw.. mega mnie bolały, tak chyba do 13-14 tyg.. teraz baaardzo rzadko się to zdarza
Zapo, a Ty cc będziesz miała??

karo kochana, musi się coś rozkręcić!!

aaaa, zapomniałam Wam napisać.. Pisałam Wam jakiś czas temu, ze przy kichaniu lub gwałtownych ruchach mam takie okropne uczucie nad pępkiem, jakby mięśnie pękały.. no i znajoma rehabilitantka, powiedziała, że mam rozejście mięśni, tzn. przepuklinę jaką tam, będę musiałą chyba plastry mieć zakładane /kinesiotaping/.. ale czekam na wizytę, czy ginka nie ma nic przeciwko:dry:

reklama
Do góry