reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

:-D:-DIzka przeczytalam ze schudlas 60 kg szkoda ze nie widzialysciem ojej miny:-Dano wracam rozmyslam o kolejnych starankach zobaczyny jak pojdzie tym razem;-)Gratuluje udanej wizyty strasznie sie ciesze oby tak dalej:tak:

reklama
no to moze i ja niesmialo sie ujawnie, skoro o staraczkach mowa :zawstydzona/y: tez was czytam ale chyba rzeczywiscie watek sie zrobil typowo ciazowy :-D ale to dobrze, przynajmniej mi to daje nadzieje :tak: ja kiepsko przezylam ostatnia @, bo przyszla mniej wiecej w czasie w ktorym mialam rodzic, i troche sie podlamalam. do tego wyszlo, ze mam nadczynnosc tarczycy, a w tym durnym kraju na wizyte u endokrynologa mam czekac do maja :wściekła/y: wiec lece do Polski w lutym na konsultacje :tak: pozdrawiam wszystkie dziewczyny, szczegolnie staraczki :-D zobaczymy kto zapoczatkuje serie, moja nastepna @ ma przyjsc ok 8 lutego, wiec jeszcze troche czasu :-D

Loczkis witam po powrocie...staraczki ujawniajcie sie bo nas te Ciezarowki nasze kochane rozjada na miazge:-D:-Dja mam dostac @ na dniach ale jest lajt bo nie bylo okazji do narozrabiania;-)

Elka nie damy sie ;-) my je bedziemy wspierac w czasie porodu, a one nas podczas staran :-D:-D rownowaga w przyrodzie musi byc :-D ja postanowilam przestac mierzyc tempke po owu, bo to tylko powoduje, ze sie nakrecam i codziennie czekam na nowy pomiar :zawstydzona/y:a tak naprawde to i tak tylko test da mi pewnosc czy jestem w ciazy czy nie :tak: tak wiec czekam na owu, jezeli bedzie, a potem olewam sprawe, przynajmniej taki mam plan :-D popadne w hibernacje na dwa tygodnie :-D:-D

No jasne trzymamy sie razem:tak:ja bardzo sie nakrecalam pomiarami i testami owu mialo mi to pomoc a w rzeczywistosci doprowadzalo do jakiejs obsesji...rzucilam to wszystko w kat i zaszlam...no szkoda tylko ze sie nie udalo:zawstydzona/y:

Elka ja testow owu juz tez nie robie bo wychodzily mi pozytywne nawet jak owu nie bylo :wściekła/y: chce mierzyc tempke do owu, zeby stwierdzic czy ja mam, bo niestety z tym jest u mnie problem. podobno to przez nadczynnosc tarczycy, ale to sie okaze po konsultacji u endo. ja jak zaszlam to akurat tez spisalam miesiac na straty, mialam nieregularne @ i nawet sie nie obserwowalam, postanowilam od przyszlego miesiaca zabrac sie "na powaznie" za starania i nawet kupilam testy owulacyjne na zapas, a tu prosze niespodzianka :-D przez przypadek odkrylam, ze jestem w ciazy, a to byl juz 5/6 tydzien :tak:

Neta bedziemy razem czekac na II kreski :-)

Ostatnia edycja:
Elka, loczkis!!! O jak fajnie, że wróciłyście!!!! Będziemy kibicować wszystkim staraczkom, przecież nie tak dawno byłyśmy w podobnej sytuacji :)!!!!
Loczkis z tą hibernacją to dobre! Ja poproszę o hibernację do końca czerwca :)

Iza gratuluje!!! Super dzisiaj dzień!!! Ty też Kochana odetchniesz! A na wyjeździe uważaj na siebie i nigdzie orła nie wywiń;)

wydaje mi się, że zaczynam czuć Malucha :). Wiem że to wcześnie, ale jak leże na lewym boku i mam podkulone nogi to czuje czasem taką dzdzownice w brzuchu :)

Elka jestem za czystą przyjemnością ;) Mam nakaz postu więc o tych przyjemnościach myślę z lekką zazdrością:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wikama no to faktycznie wczesnie;-) ale nie niemozliwe;-)

O matko ZGGGGGAAAAAAAAAAGGGGGGAAAAA gigant :-( az mnie cofa...
U mnie bez nakazu, a abstynencja pelna...tez mi sie teskni...

Wikama potem sobie odbijemy i bedziemy gdybyc jak Mamuska ostatnio, po:-D

Ostatnia edycja:
Do góry