reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
gatto ja w tym cyklu nie biore nic oporcz witamin. w ostatnim cyklu bralam Clo, ale nie moge miec monitoringu wiec w tym sobie odpuscilam. troche sie boje tez dlatego, ze od miesiaca dopiero biore leki na nadczynnosc tarczycy, i nie wiem jakie inne leki moge brac a jakich nie, bo jeszcze nie bylam na kontroli u endokrynologa, wiec postanowilam w tym cyklu isc na zywiol :-D zobaczymy, daje sobie czas do kwietnia zeby zaciazyc ;-) jak sie nie uda, to wracam do Polski i biore sie powaznie za leczenie :-D

Loczkis ja tez poszlam na zywiol. Dopiero co zaczelam brac leki na tarczyce, ale nie przestalam sie starac i jakos tak nam wyszlo:-D:-D Ja mysle, ze warto, bo w momencie kiedy sie zorientujesz, ze spodziewasz sie dziecia od razu mozesz leciec do endo i ci zmieni na bank dawke.

Myszko, no jakos faktycznie tak wyszlo, bo z tym moim zatkanym kanalikiem nie spodziewalam sie w tym cyklu zajsc i test tez mi wyszedl negatywny. A tu taka niespodziewanka! Z wrazenia prawie narobilam w gatki:-D

Gatto jeszcze tylko niecałe 4 tygodnie i u Ciebie ciąża donoszona!!! A co do ilości rzeczy i porządków to napewno jest tego bardzo dużo a co do odpoczynku na tym etapie ciąży to nigdy za wiele :) nie przemęczaj się :)

Nanu będę musiała o tym pamiętać! Materiał ma być rozciągliwy i się nie sępić :)! Ty to masz łeb na karku kobito!

No to ekstra:-) znaczy sie wsio ksiazkowo:-)
To moze trafia sie nam nowe fotki, i lepszej jakosci jak te do tej pory;-):-)

Zapominajko :* dzieki za bierzace relacje:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry