reklama
myszka2829
Fanka BB :)
No mnie nie ma kto podszkolic w tych nazwach;-) ale bede sie informowac jakby co;-)
myszka2829
Cos caly czas mnie ten prawy bok boli juz mnie to drazni...wzielam drugi buscopan ciekawe czy pomoze
anila
help me please...
jesli caly dzien mam bolesne i napiete podbrzusze... to raczej nie wyglada na bol miesni... reszta brzucha nie boli...
mloda sie rusza choc mniej niz zazwyczaj a ja chyba sie zaczynam niepokoic... wzielam nospe ale nie pomogla...
myslicie ze to powod do zmartwienia?
tez kibicuje Marcie
mam nazieje ze pojdzie gladko...
jesli caly dzien mam bolesne i napiete podbrzusze... to raczej nie wyglada na bol miesni... reszta brzucha nie boli...
mloda sie rusza choc mniej niz zazwyczaj a ja chyba sie zaczynam niepokoic... wzielam nospe ale nie pomogla...
myslicie ze to powod do zmartwienia?
tez kibicuje Marcie
myszka2829
Anila czy jak lezysz rozluzniona, podbrzusze jest nadal bolesne i spiete?
Bo mnie jak bolalo to gdy wstalam, podczas wstawania i ogolnie ruchu.
Jak po nospie nie pomoglo moze wez sobie paracetamol.
Bo mnie jak bolalo to gdy wstalam, podczas wstawania i ogolnie ruchu.
Jak po nospie nie pomoglo moze wez sobie paracetamol.
anila
myszko napiety jest prawie caly czas spac przez to nie moge... boli tez... nie chce sie nakrecac ale jedyne co dzis zrobilam to zamiotlam panele i przyjelam kolede a brzuch jakbym dom zbudowala... ech...
myszka2829
Nie wiem co ci poradzic:-(
Ja to sie chyba wybiore do szpitala, bo cos czuje ze znow wor zaczyna...mlody sie wsciekal caly dzien i moze zahaczyl go tam...
Ja to sie chyba wybiore do szpitala, bo cos czuje ze znow wor zaczyna...mlody sie wsciekal caly dzien i moze zahaczyl go tam...
anila
oby nie... mam nadzieje ze tym razem szybko minie myszko 
spokojnej nocy zycze... i dziekuje
spokojnej nocy zycze... i dziekuje
reklama