reklama
I ja też
Marcela gratuluję!
A czy rodzi któraś na przełomie kwietnia i maja? Bo ja bym wtedy chętnie brzuchol przygarnęła A nie sądzę, żeby Karo aż tyle wytrzymała
no może być trudno bo karo tak myślę,że lada chwila, Zapominajka w poniedziałek do szpitala idzie.... a potem chyba ja tylko ja to bardziej druga połowa maja przynajmniej w teorii
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja wam jeszcze fluidków ciazowych podrzucę, może nałapcie zapas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
_Ewcik_
Fanka BB :)
hello :-)
byłam dzisiaj w pracy, bo musiałąm pomóc koleżance.. potem byłam w lidlu i w sklepie dla dzieciaczków-kupiłam 2 prześcierdała z gumką do łóżeczka, a co moja mama była ze mną i kupiła 2 pary bodziaków i getry z takimi słodkimi kokardkami, bo nie mogła się powstrzymać hehe
wow wow, gratuluję i trzymam kciuki!!!
kochana, to czekam z niecierpliwością na fotki!!! może podrzucisz mi jakiś pomysł hihi bo mój M w końcu zgodził się przemalować mieszkanko i zaczyna mnie popędzać, a ja nie wiem jakie kolory bym chciała
kochana, to będziesz miała cudowny ten rok-narodziny córci, ślub... nagroda za te wszystkie nieszczęścia :*
byłam dzisiaj w pracy, bo musiałąm pomóc koleżance.. potem byłam w lidlu i w sklepie dla dzieciaczków-kupiłam 2 prześcierdała z gumką do łóżeczka, a co moja mama była ze mną i kupiła 2 pary bodziaków i getry z takimi słodkimi kokardkami, bo nie mogła się powstrzymać hehe
Cześć Kochane,
odebralam bete - 123,4! W sobotę powtórka, mam nadzieje, ze przyrost bedzie prawidłowy. Ale ciagle boje sie cieszyć.
Karo &&&&&&&&&&& za wizytę.
wow wow, gratuluję i trzymam kciuki!!!
U Nas nareszcie widzę końcówkę remontu! Ale jestem strasznie padnięta! To przeziębienie przy jednoczesnym remoncie to był dla mnie i Lili duży wysiłek! Postaram sie po południu wrzucić fotki! Teraz czekamy tylko na drzwi wewnętrzne (powinnam być w ciagu 2 tygodni)!
Miłego dnia!!!
kochana, to czekam z niecierpliwością na fotki!!! może podrzucisz mi jakiś pomysł hihi bo mój M w końcu zgodził się przemalować mieszkanko i zaczyna mnie popędzać, a ja nie wiem jakie kolory bym chciała
My z S. pojechaliśmy z rana do usc w t-cy (tam się urodziłam) po mój odpis aktu urodzenia bo w końcu musimy ten ślub umówić (jedziemy w przyszłym tyg). W ndz spotykamy się z jakimś djem - oby jakiś znośny! byłby jeden temat mniej do ogarniania...
dziś brzuch lepiej, ale wczoraj wieczorem znów mnie dorwały skurcze! Nic no - nie mogę się schylać i jadę na nospie 3x1 i na magnezie.....
Dziś o 20 mam dzwonić do położnej - jak nie będzie cyrku na porodówce to jedziemy na zaznajomienie się z otoczeniem
kochana, to będziesz miała cudowny ten rok-narodziny córci, ślub... nagroda za te wszystkie nieszczęścia :*
u mnie ból (.)(.) to był główny objaw.. mega mnie bolały, tak chyba do 13-14 tyg.. teraz baaardzo rzadko się to zdarza
Zapo, a Ty cc będziesz miała??
karo kochana, musi się coś rozkręcić!!
_Ewcik_
aaaa, zapomniałam Wam napisać.. Pisałam Wam jakiś czas temu, ze przy kichaniu lub gwałtownych ruchach mam takie okropne uczucie nad pępkiem, jakby mięśnie pękały.. no i znajoma rehabilitantka, powiedziała, że mam rozejście mięśni, tzn. przepuklinę jaką tam, będę musiałą chyba plastry mieć zakładane /kinesiotaping/.. ale czekam na wizytę, czy ginka nie ma nic przeciwko
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
SSuana ja chetnie bym ci oddala ale tak dgo niewytrzymam
Zapominajko a ty w pobiedzialek juz do szpitala?przegapilam cos?befa ci juz wywolywac?poczekaj bo jeszcze razem urodzimy:-)
Wywoływac to nie. Mam cc planowane.
Ale Karo ty na mnie nie czekaj!!!! Idź urodzić
reklama
Izka87
straszny urodzaj mamy w tym kwietniu, zaraz po tym Nanu Wikama, Ewcik a poźniej chyba myyyyyyyyyyyyyyyyy :-)