reklama
Marcela na pewno będzie dobrze, zobaczysz! Nie ma innej opcji Ja w poniedziałek znowu idę na betę, ginka dała mi skierowanie i ma być ok 10k, mam nadzieję, że tak będzie
Karo czyli w ciągu 24h będziesz tuliła już swój mały skarb &&&&&
Karo czyli w ciągu 24h będziesz tuliła już swój mały skarb &&&&&
kochająca_mama30
Fanka BB :)
Karo, mi odszedł czop właśnie taki brązowo-krwisty 5.09 a urodziłam 7.09. Jakoś tak to właśnie chyba było
I czytałam też kiedyś że czopy prześwitujące nie koniecznie są oznaką zbliżającego się porodu natomiast takie brązowo- krwiste oznaczają poród w ciągu 24-48 godzin. Także trzymam kciuki!
I czytałam też kiedyś że czopy prześwitujące nie koniecznie są oznaką zbliżającego się porodu natomiast takie brązowo- krwiste oznaczają poród w ciągu 24-48 godzin. Także trzymam kciuki!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu ja tez zdecydowanie nie chcę już śniegu.
Marcela będzie dobrze!!!!!
Magda a ty nie analizuj. Ból cycków też jest normalny w ciaży. Mnie przy Iggym nawet stanik bolał, wspominam to jako koszmarek
Marcela będzie dobrze!!!!!
Magda a ty nie analizuj. Ból cycków też jest normalny w ciaży. Mnie przy Iggym nawet stanik bolał, wspominam to jako koszmarek
Kochajaco mamo tak jsk piszesz by to pasowalo bo u mnie ponad 2tyg odszedl u mnie taki ala prtezroczysty czop a dzisiaj to byla tez galaretka ale zabarwiona i z taka nitka krwi na koncu
Magda te 24godziny to takie umowne sa,moj gin super lekarz ale jasnowidzami to oni niesa.Moja kolezanka np w tym tyg lezala po tym jak skurcze byly co 5min jeszcze 30godzin w bolach.Takze masakra
Myszka ciekawe jak tam.moze juz w domku sa
Magda te 24godziny to takie umowne sa,moj gin super lekarz ale jasnowidzami to oni niesa.Moja kolezanka np w tym tyg lezala po tym jak skurcze byly co 5min jeszcze 30godzin w bolach.Takze masakra
Myszka ciekawe jak tam.moze juz w domku sa
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Karo ja mam nadzieję, że zacznie się zaraz!!!