reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
no to fakt:p pewnie jeszcze wspomnę Twoje słowa Myszko:)

Widziałam w święta wrzucałaś zdjecie kącika dla Paula - wszystko słodko wygląda, dopracowane i przygotowane;)))

Ja się od jutra powoli zabieram wreszcie za pranie, prasowanie itp....

ciuszków dostała mi się w święta kolejna torba - taka granatowa z IKEI, pełna! Na szczęśćie większe głownie więc super, no i po 2 chłopakach więc zero różu a 95% i tak się na dziewczynkę nada:) Do tego kilka sukienusi i balowa suknia na nasze wesele:p Muszę tylko buciki jej znaleźć:)
A jeszcze wczoraj kumpela dzwoniła że właśnie odgrzebała karton ciuszków po córeczce, też takich 6m+ więc super:)
zaczynam się skupiać na wybieraniu najładniejszych a resztę pakuję bo nie zdążę Matyldzi we wszystko wystroić!

Dzień dobry! Wszystkie dzisiaj zasypało? U mnie znowu śniegiem dowaliło. Lubię zimę ale co za dużo.. ;)

Nanu to Matylda będzie wystrojona jak królewna jak masz tyle do wyboru. Fajnie :)

Martocha no i u was juz II trymestr :)

Dzień dobry!

Martoocha również witam w II trymestrze! Teraz pożegnasz sie ze złym samopoczuciem i wymiotami i będziesz mogła zacząć cieszyć sie stanem odmiennym!

Suana nie zasypało i mam nadzieje, że nas ominie!

Czy mogę pić syrop stodal? Mam gardło w strasznym stanie! Co polecacie??? Błagam help!!!!!!

Czy mogę pić syrop stodal? Mam gardło w strasznym stanie! Co polecacie??? Błagam help!!!!!!

cebula, cebula, cebulaaaaa :-) a jak nie lubisz to mi bardzo pomaga tantum verde w aerozolu :)

u nas też znowu sypie :/ i nie zanosi się, żeby przestało..

Martocha to teraz senność przejdzie i bedzie power do biegania :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
ja po laboratorium, wpadłam na lumpki poszukać kombinezonu ( niestety nic nie mieli :-() no i teraz zajadam sniadanko z wami i patrzę jak cudnie śnieg za oknem sypie :wściekła/y:

Martoocha ja też senna jestem. Ale obie już niedługo :-D

Wikama cebula, czosnek, herbata z majeranku. A jeśli to od gardła to tantum verde (lub te tańsze odpowiedniki)

Mojego kota wali od wczoraj. No wkurza mnie niesamowicie.
A no i dzisiaj w horoskopie przeczytałam, że powinnam sobie drzemkę strzelić w ciągu dnia :-D Pierwszy raz w życiu mi się sprawdzi - bo nie omieszkam.

Dzien dobry:-)

U nas chlodno ale bez sniegu.

Wikama kwietniowki pily prenatal, ale najlepszy syrop z cebuli. Majeranek na kaszel, a rumianek do inhalacji nosa i zatok.
Bierzesz jakies witaminy?? Ja cala ciaze pije musujaca multiwitamine, taka najzwyklejsza bo dla ciezarowek 10x drozsza a wszystko to samo i gramatura tez.

Dzięki dziewuszki! Według rady na obiad ma kurczaka smażonego z czosnkiem, do tego sałatka z pomidorków i cebulki(raczej z cebuli z pomidorkiem:)).
Właśnie nie mam ani kaszlu ani kataru a gardło takie suche i bolące, że masakra! Teraz leżę pod kocem w swetrze i z chustką na szyji. Stosuje na gardło glosal i pije cytrynadę z miodem. co do witamin to łykam tego mega dużo. Generalnie nie czuje się źle tylko to gardło!

Ciekawe co u Karo???

Nanu a jak Twoje samopoczucie???

A ja wczoraj podjechałam do apteki i weszłam do mothercare (kurde, uzależniłam się) i Wiki naciągneła mnie na planszówki (teraz zabawki są 20% tańsze), a dla Lili kupiłam:
ubranko1.JPGubranko2.JPGubranko3.JPG

Załączniki

• ubranko1.JPG
    ubranko1.JPG
    24,2 KB · Wyświetleń: 50
  • ubranko2.JPG
    ubranko2.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 40
  • ubranko3.JPG
    ubranko3.JPG
    31 KB · Wyświetleń: 52
Haha Zapo ty niedługo będziesz permanentnie nie wyspana-tylko z innegi powodu :) A mój kot dziś też miał rano mega bzika! Aż go musiałam z łazienki wywalić rano bo mnie gryzł po nogach

Wikama śliczne rzeczy kupiłaś :)

reklama
Do góry