reklama
suana
Fanka BB :)
Nanu a tel wzielaś biały czy czarny? Mnie się od dawna marzy biały ale jakoś zawsze mam czarny Teraz mam galaxy ace 2 i jestem bardzo zadowolona :-) A etui kupiłaś super!
No i gratuluję pierwszych ruchów. Danutaski dobrze Ci wywróżyła ;-)
No i gratuluję pierwszych ruchów. Danutaski dobrze Ci wywróżyła ;-)
hehehehhe no jak zamawiałam to były: biały, niebieski, czarny i czerwony... ostatnie dwa dostępne tylko w niektórych sklepach i we wro nie było ( a zastanawiałabym się nad czerwonym chyba). Tak więc wybierałam między białym a niebieskim - jak dla mnie wyjście było jedno
zmykam do spanka kochane1 dobrej nocki!!!
zmykam do spanka kochane1 dobrej nocki!!!
Ostatnia edycja:
Hej!
Marta gratulacje dla Ciebie i Wojtusia. Fajnie ze jutro juz bedziesz w domu. Zawsze w domu najlepiej.
Danutaski 100 lat z okazji urodzin. Wszystkiego najlepszego.
Dziewczyny ja tez sie dopisuje do Was staraczek. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.
Marta gratulacje dla Ciebie i Wojtusia. Fajnie ze jutro juz bedziesz w domu. Zawsze w domu najlepiej.
Danutaski 100 lat z okazji urodzin. Wszystkiego najlepszego.
Dziewczyny ja tez sie dopisuje do Was staraczek. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.
myszka2829
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)
My juz po sniadanku, lezymy i odpoczywamy;-)
Normalnie jak nastolatka mialam sny erotyczne i co troche sie wybudzalam...braki mi sie odzywaja;-)
Dziewczyny czy ktoras miala dretwienia cipolindy?? No kurcze wczoraj mi odretwiala dwa razy...raz z lewej i potem z prawej...po siedzeniu jak wstalam. Glupie uczucie, ale nie wiem czy mam sie martwic czy smiac z dretwej pipki;-)
My juz po sniadanku, lezymy i odpoczywamy;-)
Normalnie jak nastolatka mialam sny erotyczne i co troche sie wybudzalam...braki mi sie odzywaja;-)
Dziewczyny czy ktoras miala dretwienia cipolindy?? No kurcze wczoraj mi odretwiala dwa razy...raz z lewej i potem z prawej...po siedzeniu jak wstalam. Glupie uczucie, ale nie wiem czy mam sie martwic czy smiac z dretwej pipki;-)
Witam wszystkie
myszko- ja miewam takie drętwienia albo jak dużo siedzę, albo jak mam infekcję. Ale wiesz..nigdy nie byłam w ciąży na tym etapie.
Co do telefonów to mój M. ma galaxy IIIs- jest super!
Dziewczyny jak się powinno robić testy owu? popoludniu czy z rana?
myszko- ja miewam takie drętwienia albo jak dużo siedzę, albo jak mam infekcję. Ale wiesz..nigdy nie byłam w ciąży na tym etapie.
Co do telefonów to mój M. ma galaxy IIIs- jest super!
Dziewczyny jak się powinno robić testy owu? popoludniu czy z rana?
reklama