reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cudowne wiadomości! Jak to dobrze czytać o takim pozytywnym zakończeniu-czy raczej początku ;)
Marta gratulacje!!!

Anila ufff! Cieszę się, że już nie boli.

Myszko a jak u Ciebie?

Nanu a jak Twój ząb? Takie liczenie i przekładanie to chyba sama przyjemność co?

Ja już po kontroli u gin-ładnie się wszystko oczyszcza, został 1 spory skrzep ale jest już w szyjce (gin próbowała go wyciągnąć ald jeszcze za daleko). Oby wyszedł jak najszybciej i może uda się bez zabiegu :) Następna kontrola w poniedziałek.

Dostaliśmy też skierowanie na konsultację genetyczną, mam nadzieję, że uda nam się umówić jakoś niedługo.

reklama
wooooow!!! martaaa!!! GRATULACJE!!!
ale się cieszę!!! :)

a ząb? miałam jakieś rwanie wczoraj?:p
a tak serio to w porządku - czuję troszkę obolałe dziąsło ale luzik...

Izka będzie dobrze! :-) głowa do góry, i melduj nam tu szybko jak duża już ta Twoja dziecina... a tymczasem trzymam kciuki &&&
Sauna doskonała wiadomość! bardzo się cieszę, że tak ładnie :-)

wygląda na to że to będzie dobry dzień...

No super Martus gratulacje:-)

Ja sie z Marta w bolach laczylam no i pojechalam na Ip. Dali mi kroplowke przeciwbolowa zrobili badania krwi i pocieszyli, ze w III trym juz mi jej niepodadza... Do domu wrocilismy o 5:30
Ide odsypiac dalej...pozniej nadrobie

Marta- GRATULACJE! Boże!-tak się cieszę..mam nadzieje że za bardzo się nie nacierpiałaś..MEGA GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMY!

Myszko- a co się z Tobą działo wczoraj?

Suana- super że tak ładnie się wszystko oczyszcza.. Jednak lepiej zawsze bez zabiegu. Chociaż do dziś pamiętam 'TE' skurcze..bolesne jak cholera.. pamiętam że co parę minut łapałam ramę łóżka i jęczałam z bólu.. ale może to wszystko było tak dla mnie traumatyczne ze względu na okoliczności..

Ostatnia edycja:
Nadrobilam...

Martoos a mnie ten bok co ciagnal to bylo preludium wora...mozliwe, ze moje malutkie szczescie w trakcie calodniowej zabawy zahaczylo o niego i wywolalo wilka z lasu... Lubie ta chirurgie tutaj, sprawdzili w kompie co i jak zaraz podali kroplowke, potem przyszedl lekarz zajrzal do wora...wszystkie kamienie i piasek u ujsciu...szukal czy cos wylazlo, ale nie widzial...w koncu zarzucil zelu na brzuch i zrobil tacie i mnie przyjemnosc podgladajac malego. Pytal czy znamy plec, bo to tez ladnie widac. Nieumial tylko go zmierzyc, a maly wsciekal sie, ze az milo;-)

Dziekuje dziewczynki za troske, maly sie chyba niesmialo budzi bo cos sie przesuwa mi wewnatrz. Musze isc na wizyte do ginka i wolac nowe zalecenia co podac w razie ataku...

hello :-)

ale wspaniałe wieści, marta gratuluję i niech Wojtuś zdrowo rośnie

myszka jak się czujesz?

izka &&&&&&&&&&

dzisiaj zaliczyłam znienacka pierwszego ciążowego pawika-chciałam synkowi mleko zrobić i nagle, bez żadnych wcześniejszych mdłości, musiałam popędzić przywitać się z porcelaną hehe to chyba dobry znak, bo jak do tej pory objawów prawie żadnych, poza bólem (.)(.) i brzucha

reklama
Ewcik gratuluję pawika:p ja nie zaliczyłam ani jednego ale skoro Cię to cieszy:p

Myszko - mam nadzieję,że znajdą jakiś sposób na tego wora Twojego... byle do końca ciąży!

Izka
- kciuki!!! &&&

Suana - cieszę się że bez zabiegu się uda.... zawsze to lepiej....*

Do góry