reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu a tel wzielaś biały czy czarny? Mnie się od dawna marzy biały ale jakoś zawsze mam czarny ;) Teraz mam galaxy ace 2 i jestem bardzo zadowolona :-) A etui kupiłaś super!
No i gratuluję pierwszych ruchów. Danutaski dobrze Ci wywróżyła ;-)

hehehehhe:) no jak zamawiałam to były: biały, niebieski, czarny i czerwony... ostatnie dwa dostępne tylko w niektórych sklepach i we wro nie było ( a zastanawiałabym się nad czerwonym chyba:p). Tak więc wybierałam między białym a niebieskim - jak dla mnie wyjście było jedno:)

zmykam do spanka kochane1 dobrej nocki!!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Marta gratulacje dla Ciebie i Wojtusia. Fajnie ze jutro juz bedziesz w domu. Zawsze w domu najlepiej.

Danutaski 100 lat z okazji urodzin. Wszystkiego najlepszego.

Dziewczyny ja tez sie dopisuje do Was staraczek. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.

Dzien dobry:-)

My juz po sniadanku, lezymy i odpoczywamy;-)

Normalnie jak nastolatka mialam sny erotyczne i co troche sie wybudzalam...braki mi sie odzywaja;-)
Dziewczyny czy ktoras miala dretwienia cipolindy?? No kurcze wczoraj mi odretwiala dwa razy...raz z lewej i potem z prawej...po siedzeniu jak wstalam. Glupie uczucie, ale nie wiem czy mam sie martwic czy smiac z dretwej pipki;-)

Nanu ja mam od września Galaxy III, też biały i jest rewelacyjny. Też myślałam,że będzie za duży, ale daje radę :) Ja w ogóle jestem fanatykiem Samsunga :p

Witam wszystkie :)
myszko- ja miewam takie drętwienia albo jak dużo siedzę, albo jak mam infekcję:-p. Ale wiesz..nigdy nie byłam w ciąży na tym etapie.
Co do telefonów to mój M. ma galaxy IIIs- jest super!

Dziewczyny jak się powinno robić testy owu? popoludniu czy z rana?

reklama
Do góry