reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Izka &&&&&

Myszko dobrze, że pojechałaś! Mam nadzieję, że to Twoja ostatnia przygoda z worem do porodu..

Martocha mnie też bolało w sobotę wieczorem i w niedzielę, ale od poniedziałku jest już w miarę ok.

Ja już w drodze do rodziców-wygrzeję się w domowym ciepełku, odpocznę i jakoś to będzie :)

reklama
Marta GRATULACJE!!! Życzę aby każdy kolejny dzień był taki piękny i radosny jak pierwsze spojrzenie na Wojtusia!!!!

No to dziewczyny, ma dziś być cudny dzień!!!!

Anila cieszę się że jest lepiej!!!

Mysia to synusia podejrzeliście, kroplówe dali, a czemu w III trymestrze nie chcą dawać???

Suana no to dobre wieści, że sama się oczyszczasz! A jak plany wyjazdu, będziesz jechała?

Ewcik mnie to już zaczyna odpuszczać żygańsko i bardzo się z tego cieszę, bo mi żyć to nie dawało. Oczywiście Tobie gratuluje pierwszego ciążowego żyganka:)!!! Jak będzie się powtarzało, to proponuje przed wstąpienia zjedzenie czegoś drobnego, np. pieczywa Wasa lub ryżowego (ja wieczorem na stoliku nocnym sobie szykuje i już odruchowo jak dzwoni budzik to go wyłączam, złapałam lampkę i jem jakiegoś suchotnika)!

Karo jak wizyta?

Kaso co u Was???? Jak te choróbska?

Iza kciukasy zaciśnięte!!!!

ja byłam w zakaźnym, niedawno wróciłam, wyniki po 15. Będę dzwonić, pewnie mi powiedzą! A teraz zajmuje się wszystkim oby tylko nie myśleć o wynikach...

zrobiłam update listy:)

Bez tytułu2.jpg

nie wiem tylko czy cos bedzie widać...

Ewcik :-D
pamiętam te pawie - niespodzianki. Nieprzyjemna, ale dobra oznaka :tak:

Nanu ja ślepa jestem, więc mało co widzę. Jak dla mnie masz wystarczająco bodziaków i rampersów. Dokupić zawsze można.
Ale dokupiłabym półśpiochów i bluzeczek. Tak po 3-4 sztuki. Nie wiadomo co się u ciebie sprawdzi.

Nanu jak się kliknie w tabele to się powiększa i widać! Tabelka pełna profeska ;)!!! Mam zdanie podobne do Zapominajki. Masz dużo bodziaków ale na dół musisz mieć półśpiochy, spodenki i skarpetki lub rajstopki. I jak będzie zimniej to przydałby się sweterek lub bluza ( lub dresik z rozpinaną bluzą). Śpiochów masz dużo, ale do tych bez rękawków jakieś kaftaniki są potrzebne po spód :). Ja tak myśle, ja bym poszukała: 3 szt rajsop, 6 szt skarpetek, 3 spodenki, 3 kaftaniki, dresik i sweterek, czapeczki, rękawiczki cieniutkie żeby się nie podrapało maleństwo po porodzie! I ten najmniejszy rozmiar to już całkowicie starczy.
Ale ja lubię takie ubrankowe tematy :)

Wikama to trzymam kciuki za wyniki!

Do rodzicow jade - w tej chwili wlasnie siedzie w busie. Jade busem po raz pierwszy od dobrych kilku lat i chyba ostatni ;) Zimno i nie wygodnie :/

Marta super.Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!To chyb Gatto nastepna w kolejce.A wlasnie gdzie Gatto sie podziewa????
Suana super ze sie sama oczyszczasz,teraz u rodzicow odpoczniesz i wrocisz jak nowo narodzona.
Wikama wizyte mam w piatek tak jak ty.O ktorej masz ja o 8 rano
Izka kciuki za wizyte ale jak ma byc inaczej jak dobrze.Powitalysmy dzisiaj Wojtusia to u ciebie bedzie dobrze!!!

Ja dzisiaj pierwsza pralke z ciuszkami wywiesilam juz na wieszaku,musze czekac az wysknie i dalej.
Kurcze od poniedzialku szukalam miejsc gdzies w szkole rodzenia,bo tam w szpitalu gdzie chce rodzic mialam juz dawno miejsce ale okazalo sie ze go przelozyli i kurs przypadal na sobote i niedziele,gdzie M ma urodziny.Ale podzwonilam i znalazlam jeszcze jedno miejsce,kurs sie zaczal tydzien temu ale to opuscilam tylko jedno spotkanie.Takze dzisiaj jade na 18.Zobaczymy jak bedzie

reklama
A ja pogratuluje dzielnemu Wojtusiowi, ktory tez sie bardzo z mama meczyl!!

Witaj na swiecie Wojtus!!!!!

Karo
Gatto czasem podczytuje, ale jest zarobiona i jakos na nic nie ma ochoty:zawstydzona/y: Mala mnie okropnie bombarduje, az do bolu, ciagle mam jakies zalatwienia, a to SR, a to wizyta lekarska, a to jeszcze cos....Mam juz tego dosc.

Do góry