reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że beta bedzie przyrastać prawidłowo.
karo skoro odszedł już czop, to chyba już niedługo? Ciągle trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Marcela na pewno będzie dobrze, zobaczysz! Nie ma innej opcji :) Ja w poniedziałek znowu idę na betę, ginka dała mi skierowanie i ma być ok 10k, mam nadzieję, że tak będzie :)

Karo
czyli w ciągu 24h będziesz tuliła już swój mały skarb :) &&&&&

Karo, mi odszedł czop właśnie taki brązowo-krwisty 5.09 a urodziłam 7.09. Jakoś tak to właśnie chyba było :-D
I czytałam też kiedyś że czopy prześwitujące nie koniecznie są oznaką zbliżającego się porodu natomiast takie brązowo- krwiste oznaczają poród w ciągu 24-48 godzin. Także trzymam kciuki!

Nanu ja tez zdecydowanie nie chcę już śniegu.

Marcela będzie dobrze!!!!!
Magda a ty nie analizuj. Ból cycków też jest normalny w ciaży. Mnie przy Iggym nawet stanik bolał, wspominam to jako koszmarek :sorry:

Zapo wiem,że ból cycków jest normalny i właśnie cieszę się,że go mam, bo przynajmniej wiem,ze jestem w ciąży :) Ja kupiłam kilka dni temu dwa ogromne staniki, brafiterka pomogła mi wybrać i problem się rozwiązał :)

Kochajaco mamo tak jsk piszesz by to pasowalo bo u mnie ponad 2tyg odszedl u mnie taki ala prtezroczysty czop a dzisiaj to byla tez galaretka ale zabarwiona i z taka nitka krwi na koncu
Magda te 24godziny to takie umowne sa,moj gin super lekarz ale jasnowidzami to oni niesa.Moja kolezanka np w tym tyg lezala po tym jak skurcze byly co 5min jeszcze 30godzin w bolach.Takze masakra
Myszka ciekawe jak tam.moze juz w domku sa

reklama
Do góry