reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Iza cudowne wiesci:-) wypocznij i zrelaksuj sie nie mysl za duzo :-)

No i mialam robic inwentaryzacje w komodzie malego i pol dnia...a wlasciwie caly na raty przespalam. Heh ...nie lubie dni po ataku.

Martoos jak spotkasz tego doktorka co Cie namowil na usuniecie wora przed staraniami...to wez go wycaluj...jest wielki;-)

Hej chyba wracam do Was :-) a co samo czytanie mi juz nie wystarcza:-pdoszlam do siebie juz na dobre takze najwyzsza pora:-D Ciezaroweczki Kochana duzo zdrowia i sil a Staraczki szczegolnie mi bliskie;-)dzialamy dzialamy dzialamy:-D

uwielbiam takie dni...
Izka- cudownie! gratuluje i baaardzo sie ciesze :)

tak teraz czas na dalsze radosci... mam nadzieje ze szybciutko pojawia sie nowe 2 kreski
dobrego wieczoru!

reklama
Elka super, że wracasz.. tak się nieraz zastanawiałam co tam u Ciebie :*

myszko a śpiiiij, komoda nie zając, nie ucieknie :)

ojj dzisiaj faktycznie dobry dzień, oby teraz tylko takie nastały!!

a w ogóle to od ostatniej wizyty schudłam całe 60 dkg :-p i miałam już dzisiaj usg przez brzuszek ahh pierwszy raz! gin zbadał szyjkę, twarda, długa, zamknięta więc jest czaaad :D wszystko jest ok więc następna wizyta dopiero za miesiąc, ale i tak pewnie polecę skontrolować sytuację za 2 tyg :D znowu jakieś badania do zrobienia blee wymaz na chlamydie i Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealiticum, a jakoś nie przepadam za tymi wymazami :-p

Do góry