reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Iza cudowne wiesci:-) wypocznij i zrelaksuj sie nie mysl za duzo :-)
No i mialam robic inwentaryzacje w komodzie malego i pol dnia...a wlasciwie caly na raty przespalam. Heh ...nie lubie dni po ataku.
Martoos jak spotkasz tego doktorka co Cie namowil na usuniecie wora przed staraniami...to wez go wycaluj...jest wielki;-)
No i mialam robic inwentaryzacje w komodzie malego i pol dnia...a wlasciwie caly na raty przespalam. Heh ...nie lubie dni po ataku.
Martoos jak spotkasz tego doktorka co Cie namowil na usuniecie wora przed staraniami...to wez go wycaluj...jest wielki;-)
myszka2829
Elka slonce :*
Hej chyba wracam do Was :-) a co samo czytanie mi juz nie wystarczadoszlam do siebie juz na dobre takze najwyzsza pora Ciezaroweczki Kochana duzo zdrowia i sil a Staraczki szczegolnie mi bliskie;-)dzialamy dzialamy dzialamy
anila
uwielbiam takie dni...
Izka- cudownie! gratuluje i baaardzo sie ciesze
tak teraz czas na dalsze radosci... mam nadzieje ze szybciutko pojawia sie nowe 2 kreski
dobrego wieczoru!
Izka- cudownie! gratuluje i baaardzo sie ciesze
tak teraz czas na dalsze radosci... mam nadzieje ze szybciutko pojawia sie nowe 2 kreski
dobrego wieczoru!
myszka2829
Elka no to cieszymy sie:-) z powrotu :*
to mamy juz nasze cztery trzynastkowe staraczki :-)
to mamy juz nasze cztery trzynastkowe staraczki :-)
reklama
Izka87
Elka super, że wracasz.. tak się nieraz zastanawiałam co tam u Ciebie :*
myszko a śpiiiij, komoda nie zając, nie ucieknie
ojj dzisiaj faktycznie dobry dzień, oby teraz tylko takie nastały!!
a w ogóle to od ostatniej wizyty schudłam całe 60 dkg i miałam już dzisiaj usg przez brzuszek ahh pierwszy raz! gin zbadał szyjkę, twarda, długa, zamknięta więc jest czaaad wszystko jest ok więc następna wizyta dopiero za miesiąc, ale i tak pewnie polecę skontrolować sytuację za 2 tyg znowu jakieś badania do zrobienia blee wymaz na chlamydie i Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealiticum, a jakoś nie przepadam za tymi wymazami
myszko a śpiiiij, komoda nie zając, nie ucieknie
ojj dzisiaj faktycznie dobry dzień, oby teraz tylko takie nastały!!
a w ogóle to od ostatniej wizyty schudłam całe 60 dkg i miałam już dzisiaj usg przez brzuszek ahh pierwszy raz! gin zbadał szyjkę, twarda, długa, zamknięta więc jest czaaad wszystko jest ok więc następna wizyta dopiero za miesiąc, ale i tak pewnie polecę skontrolować sytuację za 2 tyg znowu jakieś badania do zrobienia blee wymaz na chlamydie i Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealiticum, a jakoś nie przepadam za tymi wymazami