reklama
no to moze i ja niesmialo sie ujawnie, skoro o staraczkach mowa tez was czytam ale chyba rzeczywiscie watek sie zrobil typowo ciazowy ale to dobrze, przynajmniej mi to daje nadzieje ja kiepsko przezylam ostatnia @, bo przyszla mniej wiecej w czasie w ktorym mialam rodzic, i troche sie podlamalam. do tego wyszlo, ze mam nadczynnosc tarczycy, a w tym durnym kraju na wizyte u endokrynologa mam czekac do maja wiec lece do Polski w lutym na konsultacje pozdrawiam wszystkie dziewczyny, szczegolnie staraczki zobaczymy kto zapoczatkuje serie, moja nastepna @ ma przyjsc ok 8 lutego, wiec jeszcze troche czasu
Elka nie damy sie ;-) my je bedziemy wspierac w czasie porodu, a one nas podczas staran rownowaga w przyrodzie musi byc ja postanowilam przestac mierzyc tempke po owu, bo to tylko powoduje, ze sie nakrecam i codziennie czekam na nowy pomiar a tak naprawde to i tak tylko test da mi pewnosc czy jestem w ciazy czy nie tak wiec czekam na owu, jezeli bedzie, a potem olewam sprawe, przynajmniej taki mam plan popadne w hibernacje na dwa tygodnie
No jasne trzymamy sie razemja bardzo sie nakrecalam pomiarami i testami owu mialo mi to pomoc a w rzeczywistosci doprowadzalo do jakiejs obsesji...rzucilam to wszystko w kat i zaszlam...no szkoda tylko ze sie nie udalo
Neta81
Fanka BB :)
Ja tez zaszlam w pierwszym cyklu w ktorym nie liczylam dni teraz licze tylko " mniej wiecej" dni. jakos mnie podnosi na duchu, ze nie jestem sama w staraniach
Elka ja testow owu juz tez nie robie bo wychodzily mi pozytywne nawet jak owu nie bylo chce mierzyc tempke do owu, zeby stwierdzic czy ja mam, bo niestety z tym jest u mnie problem. podobno to przez nadczynnosc tarczycy, ale to sie okaze po konsultacji u endo. ja jak zaszlam to akurat tez spisalam miesiac na straty, mialam nieregularne @ i nawet sie nie obserwowalam, postanowilam od przyszlego miesiaca zabrac sie "na powaznie" za starania i nawet kupilam testy owulacyjne na zapas, a tu prosze niespodzianka przez przypadek odkrylam, ze jestem w ciazy, a to byl juz 5/6 tydzien
Neta bedziemy razem czekac na II kreski :-)
Neta bedziemy razem czekac na II kreski :-)
Ostatnia edycja:
Elka, loczkis!!! O jak fajnie, że wróciłyście!!!! Będziemy kibicować wszystkim staraczkom, przecież nie tak dawno byłyśmy w podobnej sytuacji !!!!
Loczkis z tą hibernacją to dobre! Ja poproszę o hibernację do końca czerwca
Iza gratuluje!!! Super dzisiaj dzień!!! Ty też Kochana odetchniesz! A na wyjeździe uważaj na siebie i nigdzie orła nie wywiń
wydaje mi się, że zaczynam czuć Malucha . Wiem że to wcześnie, ale jak leże na lewym boku i mam podkulone nogi to czuje czasem taką dzdzownice w brzuchu
Elka jestem za czystą przyjemnością Mam nakaz postu więc o tych przyjemnościach myślę z lekką zazdrością
Loczkis z tą hibernacją to dobre! Ja poproszę o hibernację do końca czerwca
Iza gratuluje!!! Super dzisiaj dzień!!! Ty też Kochana odetchniesz! A na wyjeździe uważaj na siebie i nigdzie orła nie wywiń
wydaje mi się, że zaczynam czuć Malucha . Wiem że to wcześnie, ale jak leże na lewym boku i mam podkulone nogi to czuje czasem taką dzdzownice w brzuchu
Elka jestem za czystą przyjemnością Mam nakaz postu więc o tych przyjemnościach myślę z lekką zazdrością
Ostatnia edycja:
reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Wikama no to faktycznie wczesnie;-) ale nie niemozliwe;-)
O matko ZGGGGGAAAAAAAAAAGGGGGGAAAAA gigant :-( az mnie cofa...
U mnie bez nakazu, a abstynencja pelna...tez mi sie teskni...
Wikama potem sobie odbijemy i bedziemy gdybyc jak Mamuska ostatnio, po
O matko ZGGGGGAAAAAAAAAAGGGGGGAAAAA gigant :-( az mnie cofa...
U mnie bez nakazu, a abstynencja pelna...tez mi sie teskni...
Wikama potem sobie odbijemy i bedziemy gdybyc jak Mamuska ostatnio, po
Ostatnia edycja: