reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

hej - jestem jestem!
przepraszam,że sie nie odzywałam ale od wczoraj kiepsko z moim samopoczuciem. W dodatku przed chwilą dopiero wróciliśmy zaliczając po drodze 20km korek na autostradzie (+genialny pomysł Matyldy żeby akurat wtedy kiedy do WC nie ma jak, okopywać i rzucać się u matki w brzuchu jak wściekły bąk!).
Wczoraj mnie taki ból głowy po południu złapał że szok, apap nie pomagał, w końcu udało się jakoś zasnąć, rano dziś niby lepiej było ale zero apetytu, zawroty gło, mdłości, osłabienie..... normalnie nie wiem o co chodzi.....
na szczęśćie już w domku....

cieszę się że wszystkie dotrwałyście w dwupakach grzecznie! nadal 3mam oczywiście kciuki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My nadal 2w1 bylismy pozalatwiac ostatnie rzeczy z moim ubezpieczeniem, wzielismy mala sasiadow na spacer przy okazji. Jak wracalismy usnela nam w wozku w supermarkecie i zakupow nie zrobilismy, bo kto by ja niosl i torbe;-). W domu za to ja padlam, a potem poszlismy cos zjesc no i wlasnie wrocilismy.

Karo to jak juz masz 2cm rozwarcia to teraz szybko pojdzie :-), ja mam wizyte we czwartek moze mi cos wiecej powie jak ostatnio;-) no i mam nadzieje ze te klucia, prady i uciski to juz sie szyjka skraca i rozwiera;-)

Myszko slonce moje ty juz na wylocie!!!!!!!!!:szok::szok: kurde ale zlecialo!!!

Karo to samo!! Trzymam kciukasy &&&&&&&&&

A tak w ogole to czeeeesc :happy2:

Nanu pamietam jak jeczalas, ze Matyldy nie czujesz, hahaha, masz za swoje :-):-)

Kicia ja na wylocie, a Paulowi sie nie spieszy... szuka wyjscia pod zebrami;-) a kot lezy mi miedzy nogami i wyglada...dogrzewa lozeczko gdy tylko nie patrze albo spie;-)
Juz tyle razy dostala klapsy, zakrywalam a i tak wlazi...dzis eM polozyl maskotke pod kolderka i jak na razie zaglada, ale nie wlazi:-)
Bylam gotowa na takie jej zachowanie, wiec jak ja pojde rodzic Tomcio zmieni posciel na swiezutka;-)

Mamuska alez te dzieci szybko rosna... Lidia juz ma 6 miechow:szok:

Hej Piękne!
Kochająca Mamo śliczne dzieciaczki!

Nanu też przypomniało mi sie jak mówiłaś że nie czujesz ruchów i wszystkie Ci mówiły że jeszcze będziesz narzekała... I sie sprawdziła ;)! A te bóle głowy to tak jak Zapo mówi, pewnie od pogody lub tego dnia mniej piłaś (mnie zawsze wtedy boli)! Ale bardziej obstawiam pogodę!

Karo to lada chwila! Trzymam kciuki &&&&&&!

Myszko ciekawe co lekarz powie w czwartek!

Iza w tych urzędach to niestety, panie przy okienkach zazwyczaj wyuczone pewnych procedur i nawet nie interesuje ich skąd sie biorą jakieś cyferki! Ja na taką trafiłam gdy braliśmy z mężem kredyt! To był dramat!

Suana fajnie, że jesteś! :*

Ewcik mam skleroze i wiem, że chciałam Ci coś napisać ale nie pamiętam więc śle :*

A co do mnie to mam nadzieje, że sie nie doprawie! Staram sie nie przemeczać i unikać przeciągów, ale jak to przy remoncie, otwieraja okna, drzwi i nie patrzą! Ale na 95% skończą w sobotę :)!

czesc dziewczyny..ja od wczoraj prawie non stop śpię..dziś ciężko mi cokolwiek zrobić-czuję się totalnie wyeksploatowana:-p.
Tylko z kanapy do łózka przeskakuję..i bardzo często śpię- nigdy tak się nie czułam.
Ach no i za parę godzin kończymy 12 tydzień!!!:tak: fajnie co?

nanu- teraz będziesz miała często trampolinę z pęcherza:-p= przyzwyczajaj się.
myszko- no to oficjalnie w 100% gotowa?
wikama- ubieraj się ciepło i duużo pij- to zawsze działa wzmacniająco na organizm
gatto- a Ty jak się czujesz?

M sie ze mnie smieje, bo dwa dni nie mialam sily nic zrobic...a przed chwila skonczylam sprzatac :-D
Mowi, jak nie mozesz patrzec to zamknij oczy i spij;-) ja rano ogarne...no i co?? Nawiedzilo mnie i oblecialam rejony w tempie wojskowym:-D
Kot zglupial i nie wiedzial gdzie sobie miejsce znalezc:-D
A M pyta...hormony ci szaleja??:-D
Tylko prania i odkurzania nie zrobilam bo pozno na wlaczanie maszyn;-)

Martoos no teraz tak pare tyg bedziesz miala taka spiaca;-) no i witamy w IItrym.

Nanu no to Matylda slucha sie wiedzm-ciotek:-D i dobrze Ci tak:p

No macie rację:)

chciałam to mam:))))

ogólnie to w sumie uwielbiam ją czuć, nawet jeśli czasem zaboli.... Tylko dziś na tej autostradzie jak nie miałam jak do kibelka a ona po pęcherzu napierdzielała to naprawdę miałam ochotę dusić!!!

reklama
Nanu hahahahaha poczekaj jeszcze ze 4tyg wtedy to dopiero bedziesz miala na to duszenie ochote:-D
Mnie jak maly gdzies glowe nisko wsadzi rekoma boksuje pecherz a doopinke wsadzi pod zebra i cisnie...czuje ze sie zaraz posikam, a wstac nie mam jak...to dopiero zajefajne uczucie ;-):-D no a jak juz wywalcze z nim wstanie dolece siadam, a tam... 5 kropli na krzyz poleci... Tja i syn sie smieje bo slyszy jak sie irytuje, mowi tyle toz to podpaska wchlonie a ty lecisz po trupach...bo czasem ich wyganiam z wuceta;-) no bo ja musze:-D a oni to juz nie;-) egoistka ze mnie co:-D

Martoos my juz oficjalnie gotowi na przybycie nowego domownika;-) tylko jemu sie nie spieszy;-)

Ostatnia edycja:
Do góry