reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że beta bedzie przyrastać prawidłowo.
karo skoro odszedł już czop, to chyba już niedługo? Ciągle trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Marcela na pewno będzie dobrze, zobaczysz! Nie ma innej opcji :) Ja w poniedziałek znowu idę na betę, ginka dała mi skierowanie i ma być ok 10k, mam nadzieję, że tak będzie :)

Karo
czyli w ciągu 24h będziesz tuliła już swój mały skarb :) &&&&&

Karo, mi odszedł czop właśnie taki brązowo-krwisty 5.09 a urodziłam 7.09. Jakoś tak to właśnie chyba było :-D
I czytałam też kiedyś że czopy prześwitujące nie koniecznie są oznaką zbliżającego się porodu natomiast takie brązowo- krwiste oznaczają poród w ciągu 24-48 godzin. Także trzymam kciuki!

Nanu ja tez zdecydowanie nie chcę już śniegu.

Marcela będzie dobrze!!!!!
Magda a ty nie analizuj. Ból cycków też jest normalny w ciaży. Mnie przy Iggym nawet stanik bolał, wspominam to jako koszmarek :sorry:

Zapo wiem,że ból cycków jest normalny i właśnie cieszę się,że go mam, bo przynajmniej wiem,ze jestem w ciąży :) Ja kupiłam kilka dni temu dwa ogromne staniki, brafiterka pomogła mi wybrać i problem się rozwiązał :)

Kochajaco mamo tak jsk piszesz by to pasowalo bo u mnie ponad 2tyg odszedl u mnie taki ala prtezroczysty czop a dzisiaj to byla tez galaretka ale zabarwiona i z taka nitka krwi na koncu
Magda te 24godziny to takie umowne sa,moj gin super lekarz ale jasnowidzami to oni niesa.Moja kolezanka np w tym tyg lezala po tym jak skurcze byly co 5min jeszcze 30godzin w bolach.Takze masakra
Myszka ciekawe jak tam.moze juz w domku sa

reklama
Do góry