Myszko co Ty mówisz, mało? Dużo już masz rzeczy! Jedynie to wydaje mi się że pajacyków nie masz dużo, za to koszulek i śpiochów mega, a to przecież można na zmianę
! Uważa że masz dużo rzeczy! Ja na razie mam 1 kocyk i 1 czapeczkę
! Ale mam jeszcze dużo czasu i nie chodzę na razie po sklepach! W planach mam zamiar dużo rzeczy kupić po połówkowym, ale to jeszcze ponad miesiąc! Powiem wan, że ten czas strasznie pędzi w ciąży! My obiecaliśmy córce, że w tym roku wymienimy jej meble. I tak oglądam w necie różne, ale szczerze najbardziej podoba mi się ikea meble hemnes czy jakoś tak. Jak Wiki dostanie nowe to jej mebelki odziedziczy rodzeństwo, oczywiście dokupie parę drobiazgów i łóżeczko i będzie super!
Nanu mam do Ciebie prośbę! Ty masz taką fajną witrynkę, w której w szybkach przyczepiłaś matriał. Bardzo mi się ten pomysł podoba i chciałam się zapytać czy ten materiał obrabiałaś, i jak go przymocowałaś wewnątrz. Jakbyś mogła zrobić fotkę jak to od środka przyczepić byłabym bardzo wdzięczna. Podobną witrynkę chce kupić do pokoju Wiki i też materiałem zakryć szybki tylko takim różowym w krateczkę.
Karo co do kciuków to nie może być inaczej! Zaciskam jutro o 8 a Ty o 11.45! Dobrze, że nie mamy wizyt o tej samej godzinie bo z zaciśniętymi kciukami ciężko było by wejść na fotel
Ewcik oby do wizyty i zobaczysz Twoje samopoczucie będzie i niebo lepsze
Zapominajko a jak Twój Iggy? Zdrowiutki, nie prątkuje na Mamusie?
Kobity jaki to u Nas jest z kolejnością rozdwojeń:
1 Gatto
2 Kaso
3 Karo
4 Anila
5 Myszka
6 Zapominajka
7 Nanulinka
8 ja
9 Iza i Ewcik
przepraszam jak coś namieszałam i o kimś zapomniałam ale to ta słynna skleroza ciążowa! Ale tu u Nas duuuużo ciężaróweczek!!!!