reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Brzucholki macie piękne, wszystkie bez wyjątku! :tak:
Karo, odpowiadam Ci, że ja w pierwszej ciąży kiedy to przenosiłam synka, bo urodził się 10 dni po terminie a więc już w prawie 42 tygodniu, zwróciłam uwagę właśnie na swoje sine i rozpulchnione wargi, pamiętam to bardzo dobrze...Nic się nie martw, to wynik działania hormonów- natura ;-)
Trzymam kciuki za szczęśliwy finał!

Trzymajcie kciuki jutro rano- bo przełożyli mi badanie..nie chcieli robić na 'kiepskim sprzęcie' i jutro mnie jakoś wcisną miedzy pacjentki..od 8.00 mam być w szpitalu

Jasne, że będę trzymała. Choć już liczyłam dzisiaj na foteczki.

Dziewczyny 948!!!! Powiedzcie,że to nie bliźniaki, mam dopiero 29dc :)
Jak dla mnie mogą być i trojaczki. Byleby zdrowe były :-D
Gratuluję przyrostu.

Karo mnie się też kojarzy, że srom zmienia kolor przed porodem.

Nanu sliczny brzus, ale rosnac to on dopiero zacznie:-D

O to moj wielorybek 38+4

DSC_0172.jpg

Załączniki

• DSC_0172.jpg
    DSC_0172.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 29
Myszko śliczna piłka!

Utwierdziłaś mnie w przekonaniu że mój jednak może być jeszcze większy:p

jak się czujesz?

karo jak tam?

reklama
Nanu ogolnie dobrze, ale ciesze sie ze na dniach bedzie finisz...bo nogi mi siadaja, kregoslupa to juz nawet nie czuje, no i rece mam za krotkie:-D

Kicia po cc musisz odczekac troche, a potem byscie brata Cristinie zmajstrowali;-)

Do góry