reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu to polez sobie dzisiaj
Marcela mnie chyba do 8tyg brzuch pobolewal.Trzymam kciuki za betke&&&&&
Zapominajko po masazu szyhki plamilas mocno?bo ja wczoraj tylko trosteczke a dzisiaj rano jsk wstalam to na wkladce mialam duzo takiego sluz ale wodnistego pobarwionego krwia ale niezywa krwia tylko taka jak okres sie zaczyns taka jasno rozowa bym powiedziala.Dzeonilam do lekarza czy to normalne ze dzisiaj znowu planie ale powiedzial ze tak.zobacze bo narazie nie planie ale jak cos bedzie to jak M wroci o 14 to pojedziiemy do szpitala sprawdzic

reklama
Karo to dobrze, ze sie powoli rusza. Ten sluz to czop, teraz wiesz ze nie da sie go przeoczyc;-)
Trzymam kciuki za rozwoj akcji:* trzymajcie sie dziewczyny:*

Ostatnia edycja:
Leżę bo póki co pójście do kibelka to wyczyn.

Czy nospa moze pomóc na te skurcze i twardnienia?

Edit
Wzięłam 2 nospy i dodatkowo magnez

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :-)

pogoda dzisiaj cudna, ciepło i słonecznie, a mnie jakiś mały dołek dopadł. Jakoś tak wczoraj koleżanka poddała w wątpliwość, czy aby na pewno będę mieć córeczkę, bo zna takie i takie przypadki, że lekarze się mylą itd. no a ja już się nastawiłam... wiem wiem, błahy problem, ale jakoś nie umiem przestać o tym myśleć, całą noc śniło mi się, że syna rodziłam :-D

mam prośbę-czy możecie wkleić zdjęcia Waszych córeczek z okolic 20-22 tyg??chodzi mi o płeć.. będę wdzięczna

fuma, marcela &&&&&&&

nanu odpoczywaj!!

U nas pada juz drugi dzien,od niedzieli ma byc do 19stopni w co juz popmalu niewierze bo co mowia wiosna nadchodzi to znowu albo zaczyna padac deszcz albo snieg.Ale zobaczymy,moze i mala w koncu wyjdzie jak bedzie cieplej i moja mama przyjezdza w niedziele na tydzien,chcialabym juz urodzic zeby mi mogla cos pomoc
Ewcik ja zdjeciem niepomoge bo mialam z chromosomow sprawdzana plec,ale niedenerwuj sie pomylki wiadomo sie zdarzaja ale bardzo rzadko,jesli masz watpliwosci wybierz sie do innego lekarza co on powie

Karo plamiłam. Ale jesli pojawi się taka żywa krew to jedz na ip. Mozliwe, ze w końcu cię ruszy.
Marcela kciukam.
Nanu ty jakby co tez na ip. Jesli ci nie przejdzie po lekach i kąpieli.
Ewik jestem poza domem, ale potem coś wstawię. Ale może ty wrzuć te fotki to ocenimy ;p

reklama
Ewcik 19t6d

20130103_19t6db.jpg

Załączniki

• 20130103_19t6db.jpg
    20130103_19t6db.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 61
Do góry