reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu a tel wzielaś biały czy czarny? Mnie się od dawna marzy biały ale jakoś zawsze mam czarny ;) Teraz mam galaxy ace 2 i jestem bardzo zadowolona :-) A etui kupiłaś super!
No i gratuluję pierwszych ruchów. Danutaski dobrze Ci wywróżyła ;-)

hehehehhe:) no jak zamawiałam to były: biały, niebieski, czarny i czerwony... ostatnie dwa dostępne tylko w niektórych sklepach i we wro nie było ( a zastanawiałabym się nad czerwonym chyba:p). Tak więc wybierałam między białym a niebieskim - jak dla mnie wyjście było jedno:)

zmykam do spanka kochane1 dobrej nocki!!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Marta gratulacje dla Ciebie i Wojtusia. Fajnie ze jutro juz bedziesz w domu. Zawsze w domu najlepiej.

Danutaski 100 lat z okazji urodzin. Wszystkiego najlepszego.

Dziewczyny ja tez sie dopisuje do Was staraczek. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.

Dzien dobry:-)

My juz po sniadanku, lezymy i odpoczywamy;-)

Normalnie jak nastolatka mialam sny erotyczne i co troche sie wybudzalam...braki mi sie odzywaja;-)
Dziewczyny czy ktoras miala dretwienia cipolindy?? No kurcze wczoraj mi odretwiala dwa razy...raz z lewej i potem z prawej...po siedzeniu jak wstalam. Glupie uczucie, ale nie wiem czy mam sie martwic czy smiac z dretwej pipki;-)

Nanu ja mam od września Galaxy III, też biały i jest rewelacyjny. Też myślałam,że będzie za duży, ale daje radę :) Ja w ogóle jestem fanatykiem Samsunga :p

Witam wszystkie :)
myszko- ja miewam takie drętwienia albo jak dużo siedzę, albo jak mam infekcję:-p. Ale wiesz..nigdy nie byłam w ciąży na tym etapie.
Co do telefonów to mój M. ma galaxy IIIs- jest super!

Dziewczyny jak się powinno robić testy owu? popoludniu czy z rana?

reklama
Do góry