reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dzien dobrych wiadomosci :)
doskonale!
jeszcze tylko na wiesci od Izy czekamy...
wobec tego trzymam mocno zacisniete kciuki za starania, temperatury i wasze pozytywne testy...

a ja jakas senna jestem...

reklama
Neta no ktoras musi przejac berka od Izy, juz biedna 11 tygodni z nim krazy;-) zauwaz, ze ten nasz berek to tak seriami leci no i najwyzszy czas na emisje 2013...bo to juz pol miesiaca i nadal cisza;-)

Wysylamy fluidki i lapac do porzadnych workow~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powodzonka i duzo przyjemnosci;-)

Ah! no to trzymajmy kciuki za siebie nawzajem ;-)

myszko- a plan to połowa sukcesu! :tak:

Ciekawe jak tam MArta zapoznaje się z synkiem..kurcze- to muszą być super chwile:-)

Martoos oj to sa cudowne chwile...jak ta bezbronna istotaka wrecz wslepia sie w ciebie, raczkami szuka kontaktu...to takie wrazenie jakby caly swiat nagle zupelnie przestal istniec wokol... Sama wkrotce sie przekonasz:-)
A potem po latach jak zaczyna pyszczyc ty wciaz widzisz to malenstwo, ktore swiata poza toba niewidzi :-D i najgorszy chyba moment gdy sobie uswiadamiasz, ze to malenstwo juz nie jest takie malutkie bezbronne;-) i trzeba mu pozwolic sie usamodzielniac;-). A potem...potem przychodzi taki moment gdy twoje zdrowie niedomaga...i to twoje malenstwo wstaje w nocy podaje ci wode czy pomaga ci sie ubrac...
Heh macierzynstwo w calym przekroju jest cudem samym w sobie...a nasze troski, leki i zmartwienia z okresu ciazy, to tylko poczatek...nowego zycia, bo nie ma co ukrywac dzieci przewracaja caly dotychczasowy nasz swiat do gory nogami ;-)

Wikama super wiadomosci! teraz faktycznie musisz uwazac na to co jesz. Ja co miesiac robie badania na toxo.

No to teraz trzymamy kciukasy za Martooche i Nete, tak??? czy jest ktos jeszcze??? I Suane!! Niemozliwe, zeby na watku staraczkowym same zaciazone byly!!:-D

reklama
AAAaaaAAAA ogłaszam wszem i wobec, że serducho BIJE!!!! mamy 46 mm i dzisiaj dzieciątko młodsze, heh wg usg 11t3d..
jeszcze przeżyć tylko te genetyczne w poniedziałek i chyba zaczne cieszyć się ciążą dziewczyny!!!

Wikama, dzisiaj chyba cudny dzień, same dobre wiadomości!! baaardzo się cieszę, że u Ciebie takie info, w końcu oddychniesz :)

DZięki dziewczyny za kciukasy, na pewno pomogły!! :*

aaaa co mi tam, fluidki rozsyłam tym co potrzebują ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a w ramach dobrych wiadomości jedziemy sobie jutro z mężem w góry, on na deskę a ja pospacerować :-) więc nadrobię was dopiero w niedzielę

Ostatnia edycja:
Do góry